ahoj!poradte mi jaka riditka a jaky predstavec na horske kolo…koukal jsem po vytvorech znacek pells a amoeba a rytchey
ahoj!poradte mi jaka riditka a jaky predstavec na horske kolo…koukal jsem po vytvorech znacek pells a amoeba a rytchey
delam to jenom ze se nudim ve skole, jinak bych na takle blbou otazku neodpovidal… predstavec bych vzal nakej co upina riditka 4ma sroubama, riditka uprednostnuju rovny s rohama rozmysli se podle financni situace a stylu jezdeni amoeba se mi nelibi, pells uz je lepsi-klasickej odflaklej tajvanskej komponent, ritchey mi z nich pride nejlepsi…
no ono to neni tak jednoduchy jak rikas
ja jsem koukal ze jsou ruzny tuhosti riditek riditka s antivibracnim systemem a podobny picovinky ja ted jezdim s titanovejma riditkama amoeba a musim ted menit a vezmu to i s predstavcem
Proc menis Ti riditka?
U pellsu je hlavni problem dovozce. Staci se optat Pá-dlisty… Ten o tom vi svoje, a nemyslim, ze by byl jediny…
A ten dovozce to dováží z Brna? :)
myslis ze to delaj v Brne? vrat se na zem :-)
S Jose Spacilem v cele…:)
By mne zajimalo proc zrovna z Brna?
kukal som truvativy a oni maju v predu 4srouby ale pri krku vidle maju len jeden…udrzi to jeden v pohode?podla mna je to njak malo
predstavec truvativ s jednym srobom pri krku vlastni. obavy pri tomto rieseni su zbytocne. podobne pocity som mal aj ja. predstavec je vsak v pohode – srob je pekne masivny. navyse toto riesenie sposobuje ze ho nema kazdy :-)
www.bikesport.cz … perfektní ceny komponentů Ritchey… ale dávej bacha, nemá všechny rozměry a občas třeba místo Comp dá Logic, aniž by ti to řekl… Ale když mu zavoláš a přesně se ho zeptáš, tak si to snad nedovolí, nebo ti to aspoň řekne… Já koupil set řidítka, sedlovka představec za 1100,– Ale sedlovka byla Logic, ale i tak je to skvělá cena…
moc pekna cena no ja mam sedlovku karbonovou a vyborny ted uz chci jen ten predstavec a riditka nejlip rovny oversize ty s tim tlustym stredem…mam dost agresivni styl jizdy a potrebuju tuhy a bitelny riditka
chci vedet co nejvic jedny karbonovy jsem uz zlamal
V tom pripade nechapu, proc chces misto titanovejch karbonovy…
presne tak, proc vubec menis titanove riditka??
zaleží na tom co chceš, jestli karbon nebo hliník.jestli pružná řidítka nebo tvrdá s vyšší životností apod.Pokud přemýšlíš nad ritchey PRO z alu 2014 tak je lepsí koupit od BBB 2014T6 za poloviční cenu-zrovna ve čtvrtek jsem si jedny řidítka koupil za 450Kč.
Jen pro pochopení rozdílů.http://www.bajk.cz/web/data/clanek.asp?id_clanek=525
Pokud chceš karbon nebral bych hliník obalen karbonem ,ale čistý karbon, což např amoeba u řidítek teda není.
protože si dělá prdel(já o titan.amoebě nevím.,kdoby ji koupil,nejspíše ví proč.a datum registrace..)
poprorucuju Ritchey WCS rodla nejlip v karbonu:)
Dobrý řidítka dělá Easton, ale zase se mi nelíbí ty jejich představce, takže pokud nechceš trhat sadu, tak bych se přiklonila k řadě WCS od Ritcheyho…
Pocitam ze predstavec i riditka uz ma asi tak rok nasazeny viz. datum prispevku :)
ja mam ritchey pro, 14 dni, spokojenost na de vse. Myslim, ze pomer cena/vaha je v pohode ;-)
Jen počkej, Zající!