Zdravim, Prosim vas mam dotazek. asi uz jste na to odpovidali tisickrat. ale zkuste to jeste pro jednou vydrzet. Co rikate na GT avalanche 1.0 Disc pro rok 2005??? Predem Dekuji za Odpovedi
Zdravim, Prosim vas mam dotazek. asi uz jste na to odpovidali tisickrat. ale zkuste to jeste pro jednou vydrzet. Co rikate na GT avalanche 1.0 Disc pro rok 2005??? Predem Dekuji za Odpovedi
Mam ho a celkem spokojenost. Trosku zlobi zadni brzda, uz mi to 4× serizovali
GT je hnusny kolo.......... tecka
(hlavne ten detail u sedlovky, jak se to nekomu muz libit..........)
myslim ze tenhle typ odpovedi ho zrovna nezajima:-))
taky se mi to nelibi, ale to je ciste subjektivni nazor
To je jak s miminama, Romek chce znát názor na kolo, ne jestli se někomu líbí…
to je taky nazor…
Co rikate na GT avalanche 1.0 Disc pro rok 2005??? Predem Dekuji za Odpovedi .....rikam to co rikam, nevim, nejak sem se nedocetl ze chce jen kladne odpovedi
mas pravdu!!! ale cekal jsem neco konstruktivniho.Neva, ale i tak dekuji.
žel tady je to celkem časté že se tu hodnotí komponenty ne po technické či funkční stránce ale vzhledově či esteticky , což dle mého je právě to první co tazatel vždy udělal a vybral jinak by se na dotyčný model či komponent neptal… Ale na druhou stranu se celkem člověk pobaví nad příspěvky :-)
A přesně právě pro takové přiblblé odpovědi mne to tady už hodně dlouho nebaví. Snad to kolo viděl, když se na něho ptá. No nic, žijte v pokoji…
to je jak u blbejch.kdyby chtel slyset ze to kolo ma nejakou hnusnou vec pod sedlem(coz jiste urcite vi) tak by se zeptal asi nejak jako:jak se vam libi triple triangle u GT? ne?:-)
odpoved je(by byla) jednoducha: krip triangl se mu nelibi.:)
:)
sem tam zapomel napsat jedno L, ale snad vam to doslo i tak.....
nevim jsem si myslel ze jsem mezi docela chapavejma lidickama ze poradi ale dohadovat se mezi sebou??? to jsem se mohl zeptat prvniho chlapika na ulici. a vyslo by to asi stejne ne??? mimo jine jsem se koukl na www.bikecentrum.cz a je tam hodnoceni www.bikecentrum.cz/news_detail.php?…. a tohle divne slovo:triple triangle to je to co se Vam skoro Vsem na tom kole nelibi???? tak to sorry rad se lisim od ostatnich lidi. to je vse. doufam ze jsem nikoho neurazil.a Tobe Charlie_R dekuji za odpoved
tak az se budes priste na neco ptat tak uz vim ze tobe pomahat nebudu.nejdriv se prave snazim,aby ti lidi odpovidali smysluplne a ty ses pak jeste spokojenej s nic nerikajici odpovedi.asi bych se nespokojil s tim kdyby mi nekdo rekl jo,celkem spokojenost.. napsal bych ti to rovnou.tak az ted:jo,to kolo celkem ujde.
Mě se třeba GT-čka docela líbí, uvažoval jsem nad Ruckusem 2.0 (nakonec sem ho teda nekoupil), ten má teda ten rám malinko jinej, ale i tak se mi rýmy GT docela líbí a když jsem si byl koupit kolo tak tam bylo hafo kol od GT a kámoš si tam taky jedno vybral. Osazení celkem slušný až na tu vidli, ale za ty prachy si nemůžeš moc vybírat.
mozna se ti triangl nelibi,ale razy do sedlovky chyta(jak GT uvadi)celkem dobre, proste ten ram je super
G.T. bych si asi nevybral. Třeba i proto,že zkratka GT může znamenat cokoliv, např. Gay Team, Grebeníčkův Trus, Gumová Troska…
A navíc se mi nelíbí, že skoro na všechny kola cpou ten jejich KRIPL triangle. :-)
zase to moc nerozsiruj, to by za chvily byl kripl 8, a co by na to rek ddd-andy:-)))
:-)))
fakt jsem mezi IDIOTAMA
:-(
klidne ho kup,doporucuju,za ty penize i celkem dobre osazene,teda az na vidli
tak ta vidle se muze vymenit ne??? no uvidime az to vezmu moji oblibenou trasou treba ji vymenim hned, je tam totiz strom a strom a pak parez. kdo netrefi ma jasno!!!
mne zatim staci,zas az tak tezky teren nejezdim,az ji oddelam pujdu taky do lepsi
tak to pak bacha v lese,tam je toho k videni vic nez tri stromy,z toho jeden ufyklej:-).
:)))
Tak o co ti jde? Vyměnit můžeš přece cokoli, třeba celý kolo když ti nebude vyhovovat.
Zapomněl jsem dodat že to můžeš pak vyměnit za Avalanche 0.5
výtej mezi svými:))
myslim ze se pise „vitej“:)),ale to je off topic
diky za opravu, p.s. muzes mi opravit i zbytek prispevku?:)
ale notak,prece bis nebuzeroval ydyota kvuly takovi prkotyne.
uz nebudu,treba to ma z bouracki na byciklu:)
patrne prvni prispevek od tebe, pri ktrerym sem dostal vytlem…
hehe, a hnedka druhej den tady co, to je pech,ale nic lepsiho necekej
no to si pis,vychovatelka uz me zase pustila k internetu.je to vazne hodna pani..,vcera me tu nechala fakt dlouho.
GT jsou iniciály zakladatele značky. http://www.bikecentrum.cz/gt.php?…
Gay Tommy? :o)
To Romek: chtel jsi vedet co rikame na Gt...... tak ja jsem ti odpovedel ze se mi nelibi. Osazeni ma dobry to jo, ale u me jezdi hodne design, tot vse.
(ja bych sel do Scotta – to je aspon kultovka)
A jeste neco jak muze neco tak hnusnyho jako je ten KRIPL TRIANGL tlumit narazy?........
A uz jsem prisel na odpoved. kdyz ty prekazky uvidi tak hnusnej ram tak se leknou a uhnou a ty pak mas pocit jak to KRIPL..... pekne zehli :)
(je to jen muj nazor) :)
panecku to sou ale argumenty…silny kalibr
byt tebou bych byl opatrnejsi pri pouzivani slova kultovka
Ja to zase nemyslim tak doslova..... ale za tou kultovkou si stojim, to je proste SCOTT
tak stojis,jo? preju hodne stesti abys to ustal:-)
scott je kultovka asi stejne jakao merida a author…
GT je zbytecne predrazena sra…,na ktery nic neni..Uz to neni ani kultovka…NEVER MORE!!!
Kuličkovanej Zaskar je kultovka. Triple triangle částečně tlumí vibrace (nepoužíval bych slovo nárazy) díky své konstrukci. Stačí se podívat.
jeste mi prosim vysvetli, jak (na jakem, principu) to tlumi.. nejak na to nemuzu prijit…
uplne jednoduse.- delsi horni cast zadni stavby protazena az do horni ramove trubky- tudiz mene pevna konstrukce- neznatelne se to muze projevit......
to bych chapal v pripade, ze ty dve zadni savle nebudou spojeny se sedlovou trubkou, tam by urcitej pruhyb moh bejt.. ale jestli se nepletu, tak je to k sedlovy roure privareny, tudiz to co vede dal do hlavniho 3uhelniku je tam vlastne zbytecny…
nad tim sem taky uvazoval,proste to je specialita firmy stejne jako i-drive.
Ono to muze mit pozitivni vliv na pevnost spoje v tom miste. Tam totiz ramy rady praskaji a kdyz to protahnes az k horni ramovy trubce vydrzi to vic. Ale to jeste nevysvetluje to tlumeni :) Mozna vic pruzi ta volnejsi sedlova trubka nad tim spojem :)
U klasického HT rámu jsou zadní vzpěry přivařeny natupo plným průřezem k sedlové trubce, takže přenos vybrací jde přímo do ní. GT má vzpěry k sedlové trubce jen „při?uknuty“ a plným průřezem natupo přivařeny až k horní rámové trubce, do které se tedy přenáší drtivá většina vibrací. Utlumí se tedy lépe. To jsou fakta, jednoznačně vyplývající z konstrukce. Samozřejmě to není srovnatelné ani se softailem a taky není to ani důvod pro zatracení klasického HT. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že po přechodu na rám GT jsem zřetelnou změnu zaregistroval. Komponenty jsem přeházel a materiál obou rámů je téměř totožný.
budiz.. na GT sem nejel, nemuzu posoudit.. ja mam v tomhle jasno.. na zadnim kole to chce minimalne 110mm zdvih, jinak to nema cenu.. ;)))
Nekolik let sleduji ruzne testy v casopisech nasich i cizich a protoze jsem kdysi o GT uvazoval, tak jsem ho v tech testech zacal vice sledovat a nejak mi to zustalo. Ne ze bych testum zas az moc veril, ale GT vetsinou v hodnocenich dopada mezi nejlepsimi, jako kolo s universalni geometrii, klidne ve sjezdu, dobre stoupa a relativne obratne. Vahove jsou kola trochu tezsi, ale to bude nejspise plasti, ktere na ne davaji. Urcite neudelas chybu, kdyz do toho pujdes.
Mam lonsky avalanche 0.5, tak sem zaujatej. To kolo se me celkem libi, vidlici moc neresim, stejne vetsinu casu travim na silniccem, ale dost by me tam vadili rafky a predni naboj, atb double wall strka gt i na 3.0 za 9k. Dalsi vec je, jestli nepockat na podzim. V zari sem 0.5 koupil za 17k (puvodni cena 21k)