prosím poradte nevím co za rám rozhoduju se mezi mezi RB CR 1300 a Duratec Vargant C7 ted mam apache tanka tate ale myslým si že je to nic moc.
prosím poradte nevím co za rám rozhoduju se mezi mezi RB CR 1300 a Duratec Vargant C7 ted mam apache tanka tate ale myslým si že je to nic moc.
pokud ti sedi geometrie toho apache,tak se podivej na geometrie tech dvou a porovnej je.pokud budou hodne podobny tak si vyber podle sympatii.
Duratec v mý velikosti je fajně dlouhej a to mi sedí, ceny už míň. Ale mám Vagranta třetím rokem a v pohodě.
díky za odpověd rozhodl jsem se pro RB je mi nějak blíž jen jsem potřeboval poradit jakou velikost na mých 178cm a kde ho sehnat co nejlíp po internetu dík.
bud L,s tim ze bych koupil sedlovku bez hokejky a kratsi predstavec.nebo M a pak samozrejme posed delsi.nevim jak jsi zvykly.
Myslim ze, 19" je akorat :)
Urcite L a sedlovku hokejku.
no možná bych si nejdřív zkusil projet na xl. l má kamoš a na mých 185 je malé, ale pro jeho 173 je akorát.Takže si asi uprostřed.Pokud budeš brát l tak 100% zahnutou sedlovku a dlouhý představec-RB jsou neskutečně krátká-bacha na to.
jestli si to panove nepletete se skripcem:-)
Mi se třeba rám Tanka Tate na svou cenovou kategorii líbí.
Jen počkej, Zající!