mě tak napadlo… jak to dělají cyklisti na závodech, když jedou několik hodin a ani jednou se nejdou vychcat? (teda alespoň jsem si nevšimnul, že by si Armstrong odskočil do křoví:)) To jako drží až do cíle? :)
mě tak napadlo… jak to dělají cyklisti na závodech, když jedou několik hodin a ani jednou se nejdou vychcat? (teda alespoň jsem si nevšimnul, že by si Armstrong odskočil do křoví:)) To jako drží až do cíle? :)
Kdyz se jede v klidku, tak nekdo mavne a jdou vsichni! No a kdyz je to lidr tymu, tak domestik podrzi riditka a je to!
Videli ste na Londynskym behomaratonu Radcliffovou? :-))
Kdyz se jede v klidku, tak nekdo mavne a jdou vsichni! No a kdyz je to lidr tymu, tak domestik podrzi :) a je to!
Dá se chcát za jízdy, odzkoušeno, akorát jsem si pochcal kolo, botu........
Musis to chvili drzet, aby si pak mel ten spravnej tlak a slo to dal od tebe nez to vitr chyti! :-))
spis mit tu spravnou rychlost :)
spis mit tu spravnou velikost
..a styl :o))
celkem standartně se celej peleton zastavi a jde se na malou…pokud je to jednotlivec tak holt bud za jizdy a nebo zastavi a s nim jeste jeden ci dva a pomohou mu dojet skupinu… teda pokud to neni 5km pred cilem … Spatne sledujes zavody…teda ty dlouhe…
doteraz som si myslel, ze sa na to pouzivaju prazdne bidony, ktore potom s radostou hadzu divakom pri ceste… :)
Nejak se tam ocumujou :-))
to spis vypada, ze koukaj na kachny! :-)
A ma nekdo z vas nejaky vymakany styl?!:-)))
loni byla krasna fotka ve velu v jamu jak chodi za jizdy, kdo ma chut at hleda:-)
no a co kdyz se jim chce sr.t?
za jízdy.jak jinak…
pekne sup s tim do zadniho vypletu, at si uzijou vsichni okolo :-P
hele giro 2003, chudak musel tak prasknul kolem, zabehnul do vinice a zeshora ho celou domu tocili z vrtulniku:-D