máte někdo zkušenosti s tím jestli jde dát rychlospojku na řetěz,který jí normálně nemývá např.shimano.a nebo použití neoriginální spojky na řetěz,který jinak rychlospojku mývá.napište prosím zkušenosti.dík.
máte někdo zkušenosti s tím jestli jde dát rychlospojku na řetěz,který jí normálně nemývá např.shimano.a nebo použití neoriginální spojky na řetěz,který jinak rychlospojku mývá.napište prosím zkušenosti.dík.
Měl jsem na Shimanu spojku Sram a bez problémů.
mam taky dotaz jde spojka i na sedmickovej retez?
Vím, že jsou spojky na osmičkový i devítkový řetěz tak by měla existovat i na sedmičkový, ale určitě to nevím.
a jen tak náhodou…není 7=8?
teoreticky jo
teoreticky?
nektery veci behaji stejne nektery ne
a který ne?…jsem zatím za svuj život neměl jedinej problem při kombinování 7 a 8čky
a kombinoval si 7kazetu a 8razeni?:))
8kazetu a 9razeni jo :-)
No a jak to dopadlo?
jasně že kombinoval 8 a 7 v obou variantách…jednou jsem musel oželet polohu, podruhý jeden pastorek.......ale 8kazeta a 9řetěz, to at na mě nikdo nezkouší.
8 a 9 ne, ale 7 kazeta a sjetej 9 retez- v pohode…
Už je to někaký ten pátek, ale jestli si dobře pamatuji, tak 7=8–1. :))))
Teď tomu moc nerozumím, chtěl jsem říct, že je rozdílná spojka na osmičkovej a na devítkovej řetěz.
Používám spojky SRAM(zlaté-9tka). Řetězy PC59, HG53, HG73 a teď Campa C9 – všechny bez problémů, žádné rozpojování když nechci:-)
kolik stojin takova rychlospojka muzete mi dat link?dik
bikestore.cz
nejak jsem to nenasel na bikestore
http://www.bikestore.cz/…_obrazek.asp?… jeste meli nejakou od sramu za tusim 27kc
Sram 15–20 Kc na bikestore, ak nemaju v katalogu, napis mail.
Když už jsme u toho, nevíte někdo náhodou, jak si pomoci, když se rychlospojka (na PC69) nedaří rozpojit?
zkus ji promaznout a jakoby „rozlamat“ Co nejde silou, jde jeste vetsi silou! ;-)
se ucis od lempla?:))
Kde nepomůže síla, pomůže síla hrubá, .o).
resil jsem ted u noveho retezu PC58, spojak sla hodne fest a rozpojit prsty pri retezu na kole nemozne… nastesti jsem potrebova retez jeste o 1 clanek zkratit, tak jsem ho roznytoval a za pomoci sveraku, kladivka a sroubovaku jsem to v poho rozpojil… pak se to nejak rozchodilo a uz to jde i prsty na bajku
Kombinačkama naštorc.
strikni tam WD a hejbej s tim.
Spojka jde dát na jakýkoliv řetěz, akorát ta spojka musí mít patřičnou „šířku“. Je to holt třeba „připasovat“.