Ahoj, kupuju nové kliky a chtěl bych znát váš názor: XT nebo FSA V-drive MegaExo? Díky
Ahoj, kupuju nové kliky a chtěl bych znát váš názor: XT nebo FSA V-drive MegaExo? Díky
XT NEW mám už druhým rokem, maximální spokojenost, tuhé kliky. Údajně se dříve opotřebují převodníky. Moje jsou zatím v pohodě. Při nárazu o šutr či jinou nepatřičnost se zatím nestalo že by se zlomila či ohnula, jak je tomu u jiných klik.
FSA V-drive MegaExo je obdoba XT s tím že jsou kované bez dutého prostoru u vnitř, matný povrch, dle dřívějška se černá povrchovka stírá, odolnější povrchovku má od FSA Afterburner, ale ten se nedělá s uvedenou osou. Jinak pěkné kliky, sám jsem váhal zda do nich nejít. S tuhostí na tom budou dozajista stejně jako XTčkový, protože vloni v testu jim to dokonce natřeli :O) A v ceně není také výrazný rozdíl, pokud nesplašíš na XT někde slevu.
Ty FSA můžu mít za čtyři litry.
Tak to máš docela dilema, já bych do nich docela šel za ty prachy, nový nebo jetý?
Samozřejmě nové.
Můj osobní názor je, že ty kliky jsou funkčně nastejno, určitě se nespleteš a? vybereš ty nebo ty. Spíš co se ti líbí (vzhled, barva, technologie duté, či kované), cena hovoří ve prospěch FSA.
To prodávají někde v obchodě, nebo to máš přes kámoše.
internet shop s vyzvednutím v kamenném obchodě.
Můžeš dát odkaz.
Bagbike.cz
trochu z ruky, ne ?
za 4k bych sel jednoznacne do FSA, maji lepsi prevodniky
prevodnik od fsa sem oddelal za sezonu, shimano drzi uz druhou.....
zalezi jaky FSA… Shimano 32z LX (XT to samy) je uplny blato, poridil jsem FSA takovy CNC frezovany ze 7075 (aspon myslim) a drzi paradne
zeotej se po raceface ale FSA jsou good
Race Face Evolve XC X-type jsem původně chtěl, ale dodání nejisté a bůhvíkdy…Importér asi nepotřebuje dělat byznys…
RF Evolve X-Type jsem si vcera koupil u Korinka v Olomouci, vypadaji skvele, jedny jsem taky vydel v Hobby Sportu v brne
Bazi.marko, velké díky. U Kořínka byl zrovna dealer od Skivela a poslední měl zrovna v autě. Odpoledne pro ně jedu.Dík
na kolik te ty kliky prisly?
Doporučená cena, tedy 5 300 kč.
boooooze tolik penez za takovej tajwan… dyt si moh mit i xt…
Mohl jsem mít XC a za dobrou cenu, ale RF jsou lepší. A nemá je kdekdo :o)
lepsi ??? (mam je taky)
Boooooze takovej tajwan… ;-)
sou to super kliky a navic maji proti shimanu lozisko navic…pry…podle jejich stranek…jinak ja je mam na RBcku, byly v setu…najeto asi 300km a velka spokojenost…je to tuhe a navic paradne vypadaji…
Tak ja som opred tyzdnom kupil XT kluky a dal na to vellgo platformy, spokojnost. ale pri tvojom vybere by som bral FSA, uz koli cene