přesvedčili jste mě do hydraulik (od bb7) a teď prosím o radu jestli julie05(2998,–) nebo m525(2437,–).Potřebuju na předek. díky
přesvedčili jste mě do hydraulik (od bb7) a teď prosím o radu jestli julie05(2998,–) nebo m525(2437,–).Potřebuju na předek. díky
julču nebrat, 525 je dobra bezudržbova brzda, s touhle magurou sou jen problemy, myslim ze tu nejake topiky s touhle problematikou uz jsou tak zkus pohledat
Díky něco jsem našel,ale ne porovnání těchhle dvou. Je velikej rozdíl 160,180,203 kotouč v dávkovatelnosti?
160 se teoreticky lip davkuje, protoze ani s pakou na riditkach ti to nezabrzdi jako 203 :) Jinak k tematu. Rozhodne 525 a to jsem do jiste miry antishimanista :)
z těchto dvou 525
Julie 05 uz by mely byt v pohode (narozdil od 03), ale stejne bych radsi 525 – to je totiz naprosto bezproblemova brzda a daj se sehnat mnohem lepe nahradni dily nez na megeru.
díky za radu,bude 525.Ale chtěl bych dát alespoň 180,jaký kotouče jsou použitelný pro tuhle brzdu – peníze/užitek?
http://www.cykloprofi.cz/ tam si vyberes
mam 525, s julcou nemam zkusenosti.no asi takhle na XC suppa, ale na HC nic moc, brzdi vlazne, kotouc se rychle zahriva a pak skrta jak blazen. rozhodne doporucuji min HAYES HFX 9…
koukám když dokoupim 203 + adaptér,tak jsem skoro na ceně Hayes – HFX – 9 HD 8" – bude lepší?
ani se neptej…zkousel jsem hayesi a jsou neporovnatelne lepsi, zadne tuhe davkovani, fakt staci jednim prstem, co 525 musis tlacit jak blazen dvema fingersama…ja ale pujdu do XSIV DB H 8…
kdo to prodává?
www.maxcursor.cz – dovozce prodej treba v www.bike-a-tak.cz
vypadaj dobře,ale to už by jsem byl s cenou daleko
xsiv? to pokud vim neni zadna vyhra a jestli se nepletu tak padlista rikal ze jediny co za neco stojej sou dbh 12
hmm moc penez ;-)
To jsem nebyl ja :)
Tak nevím co jsi 525 dělal, v pohodě jedním prstem.
ti nevim cece, mozna spatnej kus, od nova chodi tuho…zkuosel jsem vsechno a nic nefunguje, furt je vlazna…
to musis pouzivat prsty a ne neco co jsi podle nazvu koupil asi v KFC vis? ale jinak jo,525 je oskliva a moc nebrzdi:-)
;-)
jedíně 525
Da sa este uvazovat o brzde Diatech? http://www.cykloprofi.cz/…c_brake.html
Proc by se nedalo? Blby je, ze bude brzdit jako obe dotazovane dohromady :) A nejspis bude nepatrne tezsi.
Já do toho nechci moc kecat, ale raději bych sáhnul po HFX 9. Jsou v pohodě, nemusíš se o ně starat a brzdí fantasticky.
Měl jsem možnost jezdit XT od Shimana a to jsou hrozný jedáky.
MJ jsou dle mého názoru přkonaný, byly cool tak před 3 rokama.
Rozhodne tu BB7 (a to mam, podotykam ze „zatim stale jeste“ hydrauliky).
Tak je doma HFX9 HD8".Snad mi teď nezkazíte radost něčím za poloviční cenu co líp brzdí.
Všem dík
okoštoval jsem několik kotoučových hydraulik, ale 525 jsou fakt super anení potřeba vymýšlet HAYESi natož nedej bože problémomové jakékoliv MAGURI