Není mi jasná terminologie u přesmyků Top Swing je upevnění lanka shora down pull znamená , že pružina tlačí přesmyk na nejmenší převodník a na vetší převodník se řadí tahem lanka. Je to tak nebo obráceně.
Není mi jasná terminologie u přesmyků Top Swing je upevnění lanka shora down pull znamená , že pružina tlačí přesmyk na nejmenší převodník a na vetší převodník se řadí tahem lanka. Je to tak nebo obráceně.
Top/down swing – typy presmykace Top/down pull – druh vedeni lanka Top swing – voditko nad objimkou Down swing (klasika) – voditko pod objimkou Top pull – horni vedeni lanka (na horni ramovou trubku) Down pull – vedení lanka spodem (po spodni ram trubce)
je lepší top swing nebo down swing nebo je to jedno?
Down swing, pokud vim, tak
Vyhoda top swingu je snad jen v mensi sile pri razeni na vetsi prevodniky. Nevyhody viz. vyhody down swingu.
Mam na kole puvodni top swing, az bude potreba vymenit, vymenim za dowm swing.
dík za radu. Předpokládám, že mezi Top a Down swingem není rozdíl v návarce na bowden a stačí ji mít v zadu na sedlové tubce uprostřed ani v pravo ani v levo.
Nevim o tom, ze by mela byt navarka jinde, ani me nenapada proc:) Ja ji mam uprostred.
jsou i jinde – velmi často vlevo (nebo uprostřed šikmo dolů doleva), jako by rám byl schválně nachystán pro top swing.
Jo jo ja ji mam na GTcku vlevo pro topswing. Je to jediny duvod proc ho vozim.
taky ji mám navařenou víc doleva a pak se kříží, protože lanko jde doprava.....ale funguje.....
Hmm…ja ho mam na meride v pravo…tam je to zas dobre nachystany na klasiku :)
já zase na Meridě vlevo – Special edition 03