Kdo jede?
Ja snad jo.
Manas dal nepochopitelne prednost treninkove XC discipline pred skutecnym zavodenim, coz si jeste dostatecne vyzere, neb to hodlam mezi vsemi sjezdari poradne rozsirovat;-)
Kdo jede?
Ja snad jo.
Manas dal nepochopitelne prednost treninkove XC discipline pred skutecnym zavodenim, coz si jeste dostatecne vyzere, neb to hodlam mezi vsemi sjezdari poradne rozsirovat;-)
Tak tohle ti teda nezapomenu. To se tes na vodku, padouchu! :-)
já jedu… se podívat
Ja tradicne nejedu, protoze by me to zas tak akorat nas…, protoze bych si zas uvedomil jak moc to neumim.
tem co jedou good luck:-)
No, me kamos strasi, ze tam jsou vsechny skoky horsi nez prcvni drop ve Vancouveru na Klinovci, takze bude taky tezka objizdecka;-)
Skoky jsou tam lehky. Toho bych se nebal, ale jestli zaprsi, zarvem tam vsichni :-D
No jako ze prej zaprset ma… Bude to strasnej MX! Pod muddywallem bude masovej hrob;-)
a nad ním se bude vznášet kolektivní duch ;)
…a ja tam budu postavat a fotit. Preju vam hodne stesti a zlomte vaz :-))
ale s náma bylo taky hezky, ne? :)
jj, jen skoda ze bylo malo casu na to maly DH
to mi povídej. tam to chtělo dát 2 hodky pauzu, dalo by se to slušně najet. příště. ale pochvala zručským bikerům, máte to tam pěkný;
Jen do něj:)
Jestli toho elastomena znas, tak ti to zas tak nepochopitelny neprijde :P
jj potkal jsem Manase na Tocny a neco o tom XCcecku blabolil.. Holt to jsou takovy ty, co se nemuzou rozhodnout co budou jezdit a kafraj do vseho.. :-D
Ze to rikas zrovna ty :-)
Skoro bych rekl, ze Andy jede do Liberce. No nemam pravdu?
No dobre, ja to vzdavam :-) Ale asi Karlovice pojedu, penize se nedostavaji … :-/
Kdyz uz neco vynechat, tak Asii.
Teď jsi mě vážně urazil; když pojedeš dostatečně na západ za Prahu, taky skončíš v Asii, :-).
Zatimco kdyz pojedes jen malinko na vychod, jsi v ni hned… Jsem vazne zvedavej, kolik lidi do Karlovic nakonec prijede, ale odhaduju to na severomoravsky prebor.
Tak zrovna tohle hodlaji vynechat krome lidi z okoli Karlovic a Pulpana uplne vsichni;-)
Padlista tvrdil ze pojede :-)
Pokud teda nedam prednost nejakymu silnicnimu maratonku… ;)
Fuj chrte!
No jo, ja zapomnel ze po ty 24hodinovce prodavas sjezdaka a kupujes karbonovou silnicku. :-)
.. mechanicky plice.
.. umelou ledvinu ..
vagínu…
jo, strihne si to do liberce na silnicce, odjede sjezd a na silnicce se vrati domu :-)
Silnicka je jenom na valce :-) Na ten kostitras me nikdy nedostane :-)
to mi pripomina reklamu od Nike s Armstrongem jak to lupne do lesa :D
Tak jest. Budu tam. V pa odpo. prijezd – tak 2× test ride, nebo mozna prochazka (autem nahoru). Uz se docela tesim :-)
Prochazku davam taky, ale prijedem asi az pozdeji – chcem vyrazit tak ve 4.
A ty tvoje vymluvy, ze si nevedel, zapomnel atd. To mas z toho s jakejma lidma se stykas. Se podivej jak zijes!!! :-D
Nezalezi na tom, jakej zivot zijeme. Dulezity je neztratit kontakt. :-)
jedu fotit…
Nechtel bys pak vystavit fotky u nas?;-) Nebudeme mit fotak.
klidne, neni problem, snad budou nejaky pouzitelny… ja budu mit rodinnyho kompakta, bracha canona eos 300D a mozna se ukaze i Meesha… :)
nooo, ja jeste nevim jak to se mnou bude… Na ten vikend nejedu a mozna to zejtra zatahnu na par dni na chalupu. Takze jedine kdybych zustal v Praze a nekdo mel misto, jinak se asi neobjevim… :-/
Ty ses teda salam. Za sest pětek ti tam jede autobus.
no dobre dobre :-) proste kdyz budu v Praze tak vas prijedu zkontrolovat! :-)
To je dobre, fotky opet uvitam;-)
Ja myslim, ze to bude velka show. Posledne jsem tam hodil jeden premet do kapradi a odjizdel s lopuchem za uchem a v druhy jizde jsem to zopakoval z muddy wallu do toho rochniste.
Jestli fakt zaprsi, bude to pripominat rodeo „kdo se vic sekund udrzi na biku“
Pred 2 roky to byl muj prvni sjezdovej zavod.. Sjezdaka 14dnu a pocit ze to prece dam taky tak rychle, me brzo presel. Tolik modrin jsem z kola jeste nemel.. :-) A v bahne pod Muddy wall jsem se valel taky. Tak snad to letos vylepsim..
nahlaste vsichni startovni cisla, at vim, na koho se zamerit :-)
Padlista, Andy a Sirenna jsou Norci. Radek ma sede RB. ;-)
Jestli se nepletu, tak nikdo vyjety cislo nemame – ja jezdil moc pomalu a prestoupil z HT do Hobby, Padlista by cislo i mel, ale taky prestoupil, Andy jezdil radsi na jinym kontinente, Manas radsi elastaky…
Me poznas podle obrovsky cerveny MX helmy, pri zavode zeleny veci, rb sedivy a v hobby s bezkonkurencne nejnizsim zdvihem:o)
No a taky hlavne desne od blata :-)
Jo a ja elastaky sice vozim, ale prekrejvam je :-)
Od blata budou vsichni… teda z tech, co nedaji prednost XC projizdce;-)
Tak ty si nedas pokoj :-)
Hele koukni na mail..
Nemam, ale jedu na stribrnym Cube Flying Circus s Pike 426…
Jako jedinej sjezdak budu mit pocitam lock-out na riditkach :)..
Ale jinak je ten bajk tezkej jak hovado… :o)
Jsi zase inovoval? Tohle Cube ma bracha s DOII a kdyz jsem z toho dneska kradl zadni kolo, prislo mi to stejne tezky jak muj full;-)
Jo, tak to se Ti nezdalo, zavazicko to je solidni :)
tak to budes dole rychle :-)
To ten LOCK, :-).
fot 2 sneky v modrozelenych dresech.. ((-: potrebujem fotky do knihy jizd (-;
takovejch penez zato bybyli 3 basy dvanactky :D
Za 60.- ? Kde zijes?! Ja tam chci taky :-)
mozna to je v eurech :-)
No jo, to mi ted taky doslo jak minule neco rikal o Kaiserlautenu :-)
:D jojo Kaiserslautern ale moc moznosti na bikovani tu nemam jen tyhle dve www.bikepark-husterhoehe.de/ a o 1 km vedle tohle www.mtb-pirmasens.de/…eb/index.php?… tise vam zavidim ceske lokality
Matka telefonuje učitelce: „Prosím vás, nedávejte dětem úlohy z matematiky, ve kterých láhev piva stojí korunu osmdesát. Manžel pak nemohl celou noc usnout!“
taky jedem, teda aspon to tak je domluveny (-: jsem zvedavej..
já a tink 100%, trať je krásná.....i pro nás jakožto rozežraný, pohodlný zlínáky jak nás ted označili na dolekop.cu …:-))
Ha, ted to ctu – vy rozezrany mestaci!!!;-) Tak se uvidime!
otazka je este, ci kvoli dazdu nepojdete jazdit do nitry… :-)
Skoda ze jsi zradil viru pravou :)…mohli jsme zazavodit :o)…
Vsak i ty jednou podlehnes!:o) Ja myslim, ze s mejma zdvihama budeme moct docela zavodit i ted;-) Navic LBC pojedu poprvy – bych ted radsi jel klinovec, byl jsem tam 3 vikendy po sobe a predtim i v tejdnu – da se rict, ze uz mam stopu celkem najetou;-)
JJ…jak to pude, tak podlehnu a rad :o)…jenom ted na to neni zrovna dobra doba… :o)…i kdyz…no pokecame jak se potkame.. :))
LBC jsem jezdil minulej vikend poprvy a je to dobry…ted kdyz zaprsi, tak je jedno co tam budu mit najeto :o))))
Toho jsem se presne bal – ja za mokra vubec neumim a jedu jeste vic jak posranej. Vecer tady sprchlo, tak jsem rychle mazal na kopec a nic moc. Treba mokrej klinovec taky rad nemam, i kdyz vsichni tvrdej, ze to drzi uplne stejne.
jj, pokecame o vikendu!
na mudywallu je pořád mokro :-)
Ted ale bude vic;-) a vsude!;-)
Na zavod nastesti uz prset nebude.
To uz je skoro jedno – bahno zustane.
Se vysusi dresama ;)
Upozorneni pro zavodniky: Povinny trenink je nezbytne jet ve frote dresech, aby na merene jizdy bylo sucho.)
:-D
hodte nekdo foto mundywallu dik
Ňáká rovinka mírně z kopce, ne?
a dokažete někdo aspon naznačit ve kterych mistech ten mudwall je at vim kde se muzu skodolibe krcit a fotit
to najdes snadno i bez napovedy… ale jinak je to vedle skokanskyho mustku
dikz
Tak v Liberci před chvilkou skončila šílená bouřka, talže trať asi suchá nebude :-)
To se zase kolem Jestedu bude rozlihat vune cesneku :o)
sem nikde nenasel nejakej casovej harmonogram jizd, nebo neco v tom smyslu, nemate nekdo plz ?
Možná jsi hledal tohle?… www.tandsoft.cz/freeride/?…
bozi presne tohle :)
Jinak kdyz to v noci parkrat praskne do veze, tak se moc v klidu spat neda;-)
:-DDD jo, je to žiletka;)
kdybych věděl, že se v neděli jede nějaká brainless akce, tak bych se jel podívat, zvlášť když sem byl tak blízko…:/
Teda Pá-dlista se asi zase dostane do televize. Clovece musis na sebe davat bacha, sem videl Sirennu jakej o tebe mela strach. Ale rozhodne nejlepsi crash dne:)
No, já nevím, já stál chvilku pod muddywallem a tam se, v kategorii hobbíků, metaly kotrmelce skoro každou chvilku. Jen dvěma se podařilo spadnout až za a hlavně ten delší pěkně rozehnal diváky :-) Jen asi bez televize :-) Když si pomyslím, že jsem to jezdíval na lyžích, BRRR …
Proti tomu, co predved Pá-dlista byl pady na muddywallu cajicek pro deti
Dekuji za poklonu. Vsichni rikali, ze si tam lehce sahnou na brzdy. Ja myslel, ze kecaj ;)
cos kde prováděl?
Po paletaku dole jsem nesahnul na brzdy. V nastupu do techniky me to malinko hodilo na predek a zrovna jsem trefil nejakej kamen..... a pak uz moc nevim. Pak uz me sbirali :-D No polet slusnej.
Hm, že by to byla ta odražená ledvina, co hlásili do vysilačky? Tak to jsem opravdu neviděl, pokud jsem to dobře rozlišil, tak kolem mě jsi jel celkem v normě :-)
To te zklamu. Kde jsi stal?
Na dolním konci muddywallu, v té tlačenici napravo po směru jízdy :-)
Poznávací znamení: zalepený loket a koleno, ale asi jsi to nestihal pozorovat … :-)
tak to jsem někde před váma při druhý jízdě prorazil zadek.....absolutně nevím o co, asi o ten čeperuv utrženej šaltr. :-)) tím jsem ve druhé jízdě skončil.
mno to se mas cim chlubit :D
Stal tam se mnou, ale nevidel jsi nas – vypadal jsi, ze toho mas az nad hlavu;-)
Tak zrovna tam bych s vama nepokecal, ale nahore si cas na rozhovor s divaky vzdycky najdu :)
Plus pár autogramů…:-)
Po predku si odjel par metru a pak byl slyset jen praskot drevenejch tycek ktery drzej mliko (pokud to nebyly kosti:)
Kosti to nastesti nebyly.
Pro enjoye ;) jsem nejak spatne sbalil parakotoul a utlumil zatylkem ty sutry. Mam nejakou oklouvanou helmu.
enjoy ale prece nepada.
eh. oklovanou.
Ty maš talent. ;-)
hod foto oklovane helmy at mam predstavu co to bylo za kaskadeskou kreaci
ty myslis motokrosovou integralu…:-)
jj. XC škopku by se to stát nemohlo a šátek by nebyl ani zaprášenej ;)
njn,tak jsem nad tim trosku premyslel a nevim jak by mi XC helma pomohla od sutru v zatylku.. a taky co ma tvoje nesikovnost spolecnyho se mnou:-)
enjoy je tak sikovny, ze by tam prece nespadl :o))))))))))))))))))))
Tam se vlastne ani spadnout neda. A tam kde se spadnout da enjoy nejezdi ;) (jestli vubec jezdi)
Jezdi, ja ho videl … dokonce 2× :-)
A abych predesel nedorozumeni – byl jsem strizlivej. :-)
enjoy je tak sikovny,ze tam nejel.opravdu se uz nejakou dobu snazim jezdit opatrneji:-).ne jako padlista,ktery to nesmyslne pusti a pak se rozflaka.navic kdyz vedel jak to dopadne kdyz nepribrzdi:-) ps:co jsem tak koukal na fotky,tak bych se asi bal to sjet:-),mozna bych do toho fakt nesel:-))
…ze by tam nejel..
Clovece, a ty fotky jeste dost zkreslujou – vypada to na nich mnohem placatejsi. Vjet do cesneku za sobotniho mokra bylo docela kamikaze;-)
Castecnou pravdou bohuzel je, jak psal nekdo na mtbs, ze tahle trat je vazne nebezpecna – obzvlaste pro hobiky, pro ktery je to treba prvni zavod.. :-(
Ty jo, ale po pravde me ta trat bavila aj za mokra…byla to docela dobra prdel… :)…no..na fullovi by to bylo ale zabavnejsi :))
Me treba nebavila vubec diky tomu, ze vsude byly hloucky stojicich rideru, kteri ji dost ucpavali.
No ja jsem v sobotu docela zevloval…trat jsem si dal asi 5× a s lidmi jsem zadny problem nemel…trat jsem mel prozkoumanou z vikendu pred tim :o)))
Hehe, jak rikal Matusak: Musis hodne hvizdat a malo brzdit, pak ta trat ani moc ucpana neni.. :-D
Asi takhle (omluvte zhorsenou kvalitu amaterskeho zaznamu): www.kubajsz.com/…3ca5b40f.MPG
Beee beeee beeeeeee… :-) To je vono, radis tam ty kvalty jak na masine :-)
Mne se libilo jak strikalo blatico pod muddywallem na prsaty krasavice…blato pak honily uplne vsude :)
Btw. na lyzich resp. snb je to lahudka. Na snb jsem tam jeste nikdy nesel pres riditka :)
Na lyze to vypada na idealni svah. Este plny prasanu… Sakra ja uz chci na lyze :o)
Jsi magor? Zrovna, jak jmse se vcera vraceli z proslunenyho dne, kdy se krasne bikovalo, krasnej zapad slunce, pred desatou jeste videt, tak jsem si rikal, jaka b ybyla nadhera, kdyby zima nikdy neprisla.
U mne to tak je vzdycky. V zime chcu na bika, a v lete na lyze… :o) A ted kdyz mam kolo porad nepojizdne, tak mne ty lyze lakaji cimdal vic :-/
Snadná pomoc, uspořádej grilování a spal lyže :-)
A prave proto se nechodim divat na trat v prubehu zavodu a trenink jezdim jen s kamosema o kterechj vim jak jezdi. Z toho, co tam obcas nejaky lidi predvadej, mi beha mraz pozadech..
Rekl bych, ze je to jeste nic proti 4X, kde to obcas vypada hodne zle – k takovejm crashim jsem se pri dh jeste nastesti neprimotal.
alias bez treningu nejsou mistri :D
Fotky od Zaca: etbikez.com/index.php/2006/06/19/cp-dh-liberec-obrazem/
Dobry fotky, ty jumpy jsou docela sileny, vyborna fotka jak Kona sla (skoro?) na dorazy
opravdu hodnotne fotky chrostenek a opicich ksichtu..:-) ale je tam i jedna dve pekna fotka.
su niekde nejake vysledky?
dikes
Aspon se pokocham pohledem.
to ALL: jedete nekdo z vas zapadaku do Karlovic? :o)
jasně žejo..ale to asi nebylo na mě, že?
Tady tenhle asijskej zavod vynechaji asi uplne vsichni. 500km je fakt dost (navic kdyz se pred tim jelo do LBC a Krupky), pobliz je 3DH Cup, kreje se to s 720 roadtripem… Trat je pry na rovine a vyvoz je dost punk.
No co. To je jedno jestli budu posledni z 20 nebo 50 lidi… :o) p.S.: a kdo ma jezdit tech 500 kilaku k Vam ;o)
Kdybych chtel bejt jizlivej tak reknu, ze k nam to stoji za to;-)
Proste vetsina sjezdaru je z Cech a na Moravu to maji daleko, tyhle trat ani Hostyn nejsou zrovna lakadla a termin dali uplne blbej na dobu, kdy uz maji vsichni lepsi program. Tak to proste je. Ja bych i jel, jenze Plzenaci, se kterejma jsme chteli jet spolecne, jedou na 720 trip. 2000 za benzin je uz dost.
:-)))) že prej většina sjezdařů je z čech…chtěl si napsat většina ůčastníků a diváků ne?
ups..účastníků
Lidi jezdej vsude, ale myslim, ze jich bude vic v castech repuliky, kde na to jsou podminky… i kdyz Prazaku jezdi taky dost;-)
V Pze jsou taky podminky… jsou tam penize :)
No ale to je asi tak, jako bych ja zacal delat u nas v horach treba jachting;-)
btw: Do Krupky jedete?
Bla bla bla ;o)
Je mi to jasne, ze tady u nas ty trate nejsou zadna slava, ale… Ikdyz je to spodivem, kdyz kolem je tolik peknych kopcu, akorat na ne bohuzel nevede lanovka, no.
tratě sou tady taky krásný a s lanovkou ale nejezdí se na nich bohužel pohár no…javorový vrch a pustevny maj rozhodně potencial bejt super tratí. resp javorový je naprosto srovnatelný s libercem, pustevny se musí ještě doladit.
No jasne. Ja ko Javorovy je hodne pekna trat, ale bohuzel muzeme byt radi, ze tam muzeme jezdit, a pohar se tu si nikdy nepojede. Na Pustevnach jsem este nebyl, ale kazdopadne se tam letos chystam. Prej to tak taky neni spatne.
P.S.: slysel jsem, ze se na Javorovy uz muze. Jak to tam je s vyvozem? Zase klasika za sedlo nebo pedal, nebo uz tam pridelali nejake haky?
jo už se tam jezdí..všechno při starém aj s parkingem za budovou a cenou 5-ti jízdy.
Dik.
njn..daleko dojíždět na pohár můžou jen moraváci, pepíci to neumí.
Ty rozezranej mestaku! :D
3/4-tecni Prazak se ozval ;o)
on a Pražák? neblbni bačo…
:-)))
Ja Prahu nesnasim;-)
Karlovice i kdyz jsem je v planu nemel asi probehnou. Puvodne jsme mel jasne namireno na 720road trip, ale kvuli praci nemuzu.. :-(
Jak pojedes ? Ja tam zamirim asi taky..
S nejvetsi pravdepodobnosti s Filipem, vanem.
Uvidim, mozna se sklouznu s Padlistama nebo s nekym svym autem. Jeste doresime a pak muzeme v Karlovicich udelat svuj camp :-)
Mel bych pro tebe nabidku. Muzes nam tahnout maringotku ;)
Parada, budeme kocovat :-)
hmmm..že by jsme udělali zase nějakou páteční garden párty?
Asphalt party ;)
Ja uz pred jezdenim radsi nepiju. Viz. lonsky Spindl :-)
však mi taky ne…pak si jdem ještě na chvilku lehnout a pak teprv jdeme jezdit......
Ja to v sobotu ošidil a taky nic moc.
Tak to asi nebudu hrotit :-)
Ale predem upozornuju, ze jestli Zvolous bude chtit pit neco na hulvata, tak mu na to seru :-)
Uvidime ;)
ta finská se ale opatrně dala :-)
Hnus, có?
Me to stalo zbytek sezony naposled… :-)
Ale jakou mas fajnou akcni fotku ;o)
Tak bez ty bych se obesel klidne :-)
Ja nemam ani fotku :(
Teda krome rengenu :)
No jo…ale Ty to tim padem neumis delat uvazlive :)
Finlandii na tebe. Uz se chladi :)
doma si všude pěstuje mýtus abstinenta a pod raketou nasával jak smyslů zbavenej…musíme ho pořádně vožrat at mu je druhej den fajn, přibalím tequilu :-))
Uz zas? :o)
vlastně máme asi smůlu..tink prej pojede letos drásala a karlovice tudíš fuckuje.
We will see…but what…? :o)))
No, trochu sem to prestrelil :-)
Tak ja uz se letos na zadnym DH neukazu..no vlastne ani asi na maratonu apod…vcera jsem se zrakvil a mam zlomenou kost v zapesti…
To nasere… Tak aspon preji brzke uzdraveni.
Dik…kdybych dostal srouby, tak by to prej bylo rychlejsi :)
Tak at to rychle sroste… Sezonu bych snad jeste neodepisoval! Mas to nejaky moc komplikovany?
Uvidim v utery po CT, ale neni to real…