Nevíte někdo kde je v praze to nové zákaznické centrum RB?
Nevíte někdo kde je v praze to nové zákaznické centrum RB?
Tam jsem koukal:o) Ale na tom odkaze co tam mají je nějakej krám s motorkama a o RB ani slovo tak proto se ptám…
To jen tak vypada. Ty „motorky“ nemaji zadny motor a jsou to sjezdova kola.
No sorry ale nevím o tom že by kupříkladu suzuki dělalo biky;o)))
A v mape nebo Praze se vyznas? ;)
No vzhledem k tomu že už tu 20 let bydlím tak asi jo;o)))
Tak to se styd! Prazak, co to podle adresy neni schopen v mape najit, se jen tak nevidi. Je to na Roztylskem namesti, kam se dostanes 118 z Budejovicky smer Dvorce. Z RM pujdes ulici kolmo na silinici, po ktery si prijel (pujdes z kopce a ne do kostela, co je nad zastavkou) – je to po pravy strane. Kdyz bude vepredu Petr, tak ho pozdravuj;)
Motorky tam maji taky. Je to na Roztylskem namesti schovane v jednou dome, ale s trochou usili to najdes. Myslim, ze 118 z Roztyl jede primo nad to namesti.
nö tak já to zítra zkusím;o)
Nejlepe – www.racetool.cz/index.php?…
děkuji:o)
A jestli můžu mít připomínku tak by možná nebylo pro orientaci úplně špatné= dát na stránky racetool nějaký odkaz že to je opravdu i pro kola… Je to tam samá motorka a o RB ani slovo… A trošku to mate…:o(
to mete jenom ty, co vo tom vedi kulovy :-)
někde se začít musí;o) a navíc tys o tom taky někdy věděl kulový a někdo ti musel poradit;o) Tak se teď nevytahuj;o)))
ja uz ti ani nevim kde sem na to prisel… ale asi to byla reklama ve velu…
to taky, ale bylo to ve 12ti odvážnejch co dávali na rpimě… Tak vlezu na stránky z těch na odkaz a tam motorky. No tak se radši zeptám jak to teda jako je:o)
hlavne ty stranky race toolu sou novy, kdyz sem tam jel poprvy, tak na strankach racetoolu byle este sekce kolo…
no a teď tam není… A to je chyba… ale nikdo není dokonalý že;o)
kdybych tu ted napsal ze ja sem dokonalej, tak by to byl leda znak vlastni nedokonalosti (a namyslenosti, demence)…tak radsi nebudu psat nic… :-)
hele. Že by konečně první člověk kterej to možná někdy i uzná?;o)))
co uzna ???
no že není doknalej;o)
tak to v zadnym pripade neuznavam :-)))
no a to je ta první známka nedokonalosti;o)))
hele misto tehle kecu, nechces neska vyjet ? sraz v 15:30 na hajich
dřepím v práci. To je moc brzo:o( Tak nejdřív 16:00 – 16:30… Jestli máš doma propustku;o)))
mam tam sraz s cabbage a nako neni moc online…
tak to je blbý… Tak mi pošli číslo a když bych to stíhal tak napíšu…
607 17 40 21 dyztak nas muzes nekde dojet…
ok.
P.S. na mě je 731 850 391
a kam vlastně míříte?
pruhonice, rad bych se podival do 03probike, pak nako na tocnou a back cca na 4 hodky max
dobrá dobrá:o)
ale žádný chrcení;o)
ja nikdy nechrtim, ja si hraju s terenem (ne teren se mnou :-)
jj… TO jsem viděl…;o)