Tak jen me napadlo, ze by to byla dobra prilezitost poznat lidi z fora. Jedu zatim ja, Blacky, Lempl, Darkson, Gung-Ho. Prijizdime uz v patek, jedeme dlouhou.
Tak jen me napadlo, ze by to byla dobra prilezitost poznat lidi z fora. Jedu zatim ja, Blacky, Lempl, Darkson, Gung-Ho. Prijizdime uz v patek, jedeme dlouhou.
Co vim tak jede jeste Beeda, Savah, Pete, Bulda, Focus bracha a moje malickost…
Pak Habib s Lukou, a prej berou toho jejich kralika:-)mnam B.
:) No.. Luka nejede, a Habib to ma diky perfektni chripce taky nakloneny… takze maximalne se uvidime v cili u piva :)
a ten kralik?
Jeje to nas bude dosti. Ja jen doufam, ze nebude snih…
Coze? Snih ?? Tam fakt jeste je ?
Před měsícem nebyl ani na Hvozdu, takže jestli teď v neděli nenapad tak není.
Když tak na ten kopec koukám, tak myslim, že tam žádnej sníh není…
no, a jelikoz mas vlastni auto, muzu nekoho vzit :))
Ja jedu taky, dlouhou, ale v cili na me cekat nemusite :-) Zvlast po tom jak jsem dopadl na Sele to vidim ne moc dobre ;-)
tak doufám, že v sobotu po závodě pořádně zakalíme, kdo zůstane do neděle?
No nebude-li extra hnusně, tak to máme s Darksonem rozhodně v plánu :-)
jelikož si s řidičem Chuckem dáme po dojezdu pár piv, bude stav počasí naprosto irelevantní a prostě se zůstane. BTW předběžně plánujeme v neděli dát nějakou kratší vyjížďku, když už tam budem, tak doufám, že se všichni příliš nezmatláte a pojedete taky:)
no já budu muset bohužel jet hned ráno v neděli domů, takže Lempl s Ječnákem pokud nechtej jet pak na biku do Prahy budou muset taky :)
Já jedu dětskou…
Já taky :-)
Jedu dlouhou, ale moc se nezdrzim, vecer uz mam nejakou akci zas nekde uplne jinde…
Taky se projedu, ale protože dlouhou by se počet mých letos najetých km skoro zdvojnásobil, radši zůstanu u dietních 60km. Ostatně loni to i tak stačilo.
ja – kratkou
ja jedu, dlouhou
ja jedu, dlouhou
Taky frčim dlouhou. Jsem zvědav co ze sebe vymačkám:) Pátek,sobota,neděle a? to stojí zato!
jejda, tak koukam, ze tam bude docela dost lidi!
Co nejaky poznavaci znameni?
nechame v cili vyhlasit sraz v mastali rozhlasem, ne :)) nejpomalejsi at urci cas
no to bylo nejspis na mne;-)) tak nekdy po treti… kdyz vsechno dobre pujde;-)
Taky si myslim ze bych mohl okolo treti dojet no :)
Já pojedu 60 km výlet, takže si myslim, že to bylo na mě…
tak to sorry zas to budu já,ale sousedi tímto sportem posedlí by měli poklábosit.takže rozhlas ano.
jestli myslíš na dlouhý, tak si v prezentaci udělej ještě jednu čárku za mě.
me poznate budu mit sebou kolo:)
kdyz se budes chovat prirozene, tak te poznaj i bez kola:))
:)
Takze pak nejak po dojezdu u sanitky? :-))
nee, nechci straist… Pevne verim, ze Lempluv prumer padu na zavod klesne pod 1,0
s tim bych moc nepocital, ale pochybuju ze lempla zariznes jen proto ze hodi tlamu…
Chtěl jsem jet, ale vleklá 3 týdenní choroba úplně zničila formu a křečovat se tam nepojedu :-)
Taky jedu dlouhou. Poznávací znamení pro B-F sejdeme se na bedně:-))
… az budou vsichni pryc :-)
já bych řekl spíš na lavici…u piva:-)
Kratkou – ass usual.
No kdyz uz jsem se rozhoupal prihlasit bylo uz pozde :(
Dlouhou – jsem chtěl, ale ozvala se mi včera jizva po slepáku, start bohužel vyloučen. Takže – nabízím přihlášku na dlouhou za 450,–. Pište na e-mail. Petr
Jak už někdo napsal, tak jedu ;o) Dodávam jen, že krátkou a na plno, takže dojezd do cíle počítam tak na … v kolik se startuje? – tak do 4 hod. po startu. Beedo, půjčil bys mi pls ten tepák? Diky SavaH
Jelikož je tenisová sezona v plném proudu, tak mám jiné povinnosti. Ale přes léto bych rád někam vyrazil. Nejlíp na nějakej orien?ák:-)
jasan, ale nesmis me zariznout:-) B.
to bys musel jít pěšky :) a ty jedeš dlouhou ne…
Rozyslim se u cedule „Deleni trate – 60km a 100km“:-) B.
Takhle mě podceňovat:o( Si budu pamatovat. Jestli Beeda se na 30. km vyfláká jako v lípě, tak nevim, přoč bych ho neměla předjet
jeste bych se chtel zeptat, netusite nekdo o nejakym ubytku na patek? a pokud by nekdo potreboval, mam v aute na patek volny misto.
čau no možná by bylo dobrý kdybys vzal Lempla, měl jet se mnou, ale přeci jen tři lidi vevnitř s kolama a bagáží na víkend nic pohodlnýho není…
ok, hodte kontakt na mail.
já jedu taky. bohužel jen jako pořadatel, ale někdy to určitě napravim.
No tak to je jasny, vsem b-f budes delat extra servis a bufet na trati, tim padem se s kazdym uvidis:-) B. PS: ja mam rad nugetu
To jako skoromistni by si moh znat nejaky prima zkratky,ne?! :-))
Já znám dost hustý zkratky, leč je to unfér a nesportovní… a taky se bojim čipů – disqalifikace – ostudy…:-)
hehe, nesmis doject prvni:-) B.
jj, kdyz pak nadelis Rybajdovi nebo Purmenovi a spol. 10minut, tak je to provar… :-))
poprve po trech letech nejedu ..pac mam statnice beeee
Štveš mě ;) Jen to oddaluješ. Letos bych ti dal tak 15 minut, za rok už to bude rozdíl třídy :)
Mno muzes jet aspon proti mymu chronometru. :) 5h29min. Ale ty si k vyslednymu casi jeste pricti 5min – mas vyhodu pojizdneho depa v podobe rodicu. Kdyz pichnes tak si stopni, od vysledneho casu to odectem. Prostoje na obcerstvovackach se nepocitaj. :) Nicmene ti preju at se vydari pocasko a ty si zajedes perfektni zavod s puremenakem daleko za sebou! Ja se jdu ucit :(
já taky krátkou
/dlouhá je super, byl to můj uplně nejvíc nejlepší bikovací výlet! ponivač 10 zástávek na sváču…škvarková pomazánka, nivová pomazánka, sýrové pečivo, štrůdlíček…to všechno tam ty hodné pani měly a byly moc rády, že se našel někdo, kdo to umí vše ochutnat a pochválit, chocho/ Ale letos chci jet krapet svižněji, tož raděj dětskou.
!!! NABIDKA UBYTOVANI + STARTOVNEHO !!! Zdravicko, kamos nemuze jet a tak je jeho zamluvena dvoj/tri osobova chatka v kempu kousek od rance Malevilu i startovne k dispozici. Jestli chcete nekdo to ubytko, tak napiste me, nejlip na mail. Kdo chce startovne za hubicku, at napise na teo@seznam.cz …
Když na mne počkáte tak můžu vzít jednoho člověka zpátky.
No, ptam se asi brzo, ale NEVITE JAKA JE TRAT? Snih? bahno?
jasne, vem si sneznice a poptej se Kopky jak se pripravit na sibir:))
Hele, ja nevidel tejden poradnou televizi (jenom samy plazmy a LCD a dve prezentacni DVD porad dokola) a ted mi babicka vyhrozovala, ze si mam vzit salu, ze na horach neprodjede ani freze a abych jel rano opatrne, ze budou jezdit lyzari nahory… :-/