poratte kake kolo koupit Meridu nebo Ravo
poratte kake kolo koupit Meridu nebo Ravo
tak to je trochu moc strucne ne?…jako kdyby ses zeptal koupit adidas nebo nike?…nebo peugeot nebo citroen?nebo audi nebo bmw.....nebo.....acer nebo IBM… co je moc to je moc… a co cena…a co typ…a co styl… DĚS-BĚS!
hlavne dvoukolove
Bych ani jednokolky a trikolky nezatracoval :)
jednokolku ano, ale s nahonem na predni kolo! Jinak je hrozne pretaciva.
…jaká krása jednoduchosti – asi pozůstetk starých časů. Tenkrát to bylo jasné a vybočovati nešlo. Páni – Favorit Mladíci s vyšší ambicí – Eska-Favorit ( s pětikolečkem !!) Dámy + dívky – skládačka Školáci – Pionýr Masochisté – Ukrajina Prebikeři – ocelové oře na balónech od svých dědů Ach ty staré časy ! ;)
??? si z nás děláš srandu né ??? byl jsi už někdy v obchodě s kolama či surfoval po netu s vyhledávačem ??? Pokud né tak ti musí stačit kolo s Tesca…
Je ještě mladej, tak trochu tolerantnosti.
presne… chce prece poradit… zkusenosti moc nema a taky napsat presne co chce 13 kluk je trochu problem… ne :-))
Zacneme treba znackou kdo ma navrh…????? Merida, Author, Ravo, Kona, Trek
Muzeme vyjmenovavat vsechny co zname… nebo s nima hrat slovni fotbal… wow :-D
Aha tak věk jsem nesledoval..Tak to by měl se raději optat kolik mu tatínek či babička na kolo dají a potom to tady rozeberem né ??? A nebo o peníze tady nejde vůbec ???
Ten je za vodou. Teda zatim jenom za bidonem :)
A sakra ! Taky jsem nemrkl na věk, tak promiň Danzeli. Samozřejmě měl bys uvést v jakém prostředí hodláš nejčastěji kolo využívat a jaký typ si doposud vyzkoušel/preferoval – odtud zjistíme typ kola. No a potom kolik za něj chceš dát. Výsledky se dostaví. Značka kola bude až na posledním místě – je jich opravdu mnoho.
Kdyz jsem tu provokaci cetl poprve, tak tam zadny vek jeste nemel. Si myslim.
jen jestli nekecas… :-)))
dejme si hranici ze to bude do 20 000 tisic…
13-letému klukovi kolo za 20 000 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? jako otec ani omylem…aby pak leželo někde špuhnutý v pangejtu…a vomlácený…ble…Soudě dle „kvality“ dotazu je to jeho první kolo takže první obchod a muší bejt spokojenej a pokud se osvědčí tak se pak uvidí :-))
Soude podle fotografie hral predtim fotbal v helme…
No jestli je na fotce sketečně dotazující se, pak to asi první kolo nebude. Nebo že by jezdil takhle vystrojený ve vozíku ??;)
hej klid… pisu hranice 20 ale muze ho mit i za 10… :-)
Too Pá-dlista: Si myslím že měl. Ve vjetnamu razili amíci teorii, nejprve střílej a pak koukej :O)
…ve Vietnamu ? Já bych řekl že to maj jaksi v genech doposud. Viz poslední incidenty v Iraq atp.
Nejlepsi bude kolo s dvema kolama:-)
Shovívavost, pánové! Ve třinácti ta hrůzná možnost volby, to rozhodování! Já ve třinácti (jak Alibaba píše výše): Favorit, nebo… Favorit (teda když se ho podaří sehnat). Danzeli, za kolik to kolo má být, co budeš hlavně jezdit?
Mám pocit, že asi bude v tuhle chvíli na učebně dřít matiku či češtinu :O) Takže komunikace z jeho strany bude váznout.
Když je venku tak pěkně, že by ztrácel čas s pančelkou a vyjmenovanými slovy? Nevěřím! Jistě se ozve, až přijede ze švihu.
Kdes to vyštrachal, máš teda parádní přehled.
To je pomerne novy. Je to sympatak. Ma podobnou vejsku ramu jako ja:)
njn, detsky kolo:)
Lepsi detsky co jezdi nez dospelacky co se musi nosit ;)
ani ses tam neobjevil a ted machrujes:) a babybiky doresime u chrestyse:-)
RAVO at je to jednoduchý…
Tak teda Meridu, at je to jako vzdycky :)
Ja sem rozhodne pro Dominatora… Ten full je proste bozi!
Dane a na co to konkretne chces?,