Kolik vás štastných reklamovalo tlumič? A co dražší kousky třeba od FOXE?
Kolik vás štastných reklamovalo tlumič? A co dražší kousky třeba od FOXE?
kamo reklamoval fox triad
mě by zajímalo,jaká značka má s čím problémy, a nevíš náhodou proč ho reklamoval?
viem to uplne presne. prestal mu fungovat lock-out…
RS super de luxe x krat. Proste vzdy vytekl,proc se tak divne ptas? Tusim, ze mas problem s Foxem, ze? A asi mas nejaky podil na vzniklem problemu, ne?
Řekněme,že jsem si moh vybrat značku tlumiče,já si vybral FOXe, a spíš jen nasraně pátrám esli mám pech já,nebo je to běžná věc. Tlumič cvaká,zrovna to řeším s prodejcem,bylo to skrz web,tak je to takové nahouby.Sám bych to tipl na problém s kompresníma podložkama, je to s ProPedal, a sám sem na něj ani nešáh,boužel,jinak bych si spílal v soukromí.
ale v propedálu cvaká normálně
Cabbage sve bohate zkusenosti neprida? :-))
FUCK OFF MANITOU SWINGER(r.v.04)!!!!!!!!!!!!!! :))
plati i o dovozci.........:-/
To „swinger“ a ten rocnik bych vynechal a jinak se neda nez souhlasit :)
Akorat nevim proc :)…Manitou Swinger R 3-Way 04 funguje na mnoha mistech uplne v pohode :)
Jen na kolech nic moc :)
Neprovokuj nebo si do krupky privezu Splajse :)
Me je to jedno. Je to tvoje zdravi.
:o))))
to bych tam musel pripsat jeste 2 vyrobce vidlic na M(a mawerick to nebude:)
M-wave?
jednu z nich si trefil, ale na ten druhej low-end nejak nemuzes prijit:))
Mrock shox?
M-spagheta!:)
Co se ti na tom nezdá nebo posralo? mam ho novej na Giant reign 2 – a? vím co mám od toho čekat? Zatím funguje, je fakt že ho neumím asi pořádně vyladit. Když ho přifouknu (vrchní ventil) tak stvrdne, a potem nebere male nerovnosti, ale při dropech je pořád v klidu. Ani neví naco je ten spodní ventil, pač návod mi zůstal v USA a tedy na jsem ty vaše vyvětlivky moc nepochopil.
bud v klidu, modely 05 uz nemaj vzduchovou negativni komoru.....
to si děláš prdel ne…tak si stáhni manual než něco posereš.....a jestli máš strach o tlumič tak neměj…mam ho, rok 04 a naprosto bezproblémů…najeto asi 3 tisíce
Jak tomu mám rozumět,že s propedalem cvaká normálně? Nejsem si vědomej toho,že by novej cvakal,ale dneska je to celkem peklo,když ti při každým zhoupnutí pod prdelí cvakne,jako když přeřadíš,obešel jsem servisy,a žádnej v nich neviděl tlumič,co by tohle dělal těsně po záběhu,snad až po letech ježdění to může něco vydávat. FOX přece není Marzochi.
asi bude cvakání a cvakání…jestli to nedělal novej tak to asi dobře nebude, ale jak jsem psal, v propedálu normálně cvaká, není to nic velikého ale v rámu se to dokáže roznést solidně.
Jen tak ze zajímavosti,mluvíš o RP3 nebo o nějakém starším 04 typu? Mimochodem,co jiné tlumiče,ty jsou tiché,co třeba tvůj Swinger?
Toto by mne take zajimalo – cvaka jen vanilla nebo i rp3 (a ostatni tlumice od foxu s propedalem)?
kamos ma novy RP3 – necvaka mu tam zatial nic…