shanim akutne patku na gianta, nevite nekdo kde bych ji v praze(mimo progresu) sehnal?
shanim akutne patku na gianta, nevite nekdo kde bych ji v praze(mimo progresu) sehnal?
fakt nikde?:-/
nesu z Prahy, ale nejake patky se Gianta se nam tu povaluji.Ev. muzem zaslat , jaky typ kola?
nrs 03 vis bikes.
A patku na Giant AC tam mate taky? (cislo 7)…bych si koupil do zasoby :) (je to sice starej thread uz par mesicu, ale za zkousku nic nedam :) )…+ prip. cenu :)
Mám stejnej problém, ale ještě jsem se nikde neptal – kde by se v Praze dala sehnat patka na přehazku na gianta nrs – 04 – přehazka deore? Nejlépe i s výměnou a úplně nejlíp na počkání, protože dneska jsem měl naplánovanej nějákej pěknej švih! :-(
Už jsem obvolal kdekoho – a marně! Nikde a ani v Progresscyclu je nemají a dneska ráno jsem jel nejspíš na delší dobu naposled! :-((( HELP! Rozšiřuji okruh hledaných servisů či prodejen na okolí Prahy! Hledá se JEDNA patka přehazky na gianta – prý jsou všechny stejné… děkuji za každou pomoc! :)
nejaky sem potkal v jednom vetsim obchode v ML. Boleslavi- jestli to teda povazujes za okoli Prahy:)
Kde přesně v Bolce? Nevíš jméno – zavolal bych tam a zeptal se… díky! :)
doporucuju se na seznamu(nebo jinde) proklikat: obchody/sportovni potreby/cyklistika/stredocesky kraj/ Ml.Boleslav: http://www.maniacbike.cz/
Tim ze jsou vsechny stejny si jistej nejsem, ale to je fuk – vem si na strankach progressu seznam dealeru a obvolej je.
To jsem včera dělal celý den a jedině u Šterby jsem našel ochotného mechanika – ovšem nakonec me prodal polotovar a já si trošku zapiloval… :-) Ale patka sedí slušně… To s těma patkama na gianta s tebou souhlasím – ale takto mě informoval prodavač od progresscyclů, no nic…
Díky všem – už zase jezdím!
mam jich tady na kramu asi 20 ( Plzen)
Děkuji, včera večer jsem si odpiloval patku z authora a docela dobře sedí… ale mám švagra z Plzně a tak jej zaúkoluju – a na kolo nasadím raději origoš. Prosím tě kde máš ten svůj kvejb a kolik si mám připravit? Jinak blahopřeji k nejlépe zásobenému obchodu v ČR giantovýma patkama! :-)
Ahoj, vytahuju z hlubin, pze jsem dneska hodil tygrika a mam patku takovou lehce nahlou a vzhledem k tomu, ze uz byla jednou rovnana, tak by ji to chtelo vymenit.
Jedna se o Giant Iguana, geometrie shodna s XtC, tudiz by to mohlo sedet?
Diky za jakekoliv info
giant má(měl) jen jeden typ patky..
Ja nasel na www.zweirad-stadler.de/…zubehoer.php?… Ale spis nez ruzne typy, kde to zkusit sehnat? Dik
u dovozce(degešcycle) nebo obvolat krámy kde maj gianty…
Ok, dik vyzkousim :)
jedna se mi doma vali ale necham ji pro kamose ten se totiz vyseka kazdou chvili
Narovnej znova, patka se dá narovnat často hodněkrát (zvlášť když se neohne moc). Ona dá pak sama vědět, až při rovnání nebo dalším pádu/nárazu praskne.