mam problem kterej me neskutecne sere- lupe mi na bajku neco u stredu!!! Neni to pedalama to vim urcite. V urcite poloze mi to tam vzdycky lupne(asi tak na 5 mistech). Nevite co stym delat??? specha to, chci si jeste dneska zajezdit:-((( DDDDIIIKKK
mam problem kterej me neskutecne sere- lupe mi na bajku neco u stredu!!! Neni to pedalama to vim urcite. V urcite poloze mi to tam vzdycky lupne(asi tak na 5 mistech). Nevite co stym delat??? specha to, chci si jeste dneska zajezdit:-((( DDDDIIIKKK
rozobrat vycistit namazat a zlozit… ak to bude robyt aj nadalej… skus sedlovku liziny sedla a tak podobne :-)
jenze me krupe i kdyz sem ze sedla
A ajk víš tak stoprocentně, že to neí v těch klikách. Nevím co máš za výbavu, ale mému synovci to dělaly uvolněné misky středového složení. Jinak to může být praktickz cokoliv – třeba povolený výplet, ořech atd.
Jsem se nějak přehlídl nebo mi to blbě cvaklo. Napsáno pedál a já si představím kliku :-)
Mam alivkovi kliky(blato) a na sto procent je to bud stred nebo kliky protoze to vrze kdyz slapnu levou klikou. kdyz slapu pravou tak nic. a ty misky bych mel utahnout
Tak to jdi udelat … ne? :)
naco zaklada temu kej si odpovie aj sam:)
si malo_bajker :)
Tak dik vsichni, mel sem povoleny misky.
Tak jsem to trefil no to mám radost i za tebe :-))))
no pridam sa. mne tam nieco vrze vzdy ked silnejsie zaslapnem. moc to pocut neni cez ten hluk kladiek, ale aj tak sa mi to nepaci. misku stredu som vcera utahoval a kluky som potom dotiahol tiez. tak neviem je to vzdycky take pukanie
na to se vykasli, to muze byt cokoli, provadej beznou udrzbu a jednou to urcite prestane…
Tak tak po výměnně kola ty zvuky náhle zmizí :-), kouknul bych se na ořech.
no vychadza to z kluk. teda aspon myslim
Já jsem byl taky 100% přesvědčený, že mi křupou kliky, ale při použítí jiných kol to najednou zmizelo, tak to kliky nebyly.