• c

Nějaké zkušenosti, nejvíc uvažuji o modelech Winner nebo Navigator 2?

0 0
    • palladin  

no mám winner..jsou skvělý..perfektní skla..i dobře seděj. Jen jsem ještě nezkoušel vyměňovat skla..teda plasty..o skle nemůže být řeč :o) Nikde u toho není návod, tak se to asi musí nějak silou, čehož se bojím abych je nezničil..ale třeba někdo poradí jak na to :o)

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • Lance  

Mam Navigator a Cruiser. max. spokojenost, i kdyz ty skla by mohly jit vyndat lepe z tech Navigatoru

0 0
      • palladin  

a jak je vyndaváš? normálně je vylomíš?

0 0
        • Lance  

no zapasil jsem s tim celkem dlouho a natvrdo pouzil trosku te hrubsi sily az to vyskocilo:)

0 0
          • palladin  

no tak to bude zajímavý…doufám, že je nezničím :o(

0 0
            • Lance  

zkus to nejdriv vycvaknout uprostred a pokud to nepujde pak teprve zkus kraj,musis mit trpelivost, ja myslel,ze mi hrabne,fakt to neslo uz mi zacinalo byt do breku

0 0
              • dafe  

Ano, ja nejdriv vzdy zmacknu prostredek a dostanu ho ven a pak uz to tahem jde. Ale nevim jestli mam stejny model :-) Jo jeste bacha na sundavani gumicek na koncich nozicek, prilepit!

0 0
    • emkaa  

Mam Cruisery. Krasne sedej, skvele vypadaj. Spokojenost.

0 0
    • c  

Kde koupit v okolí Kroměříže? Přes net ne, nemám vyzkoušené.

0 0
    • tumleh  

Mám winner, jsou perfektní, jen u mě trochu na hraně pokud jde o velikost zorníku – potřeboval bych asi zorníky trochu větší, při rychlé jízdě mi jde vzduch hodně těsně kolem očí a mám sklon k slzení. Možná až bude tepleji bude to OK :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.