Zdar, sháním kliky a převodník do 2000Kč. Chci to dát na klasickou čtyřhran osu. Přemyšlel jsem o Deore M510, na Velotrade je maj za 1490Kč. Dík
Zdar, sháním kliky a převodník do 2000Kč. Chci to dát na klasickou čtyřhran osu. Přemyšlel jsem o Deore M510, na Velotrade je maj za 1490Kč. Dík
mozna to tu vyvola hadku ale mel sem deorka M510 na 4hran,ted mam XT 2003 a jezdil sem i na tech „slavnejch“ XT 04 s dutou osou a spolehlive bych mezi nima zadnej rozdil nepoznal,cose tyka tuhosti me to proste prijde uplne stejny.Vahove mezi XT se stredem a M510 se ctyrhranem je necelejch 90gramu.A tyhle deorka maj docela slusny prevodniky na to ze pises ze se daj koupit za 15kil.Ja bych do nich bezvahani sel.
Nějaký další rady??
Truvativ FireX jsou taky celkem slušný kliky na čtyřhran a daj se sehnat do 2000 ale já bych šel klidně i do těch Deorek
Taky zkuz loňský LX… v nějaký výprodeji v pohodě… myslím, že je maj na www.bagbike.cz
zkus:o)
za asi 1500 byvaly (v Brne) k sehnani Cannondale/Coda kliky dvojplacka (myslim i troj) na Octalink. Vypadaly krasne a byly lehoucky a jen nedostatek penez + stavajici ctyrhran mi zabranil uskutecnit tuto koupi…
Jdi do těch Deore M510, jsou výborné a lehké.
hlasuju pro deore, mám od roku 2000 a bez problémů :-)
asi bych taky koukal po deore.Ale pokud nemáš osu a spočteš si co stojí deore +octalink osa, tak je lepší si trochu ještě doplatit na nové lx 2005.
deore(jako bylo v roce 04) + osa octalink =1700kc.
Videl jsem v zapadnim Nemecku LX za 80 Euraku. Nevite proc za ne v Cechach chteji nejmene 3100,– :-))
2990Kc, tusim na bikestoru.....
Za ty prachy si myslím ze Deore je dobrá volba. Jezdím je druhou sezonu a dobrý. Mám na nich zatím nejto kolem 11000 km.
Levné kliky má SUGINO – viz.: http://www.cyklozitny.cz/index.html Sekce OBCHOD. Zkušenosti nemám.
Jezdíte někdo kliky téhle značky? Docela by mě zajímaly vaše názory a zkušenosti. Ve Velu je zhodnotili jako měkké (co se klik i převodníků týče).
Tak jsem si tu recenzi našel: vyrozuměl jsem z toho, že tuhost odpovídá cenové třídě a zpracování, náběhy apod. je prý nadprůměrné …
kliky SUGINO se vyrovnaji tridam LX u shimana a jsou vyborne…mam je na dvou kolech a jsou vyborne meke nejsou to je blbost
Jo, máš pravdu já mám sugina na mý meridě a jsou bezva, ale já chci zkusit i od jiných firem, protože vzhled nic moc (vyr. 2003).
ja mam sugina impel jsou skveli…a vzhled nejede!!!jsou skveli funkcne jinak od jine firmy bych poridil raceface nebo shimano xtr
…jasnej adept na chocholuska…
To máš dobrej rozptyl, od 8-mi stovek až k deseti tisícům.:-)
No pan SID je trosku mimo vsude…) Jinak ja jsem chvilku jezdil ty Coda/Cannondale a jsou hodne dobre…Kdyby o ne nekdo mel zajem tak je muzu sehnat…