Ahoj, chci se jen zeptat jestli někdo nemáte v plánu dorazit dneska na ten jiřák?
Ahoj, chci se jen zeptat jestli někdo nemáte v plánu dorazit dneska na ten jiřák?
dalsi posuk co nem vnucuje ****** ridice…
proč myslíš? já nevím. nikdy jsem tam nebyl tak jsem jen zvědavej o co go…
ty si toho tady asi oc neprecet, co ? http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
taky se tam nekdy chci jet podivat, ale zrovna neska asi neeee.....
tohle jsem čet… A teď to čtu podruhý a je to 50/50… půl pro půl proti… A většina těch argumentů je docela dobrejch… Já neříkám že to nenasere řidiče… Nasere. Ale když uředníci nic nedělají? Tak jak je upozorníš????
nekonecna diskuze je tu znova :-) A co by jako podletebe meli delat ? Postavit pres centrum cyklostezky ? Predstav si ze v centru by byla cyklostezka jako v braniku…by tam stejne bylo tolik lidi ze by se tam nedalo jezdit…
pride mi, ze v centru maj s jezdenim problemy akorat ty, co neumej jezdit… Me to dost bavi :-) bunny hop na chodnik, nosemanual na cervenou, balancovat bez slepnuti az tam bude zelena, sjizdeni schodu, obrubniky ktery pripominaj lavky¨…
neříkám že stejná jako v bráníku, ale možná že by uzavření centra pro auta pomohlo… konec konců je pravda že to tak funguje i jinde…
Ty tam jdedes?
možná. když to stihnu z práce tak asi jo. Stejně nemám nic lepšího na práci. A když to bude opruz tak se někam projedu jinam…
Uvidíme třeba se tam objevím.
ok:o)
nic lepsiho na praci nez blokovat dopravu?! :-))
Kdyz to bude opruz pojedu asi Mawerickem jinam.
někdy se holt trošku zaprudit musí…
jezdim autem z holesovic na pankrac, kdyz zavrou centrum, tak budu objizet celou prahu a zasvinim tim zivotni prostredi daleko vic…
jj ja jezdim z Chodova do Stresovic a mnohdy to je centrem rychlejsi nez po Jizni spojce a pak tunelama. zavrit centrum pro auta muze vymyslet nekdo, kdo premysli kolenem.
Hele a nebylo by nejekologictejsi pouzit MHD? Vim ze cesta MHD pres Prahu je jen o neco malo rychlejsi nez to jit pesky, ale je to hned po tom chozeni pesky a jezdeni na kole nejekologictejsi zpusob:-)
ekologie je jedna vec a cas druha. ja bydlim stridave na Chodove a na Strahove a pracuju u Stresovicky vozovny. Cesta MHD z chodova do prace trva hodinu a ctvrt a stoji 2×12 kc za listek. Tataz cesta autem (cca 15 km) mi rano v provozu trva cca 30–45 minut a mimo provoz tak 20 minut. slusnej rozdil a cena cca 35 kc. Cesta ze Strahova (nad klamovkou) do prace autobusem trva tak 30 – 35 minut, autem cca 5–10. no a kdyz vezmes ze jedu do a z prace, usetrim denne minimalne hodinu, coz je dost. a co se penez tyka, tak o cca 30% vetsi naklady na auto jsou zanedbatelne. a to mi auto jeste umoznuje si treba v poledne dojet pro obed. MHD bude sice z motorizovane dopravy nejekologictejsi, ale v pomeru ke kvalite i nejdrazssi a casove nejnarocnejsi a navic nemas moznost prevazet to co potrebujes a dojet tam, kam potrebujes. proste pokud nejedu na Hradcanskou 3 zastavky tramvaji z prace, MHD se nevyplati. a to nemluvim o komfortu…
a v MHD si nesednes, protoze je narvana duchodcema…
souhlasim ze auto je nejrychlejis a nejpohodlnejsi doprava (taky se rad svezu),ale jestli bude nekdo zavadet nejaky represe proti automobilismu v centru Prahy tak ho rozhodne podporim. prach/smog/hluk mi vadi vyrazne vic nez narvany metro.
tak zrovna premejslim co dneska odpoledne… chtel sem zkouknout neco na brdech.. ale ted si me nahnul.. ne ze bych byl nejakej milovnik skrumazi a demostraci, ale zvedavost, to je previt..
ze by trochu cityterroru??? ;)))
bohuzel nemam kolo v praglu..snad v cervnu=)
skoda, ze sem nemocnej jinak bych se „zucastnil“ :-))
pojedeme nekdy spolu :-) pride mi ze sme asi tak stejny bojovnici za prava cyklistu :-)
OK! :-))
budem rozvracet „vlastni“ rady, trhat „peloton“ atd. :-))
:-D
ja tam dneska budu
ja taky :-)))
tak se naucte zarazovat prispevky… :-)
Ja ho zaradil spravne, reagoval sem na floydieho. Za to muze von :-)
ja reagoval na to „:-D“ takze taky spravne
to je svama obema tezky :-) btw jak se ti libi brachuv dres? :-))))
PRimal wear je evidentne podvod, ty barvy nemaj plynule prechody, a na webu to maj zamaskovany.. skoda, ale jinak je slusnej. Jedes dneska taky?
nn neni podvod, to dela digital, jsem fotil svuj dres a vypada strejne jao na webu, tj. uplne jinak nez v realu :-)) nejedu, jeste nemam bike v Pze, tvuj bracha se jen tak nezlomi :-)
tak si ho privez moulo… 8-)
jestli tam Wizard prijede s tema svejma tureckejma adidasama tak tam radsi dneska nejdu :)
muhehe
no jsou fakt otresny :-) Uz mu vstipuju do hlavy myslenku na kratke cyklokratasy.
Sis me s nekym splet ne… :-)