http://www.gravitydropper.com/
neviděli jste to někdo někde u nás v e-shopech či klasických obchodech.Zkoušel jste to už někdo?
http://www.gravitydropper.com/
neviděli jste to někdo někde u nás v e-shopech či klasických obchodech.Zkoušel jste to už někdo?
ty jo, no mozna by to nekdo vyuzil, ale todle to je (asi) rozezranost, nebo totalni kravina. Dalsi hadicky, dalsi hejblatka, dalsi problemy … dekuji nechci. A co vyhrivane sedlo, to by nebylo ? :))
hele já vždy jezdil ze sedlem trochu níže, než bych měl mít kvůli sjezdům.Teď poslední dobou ho dávám nahoru kvůli rychlosti a často ty sjezdy jsou pak dost zabijárna.Kdyby to bylo funkční tak na sjezdy bych to přecvak dolů.
jasne, napad je to urcite dobrej. A jiste by to bylo rychlejsi a pohodlnejsi nez ‚manualni‘ posunuti sedlovky, ale ja mam rad kdyz si na kole neco nastavim tak chci aby to tak bylo a ‚nemenilo‘ se mi kolo pod rukama /stejne jako LO/. Navic pri sjezdech mam rad kdyz sedlovku /sedlo/ muzu sevrit nohama – takze ‚pohodli‘ ktere toto zarizeni nabizi bych asi fakt nechtel. Navic sjezdy nejezdim jako Purmensky , ale jako klasicekj hobik :))
No jestli pri sjezdu sviras sedlo nohama, abys neupadl z kola, tak je ti tohle zarizeni opravdu k nicemu a konec koncu i to kolo co mas je nad tve schopnosti ;)
Jsem nějak nepochopil proč svíráš nohama sedlo. Nejsem znalý všech technik tak nevím, navíc vždy? máš nášlapy.
To se bavíte o kole nebo o koních?:-)Jinak dřív se na to používalo takový „péro“ do V(znam jen z obrázků).Mně by spíš zajímalo,kolik koštuje teleskopická sedlovka (známej ji má za 1500 jetou z Němec).Se holt zeptam u Norků:-)
Neznam MOC, ale pocitej aspon 1000,–. Krome Axiom jeste dela Praxys a Titec (a i dalsi:) zalezi na rozmeru. Bohuzel i s ni se da dosahnout delky max.lehce pres 400mm, takze spis kvuli snadne skladnosti u fullu nez na ohromnou delku (jak jsem shanel ja:)
Dikec,našel jsem Axiom průměr 30mm,to je přesně vono,ale za víc,je u toho nějaký kolo Shore či co,to bych pak musel zahodit?:-)Nebo Praxys, k tomu dávaj Banshee nebo tak nějak. No samotná do nějakejch 1500,– by byla OK,poptam se.
U norků jsem koupil axiom za cca 1200 – je to v pohodě. Jak psal pádlista, dělá to i titec, ale ta asi bude dražší. Jinak axiom má rovnej zámek, titec „hokejku“. A nedělá se to v moc průměrech (tuším že 30 pro norco a 30,9 pro specialized).
Jsem pomalej:-)Tak já mam průměr 30(na dýlce nezáleží:-))takže Axiom za 1200,– je paráda,brnknu do Vela.
At o tom napisou clanek? :)
Néé,to bych na sobě musel ještě zapracovat,nějaký silikonový injekce a tak:-)Jo k tématu,v německým Biku(chodim prohlížet do supermarketu)je ta dálkově ovládaná sedlovka,stojí 200 ojro. Ale je tam zajímavá mašina kolomotorka,vypadá to jako sjezďák,má to motůrek 2,5PS,píšou něco jako nahoru se vyvezete a alou dolů:-)Cena tam nejni.
Do Vela v Plzni zavolam,ne,sákryš.Teda jo,ne že ne:)
Pro mě kravina. Já, když si změním výšku o 1 cm, tak to je, jak kdybychj měl jiný kolo, hne d znervóznim.
Kočička! Haf!