Potrebuju povolit imbus… Problem je v tom, ze je celej ozvejkanej, dalo by se rict, ze uz skoro kulatej a klic se v tom neudrzi. Co stim? Dik
Potrebuju povolit imbus… Problem je v tom, ze je celej ozvejkanej, dalo by se rict, ze uz skoro kulatej a klic se v tom neudrzi. Co stim? Dik
to seš pškně v prdeli :) a kde to je?
Objimka brzdovy paky…
tak to seš ty, kdo mi vyžvejk imbus na mý páce !
Teď s ní nepotřebuju hejbat, tak to nechám být. třeba mu naroste nová hlavička .o)
no zkusil bych koupit nějaký silný lepidlo a zalepil natvrdo klíč do toho šroubu, vyšrouboval, koupil novej šroub a klíč. nebo to odvrtat a pak na to existuje takovej ****** kterým to vytočíš -zkusil bych se zeptat fousáče, to je náš mechanik na takovýhle průsery :)
To je moc slozity :-) Lepidlo me taky napadalo. A este me napadlo zkusit upilovat z boku tu hlavicku, a treba by pak sla klestema (ted to po ni klouze).
Nebo si koupim novy brzdy :-))
jasně nový brzdy, co jinýho :)
zkus hlavičku napříč naříznout pilkou a pak povol šroubovákem
juu, to je taky dobry! Dik!
To je najednou napadu! To bude ten sroub zachvili tak nasracky, ze s nim nepude pak udelat uz vubec nic! :-))
blbost, už ho budeš mít venku, snaž se, stejně musíš dát novej :-)
novej dam urcite. Ted vlastne premejslim, proc se davaj vsude imbusy??? Musis na to mit nekolik velikosti a takhle se posere. Proc tam nejsou normalni sroubky na sroubovak?
protože imbusy jsou v pohodě, pokud jsou kvalitní :)
protoze imbus se da utahnout vetsi silou vic opernych ploch a tak
teď jsem se byl dívat na ten šroub, hlavu má docela dost v páce zapuštěnou, tam se toho moc nenařízne ( mám LX 05 ). Vypadá to na to vrtání a vyšroubování tím protibazmekem. To bude ještě veselo :o(
Mam Hayesy a ta hlavicky je „pulkulata“ a z ty objimky kouka docela dost – snad to pujde.
pak si tam hod obyc sestku sroub se sestihrannou hlavou na normalni klic, sice to vypada hur nez ty imbusy, ale aspon to jde pak poradne utahnout i povolit
jo, zkus naříznout a pak ten šroubovák
no existujou nějaký spreje, co obsahujou nějaký částečky(nevím čeho) a ten nastříkáš do toho imbusu, necháš to chvíli působit a pak to zkusíš normálně klíčem povolit.Ono to nějak přilne ke stěnám a jde to.A je to celý jakoby takovej gel
Je v tom mimo jiné diamant. To maká skvěle! Odvrtání je asi nejdostupnéjší a nejméně pracné. První je potřeba vyvrtat díru pro vytahovák. Potom bych odvrtal celou hlavu, tím povolí stah a pak by měl jít imbus vytahovákem celkem v pohodě vyšroubovat.
Sekacek, kladivo, nervozni tatka, hruba sila a je to! :-)) Diky
to je ale pak na ty nový brzdy !
jestli se podařilo, tak gratuluju a chválím pana otce
To, ze zacnes spravovat kolo jako lempl, neznamena ze ti to taky tak zacne jezdit:))
Mam podobnej, ale trosku horsi problem. Mam utazene razeni imbusem (3), ale ten ma pro spestreni ukroucenou hlavicku. A aby bylo jeste vic veselo, tak je zapusteny aspon tak 1,5cm. Tak poradte co s tim. Potrebuju vyndat riditka a to razeni tam nechci :-)
Trošku to blíž popiš, jestli tam máš nějakou mezeru, kterou imbus stahuje. V ní by imbus (se ztrátou špičkového designu) šel přeříznout.
nebo odvrtat
je to presne jak pises… uz jsem taky premyslel ze to preriznu, ale nevim jestli se tam k tomu dostanu a taky bych nerad poskrabal riditka. ted to tady nemam, takze to budu resit az o weekendu
No pokud mezi protilehlý části objímky vsuneš pilovej list, můžeš šroub takto v té škvíře přeříznout. Brácha takhle zachránil Žirečkovi přesdtavec Morati. Bez újmy na titanu.
ten mam ted ja… :-))
Ježiš! To mě Žir zabije až si tu přečte jak jsem to prásknul :oE No ode mě to nevíš, jasný? :o)))
pssst! ;-)
Hodnej Meeshánek [Míšánek] :oD
mel jsem podobny problem, ale jednalo se o kaleny cervik a maznuty loctitem. POmohlo to jedine elektroerozivne vyjiskrit. Pokud bys zavital do Ovy tak to zaridim
Co to znamena elektroerozivne vyjiskrit? Zni to zajimave :-)