Chci koupit dobré kolo do 15 000 Kč. Zatím mám Olprana už nějakej ten rok. Váhám nad značkou. Můžete mi nějaké doporučit? Tíhnu k Authorovi, ale nevím, jestli to jsou dobrá kola. Nemám s tím zkušenosti. Poradíte mi? Díky
Chci koupit dobré kolo do 15 000 Kč. Zatím mám Olprana už nějakej ten rok. Váhám nad značkou. Můžete mi nějaké doporučit? Tíhnu k Authorovi, ale nevím, jestli to jsou dobrá kola. Nemám s tím zkušenosti. Poradíte mi? Díky
No, jak jinak, že? :-))
Jinak to ani nejde. Stejnak budou během pár dnů vyprodaný, tak zas budem preferovat něco jinýho ,–)
Proč zrovna tohle kolo?
Zkus najít lépe osazené kolo za 14,500,– www.bike-forum.cz/…se_biky.html?…
A pro ženskou do 15 000 Kč?
Pokud to není vyloženě prcek, tak jí to můžeš koupit taky. No a pokud má pod 160 cm tak už by to chtělo se poohlédnout jinde.
Jj, s tím jak se to tady doporučuje, tak AtomBike si musí mnout ruce :-)
Co máte pořád s tím Ravem? Vždyť je přímo BLéééééé :-P
Máš jiný návrh?
sice barva nejezdi ale tyhle barvy me vylozene se*rou .. treba ravo racing .. za 18 je ted uplne bozi ale bilej bajk si proste nekoupim :((((( ikdyz je to bomba s blackem
Za 500 to prestrikas ;o)
fakt? a bude to kvalitni? tj ze mi cinkne lanko do ramu a neodpryskne flek :( pac bych si bajk poridil min tmave sedej spis cernej a jako bila zakladovka je jak pest na oko
Obávám se, že ta bílá tam jako základovka nezůstane… .-)
No nevim… Komaxit je ale celkem hodne pevnej…
blbost, černá tě omrzí…
Ještě nějaký jiný nývrh na dobré kolo pro ženskou?
jeste nejaky tip na dobre kolo? hardtail 21", cena max 20–23tis, rozumna vidlice (treba RS Tora), brzdy Vcka nebo hydry (ne Hayes Sole), komponenty aspon LX nebo SRAM 7.0 ne moc kriklava barva – nejlip seda nebo cerna (neco jako GT avalanche Expert) .. uz nemuzu nic takovyho najit :(
www.kolokram.cz/…uct_info.php?… Pokud si vzpomínám na tenhle odkaz tak ten tu celkem vítězil, ale ty si náročnější…
možná toto a vidli si od nich nechat prohodit za Toru. www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
Anebo toto: atombike.cz/index.php?top=katalog/polozka.php&uid=1492
www.bikemarket.cz/product.php?… což už je, myslim velmi slušný kolo
Jinak tvým požadavkům nevyhovuje ani Merida a to už je co říct, protože něco levnějšího se těžko hledá cykloshop.cz/nikita2/karta.php3?ID=4620
www.bradsky.cz/index.php?… je to sice o tisícovku víc než tvůj strop, ale levnějš už ho asi neseženeš
To není špatná nabídka…
mam hlavne ten problem ze GT avalanche expert v XL uz neni :'-(