Ahoj Poraďte jaký MTB kolo koupit v cenový relaci do 19000kč. Nemůžu se rozhodnout mezi Merida-Athens Silver,Author-Traction, GT-Avalanche 1.0, jaký máte zkušenosti se značkou Dema,Superior,Kellys? Dík za radu Rob
Ahoj Poraďte jaký MTB kolo koupit v cenový relaci do 19000kč. Nemůžu se rozhodnout mezi Merida-Athens Silver,Author-Traction, GT-Avalanche 1.0, jaký máte zkušenosti se značkou Dema,Superior,Kellys? Dík za radu Rob
GT, jezdil jsem loňský model cca 2týdny, až na vidli spokojenost, pro high-endisty tohoto fóra pozn. jsem nenáročný,takže moje volba by byla GT – slušný základ pro pozdější vylepšování a za ty peníze bude při normálním zacházení dobře sloužit.Jinak mám zkušenosti s Demou přes svou přítulkyni – normální kolo, vidlice je u vyšších modelů přiměřená konkurenci, líbí se mi většinou nemixované řady.
Pokud chceš vybírat mezi jenom meridou a autorem, tak bych vzal tractiona, kvůli vidlici. Podle popisu by to měla být pružina/olej, takže se bude dát snad seřídit do rozumného chodu. Otázka je, jestli se neudělá rychle vůle mezi vnitřnimi a vnějšími nohami
kup schvinna ma bozi ramy… za ty prachy…
Bral bych GT, americká klasika, jsou to skvělý rámy a ostatní na biku není špatný..
ja bych asi zvolil to nejkvalitnejsi
Jsi měl napsat nejoptimálnější…
A co si malinko přidat, Author Modus 04 něco přes 21 000,– :o). Jinak bych volil Traction nebo GT…
Když už se ptáš, tak já jezdím Kelly's a jsem sním spokojený. Do kterého kola máš jít, Ti radit nebudu,a? si koupíš cokoliv, tak si na to zvykneš. Ono je to stejně všechno na jedno brdo…