prosim o radu nevim jak velky ram měřim 184cm ted mam 19 Ravo racing xc myslite si že ta 19ctka je mala a nemužu se rozhodnout jakou značku ale libi se mi RB nebo sintesi duratec
prosim o radu nevim jak velky ram měřim 184cm ted mam 19 Ravo racing xc myslite si že ta 19ctka je mala a nemužu se rozhodnout jakou značku ale libi se mi RB nebo sintesi duratec
Já mám 174 a 19 je mi malinko velká. Takže Tobě bude akorát. Neber větší rám!
pokud jezdi xc, tak klidne i 21" (zalezi na preferencich, ja mam 187cm a 18" ram…)
Já mám 184cm a mám rám 17" na XC(tzn. rovná úzká řidítka, vysoko sedlo, dlouhý představec) a jsem na tom kole dost natažen. Rozhodně však nemám krátký ruce. Jen jde o trochu specifickou geometrii rámu ;-). Prostě záleží hodně na konkrétním rámu. Řekl bych, že a? vezme 19", nebo 20" chybu rozhodně neudělá.
jo mas to prose tak jak ti to sedne ja mam 175 a mam „16“ kazdymu padne neco jinyho!
Nejlepší máš si konkrétní rám vyzkoušet na poskládanym kole, projet se stačí kousek, poznáš to hned. Já třeba vozim 23" Maxbike a to neměřim ani 2m :)
Take me zajima velikost ramu,ale u endura ram..???? Merim 174cm.. Jinak HT ram 19"
Jezdil jsem na Klein MTB 19 dorostl jsem na 185 a byl mi malý. Teď mám Rock Machine 20,5 a je akorát. Zkoušel jsem kamošovo RB CRX ve velikosti 19 a bylo mi malé. Tak asi tak.Není třeba se bát velikosti rámu, a? pak na malém nevypadáš jak vosa na bombóně.Si ho nejdřív někde vyzkoušej na složeném kole.
Ber 19 nebo 20-je důležitý se na tom rám projet… A jenom tak BTW: jaká vel. rámu v palcích odpovídá u RB vel.L?