Nějaké zkušenosti, nejvíc uvažuji o modelech Winner nebo Navigator 2?
Nějaké zkušenosti, nejvíc uvažuji o modelech Winner nebo Navigator 2?
no mám winner..jsou skvělý..perfektní skla..i dobře seděj. Jen jsem ještě nezkoušel vyměňovat skla..teda plasty..o skle nemůže být řeč :o) Nikde u toho není návod, tak se to asi musí nějak silou, čehož se bojím abych je nezničil..ale třeba někdo poradí jak na to :o)
Mam Navigator a Cruiser. max. spokojenost, i kdyz ty skla by mohly jit vyndat lepe z tech Navigatoru
a jak je vyndaváš? normálně je vylomíš?
no zapasil jsem s tim celkem dlouho a natvrdo pouzil trosku te hrubsi sily az to vyskocilo:)
no tak to bude zajímavý…doufám, že je nezničím :o(
zkus to nejdriv vycvaknout uprostred a pokud to nepujde pak teprve zkus kraj,musis mit trpelivost, ja myslel,ze mi hrabne,fakt to neslo uz mi zacinalo byt do breku
Ano, ja nejdriv vzdy zmacknu prostredek a dostanu ho ven a pak uz to tahem jde. Ale nevim jestli mam stejny model :-) Jo jeste bacha na sundavani gumicek na koncich nozicek, prilepit!
dafe, ty deb*le podivej se priste na datum :-(
Mam Cruisery. Krasne sedej, skvele vypadaj. Spokojenost.
jak rikas dobre sedi a jeste lip vypadaji:)
Kde koupit v okolí Kroměříže? Přes net ne, nemám vyzkoušené.
Mám winner, jsou perfektní, jen u mě trochu na hraně pokud jde o velikost zorníku – potřeboval bych asi zorníky trochu větší, při rychlé jízdě mi jde vzduch hodně těsně kolem očí a mám sklon k slzení. Možná až bude tepleji bude to OK :-)