Je někde ke stažení návod (postup), jak správně seřídit LX šaltr?
Je někde ke stažení návod (postup), jak správně seřídit LX šaltr?
Na webu Shimana jsou co ja vim jen navody – nakresy. Jinak je to ale jedno na kterou prehazku ten nvaod je. Treba tady //www.bajk.cz/web/data/clanek.asp?id_clanek=494 takovej obecnej navod. Rozdily jsou jen v umisteni dorazovych sroubu nebo vedeni lanka.
Veskery navody na Shimano jsou (v anglictine) vcetne serizeni na http://www.shimano-europe.com/…/index.phtml i kdyz to je asi nosenim sov do Athen.
No, ja ted davala tohle na novy bajk a ani navod nepomohl, porad mi zlobil presmyk, „chrchlal“ na nejvetshim prevodniku a dvou nejmenshich pastorcich. nakonec sem to srabacky vzala do servisu. Spravili to nasilne, proste ten kousicek priohnuli o pul milimetru a ted uz to chodi.
Tak takhle teď spravuju v létě na brigádě přesmykače taky!! Je to nejrychlejší a nejefektivnější… I nový přesmykače jsou totiž občas trochu zkroucený a jinak to nejde…
No jo, ale ty seš holka, ty si to můžeš dovolit, ale co já? Víš jak by utrpělo moje pyšné ego, kdybych to musel kvůli takové prkotině nosit do servisu :o) Apropó – co nejde silou, jde ještě větší silou…
jj. A to, co nejde ještě větší silou, jde brutálním násilím…
jojo,tim jde vsechno.