Zdar lidi. Mám skromný dotaz. Koupil jsem kliky M572 a řazení mám SL-M 569. Nejde mi seřídit přesmyk, mám pocit, že kliky M572 mají menší rozteč mezi převodníky. Znáte někdo rozteče těch dvou typů? Nebo jinou radu co s tím?
Zdar lidi. Mám skromný dotaz. Koupil jsem kliky M572 a řazení mám SL-M 569. Nejde mi seřídit přesmyk, mám pocit, že kliky M572 mají menší rozteč mezi převodníky. Znáte někdo rozteče těch dvou typů? Nebo jinou radu co s tím?
pochybuju, ze by vzdalenost mezi prevodnikama byla jina nez na jakychkoliv jinych klikach. me kdyz nejde seridit smyk, vemu normalne kleste a vytuninguju ho. :-)
no tak to je nejlepsi rada, co sem tu kdy cet :)) Proste v jednoduchosti je sila. Presm. me sere uz pkne dlouho,takze zejtra jdu delat wroumtuning :)
tos rek spatne: v sile je jednoduchost:-)
Zkus ho trochu otočit doleva na sedlové trubce.
Taky někdy „seřizuju“ přesmyk sikovkama.
a když nepomůžou sikovky, tak kladivo ! A když nepomůže kladivo, tak ještě větší kladivo !
…zkusíme to silou, jako Chaňa s Rylou…
sem se nějak…, no ale sikovky už jsem taky použil
Používat hned hrubé násilí na fungl novej přesmyk se mi moc nechtělo. Přece jen jsem kliky poměřil, M572 má mezi prostředním a velkým talířem o 8 desetin menší rozteč než M569. Namontoval jsem pod velký talíř distanční podložky a snad by to mohlo fungovat.