Tak kdo se chysta do Krupky ted o vikendu? Pripadne na cem apodobne :)
Ja. Autem.
Ja se ptal „na cem“ …ty jezdis NA aute? :o))
Tak ja nakonec bohuzel ne, i kdyz jsem to mel v planu:o( V patek jeste musim byt na Bozim Daru a v pondeli a utery mam zkousky, ktere jsem kvuli prestavbe 4X na Bozaku na tento termin odsunul – z toho vyplyva, ze o vikendu nebude vubec cas:o( Proc ta krupka sakra neni o tyden pozdeji? Klinovec budu trenovat uz 14 dni pred zavodem, takze se uvidime tam;-)
Ja prijedu na cumendu a neco nafotit, pokud si to mamka jako taxikar nerozmysli… :)
Bych te vzal, ale jedu uz v patek a vubec ne pres Phu.
to je v pohode, ja stejne musim jeste v sobotu do prace a navic kazdej den rano na infuzi, takze muzu jet az v nedeli.
V nedeli se stavim na kole mrknout.
Toz dyby tam nekdo jenom tak okukoval, tak az pojede nekdo na tomdle – tink.wz.cz/pic/bajky/2, tak si ho nevsimejte :o)
jedu v sobotu ráno a když to přežiju tak i v neděli race.
taky jedu v pátek, v sobotu a když dá pánbůh tak aj v neděli
jo a když jsme u tý krupky…co berete za pláště, popř co doporučujete vy co to tam znáte. dík
nejaky gumovy? nevim nejsem DH rider :)
jachacha…jsem se fakt pobavil
Teda, mel bys nam rozhodne radit casteji!
Nejaky aktualni info: http://www.scottmtb.cz/
Mame 1 volne misto (clovek + kolo) v aute na trase Brno – Krupka, takze kdyby mel nekdo zajem, tak at se ozve na filip@netbox.cz nebo 731 74 83 97
Sakra, ja tam tak chci a nemuzu:o(
Sory ze budu chybet, ale Canada je lepsi.. :-)
je celkem na hovno, ze to bezi zaroven s Lazenskou sezonou. Chci videt Vypsanou fixu a jeste par kapel. Kua. Tak snad pristi rok.
nejaky foto: http://www.lukash.cz/…ll%20Krupka/ ale nic moc… nejak se nedarilo. :(
myslím ze nejsou tak špatné
Diky
jj, jsou v poho
Diky! :)
…akorat ty nahledy by mohly byt trosku vetsi.
ok, priste budou vetsi!
a to jako ten borec na fotce 13 tlaci???
to bylo asi po offbike landingu… :o)
To je holka voe!
To on nepobere…neboj :))
Resp. pani! Matka od deti, kámo :)
pokracuj, furt nechapu :)
no a? psal si ze je DH mnohem bezpecnejsi nez XC, a ted tohle:))
nebo je to tou frazi ze u dh si o vsem rozhodujes sam.....
To nejak nechapu. Ja reagoval na to oznaceni „borec“.
v integralce se to nerozlisuje.
nějak nechápu co tu fert meleš
vazne nechapes?:-) snazi se rejt do padlisty,myslel jsem ze je to kazdymu jasny:-)
no to chápu, ale netuším jakym rejčem
To Matka od deti, sem chapal jako vysvetleni proc to schazi s kolem v naruci, ne jako reakci na oznaceni borec. chapes?
To jsem se jen unahlil s tou holkou, tak jsem to chtel upresnit. Jinak ostatni matky (co vim tak jedna:) to skakaly.
Streda – 19:20 – CT2 – bude to nekdo natacet a nehodil by pak ten 20minut zaznam na net? Rad bych si to ulozil :)
Je to v patek, ne ??? podle programu. Ja to distak objednam u kamose, on ma TV kartu, a ja to hodim na net…
na dolekop.com sem ted taky cetl v patek. pak hod link!
Jo jo…je to tak…ale kdyz jsem se jeste vcera dival do programu na netu , tak to melo bejt zitra…nu coz…ale kazdopadne, kdo muzete, nahrajte :))
Ted me tak napada, ze to asi bude strasna kvalita, za 1)mam prostor 50MB, za 2) mam CDMA .. je tu nekdo kdo ma moznost a rychlejsi net ??
linka neni problem 100mbit je 100mbit :)
tintine jato ripnu aale musis to nekam dat na net a nezapomen mi to pripomenout :)
up!
Kdo jedete? Manasovi, Padlisti, Brozaku, Andy?! Premejslim, ze bych to v sobotu vecer protah z Mostu rovnou do Krupky – je to asi 30kilaku.
jedeeeeem se na vas kouknout, semtam neco fotnout a tak… :)
Hledejte zelenyho Faitha s Juniorem T :-DDD
v kolik to zacina?? :) abysme dalsi dobre misto na trati :DDD
To fakt nevim :-D…pro me osobne to zacne v patek v 7:00 cestou tam :-D
diiiik!!!
No když bude hezky přijedu na čumendu a zdělať pár fotek především Tebe že. No a tu trať bych si také ráda projela v sobotu zkusmo pooomaluuuu. :-)
Podivat se tam chci mam to koussek ale jak moc se mi bude chtit po sobotnim koncertu 3 sester v Litvinove nevim
Nehrozi.. Rameno boli, zapad je daleko… :o) Budu rad, kdyz se dam do kupy aspon do Karlovic
Nase expedice z JČR prijede v patek na vecer.. :-)
My jedem dnes, asi tak za dve hodiny, protoze z frydku-mistku to mame celkem daleko jak cip. Jedu autama s tymem a na Intense ;-)
Tink je nejvic! „Kluci hodte mi to dolu!“ …to me zabilo strasnym zpusobem :-))
?:o) Jinak zase „závodil“ s batohem a mobilem? :D
„to“ bylo jeho bike… Crash na skalce, pak si ho teda sam poslal dolu a dobihal ho… :-)
:-DDD…v druhy jizde jsem to dal uz bez padu a o 15s rychlej :-D
Ne ne, tentokrat bez…vlastne prvni pohar bez batohu. (moc blata…zaspinil by se moc :))
A já byl tady a bikový bůh mne potreastal ohnutím přehazovačky těsně pod vrcholem, abych se hezky vrátil na silnici a sjel zpátky.
tady=doma, jelikož asi nevidíte, kde jsem;-)
Sem se divil, ze jsi doma…
Nebylo jak a jet s kámošem už ve čtvrtek jsem nestíhal:o( Se na to člověk těší od prosince a pak nic. Jen počkejte na domácí půdě! :D
Jako ze prijedes k nam do Karlovic? :o)))
To ani náhodou.
uf. sem fotil kousek pod startem a docela vohavně se tam smotal jeden hoch (st. č. 212, myslim kamil bartoš). nevíte, jak to s nim dopadlo? na nosítkách sme ho nesli v bezvědomí, ale dejchal a tloukl. furt mi z toho běhá mráz po zádech :-(
Ja se svym Speslem :)
Se Speslem? Mno tak abych rekl pravdu, tak mi vtom oba s hanzem delate brodel :-D
Hanz todle jeste nejezdil dlouhodobeji…to teprve prijde :-D
Radku zmen si fotku – posilovna! :-D
Jinak do Krupky nejdeu, radsi budu v praci!
Vyborny vyber. Prace je nejlepsi volba na vikend!
Fotky tu: http://etbikez.com/…pka-obrazem/
huh, taky sem f tom blátě tam něco nafotil
Baník pyčo!