Dají se někde koupit popř. sehnat kratší elastické kra?asy – délka jak u dámských. Popř. zda jste si je někdo zkoušeli zkrátit. Jedná se mi o to a? nemám stehna bílé a lýtka opálené.
Dají se někde koupit popř. sehnat kratší elastické kra?asy – délka jak u dámských. Popř. zda jste si je někdo zkoušeli zkrátit. Jedná se mi o to a? nemám stehna bílé a lýtka opálené.
že to řešíš, akorát budeš mít přechod k bíle víc nahoře.to za chvíli můžeš rovnou jezdit v plavkách.Někteří si mažou bílá místa samoopalovacím krémem, aby to vyrovnali.
Neni nad oste prechody. Po vikendu jsem zase krasne nalajnovanej. Mam v planu si doopalit jen ruce od zapesti dolu. Vse ostatni se da uspesne skryt :)
no jsou místa a situace kdy to nezkryješ :)))
kratsi nez jine byvaji OF3
mate doma nuzky??? ;))
Atexsport v Brně, s profivložkou, výdrž 5000 km s mou pr*í, cena kolem 900, mám druhé.
Tak si kup damsky :)
…tanga :)
najlepšie čipkované, opáli ?a ako cez sito…
Taky se dá jezdit ve skotské sukni :-)),jak vítr pofukoje tak se stehno odhaluje.
Nejkratsi, ktere jsem kdy mel jsou Newline. skvely material a vlozka. Tomu taky odpovida cena. Pri nakupu jsem delku prilis neresil, ale pak jsem si pripadal jako zenska (nic proti Vam damy), tak sly do nejhlubsiho supliku. Dneska v nich jezdi pritelkyne syna a neda na ne dopustit.