Scháním pohodlné sedlo na silničku,nejlépe s drážkou, poraďte please.
Scháním pohodlné sedlo na silničku,nejlépe s drážkou, poraďte please.
doporucuju Selle italia SLR XP..druhy den ani po 180km zadek neboli. je supr pohodlne a lehonke (165g).
Dik.Ja mam San Marco ERA a po 2 hodinach to začne být utrpeni.Nedavno jsem si na bajka dal WTBčko s drážkou a naprosto super (puvodně Fyzik Dolomity), tak ted shanim i něco na silnici.
na tom slr-ku neni problem 5 a vic hodin na silnici.. a dalsi den klidne to samy.. kdyz sem ho kupoval tak me rikali ze ma jen jednu nevyhodu – ze ho budu chtit i na bika:) a meli pravdu, uz se divam kde ho koupim:))
Zvlástní. Kterou Eru? Ja mam San Marco Era Pro na silnicce i na obou bajkach, a perfektni, zadny problem. Ani kdyz jsem jel ctrnact dni po sobe denne 100–150 km na bajku.
Era dělana pro Authora,tvarově stejná jak Pro, mam ji na A5502.Nesedí mi ani trochu.
JJ, taky bych dal SLR.
Zatim je favorit Flite SLR Trans Am Gel ,ale ta cena se mi moc nelíbí :-).
Vim, kde by se dalo splasit za 2k
SLR XP, neznam lepsi sedlo
jo ? a kdepak ?
ID Boris, muj vrchni dodavatel :))
SLRko jsem měl, ale po 25km se mi strašně rozbolel rozkrok. Důvod – šířka a ostrost hrany poslední třetiny sedla. Směnil jsem za Fizik Arione (Fizikům moc nevěřím, ale dal jsem si poradit) a nemám problém na něm sedět 7 hodin. Akorát ta váha …
Tak sem obědnal SLR XP Trans Am a sem zvědav, fyzika jsem měl na bajku-Dolomity gel a nic moc,WTBčko mnohem lepší,ale ta váha :-) (je mi fuck)
jen poznamka objednava se…ale ja take sekam spousty chyb, jen me to zaujalo :)
ježiš,ja sem pako :-), no stane se :-)
uz jsi to rozhodl, ale ja bych vybral jedine sedlo s kozenym potahem, s hladkym povrchem a bez vysivek, gelovych vycpavek a podobnych "vychytavek"Mym favoritem je tak Selle Italia Flite