Nejede nekdo nahodou zitra stejnym smerem? Nechce se mi jet single.
Nejede nekdo nahodou zitra stejnym smerem? Nechce se mi jet single.
co je to „Horni Jeleni“ ??
Já Horní Jelení znám (kousek odsud jsem 20 let bydlel), ale nejedu.
hmmm… to myslis takovy to kousek za Pradubicema??
bike nebo silnicka??
to jedes jenom tam?? nebo i z5 ???
jojo za Pardubicema, jedu jenom tam, pak uz rodinny povinnosti a tak. BTW je tam trampsky festival, sice to az tak nemusim ale alespon ten ohen a pifko. Jedu na crossu, za Pardubicema zacinaj pekny lesy tak se to muze pak zkombinovat podle zbyvajicich sil :)
to je docela kus, to bych přijel tak prošitej, že bych dal jedno pivo a pak by mě mohli hodit do toho vohně :-)
lakava nabidka.. rozhodne bych na to vzal silnicku, kdyz bych valil i zaptky..
no jeste to necham projit hlavou…
kde ze je sraz?? do kdy to chces vedet??
Sraz v Hostivari (je to ta spravna strana), mohl bych zajistit i prespani na miste (ale chtelo by to spacak) Kdyz se nikdo neprihlasi tak asi nepojedu, nicmene v praci na kole jsem stejne takze mi to staci potvrdit zitra do 10hodin.
prespani je mi na prd, ale dik za nabidku… musim bejt v sobotu rano v 9 na cernaku s bikem..
rekneme, ze na 80% bych zejtra jel… ale chtelo by to jeste nekoho, at nemusim valit zpatky sam… :/
nechci byt pesimista ale vyrazit v patek ve 12:00 a stihnout to tam i zpet je podle me dost nerealny, precejen je to 140km jedna cesta. A ja teda prumernou 30 nepojedu, musim byt jeste vecer funkcni :)
to je tolik??
dyzatak jezdi vlak..
a tmy se nebojim.. ;)))
a já sem to ale řikal ! :-)
asi mam nejakou rozbitou mapu, ale podle ty by se clovek moh dostat nekam ke kilu na jednu cestu.. a to by se dalo…
to teda asi budu muset zbabele odvolat..
couvnout před 2×140 km není žádná zbabělost, to je jen pro hodně velký sebemrskače.
kdyby se jelo rano, tak si to dam, ale starovat v poledne, to zavani nedobrovolnym noclehem nekde na trase..
nevadi, zkusim to teda single, jinak casto jezdim praha-jicin, to je precejen kratsi, navic nekdy do nymburka vlakem a pak az do jicina terenem, je to skvela trasa, tak urcite dam vedet. Jinak jsem te snad zahlidl akorat na prazsky cyklojizde (ja byl jeden z tech dvou 4everu), tva osoba je zcela neprehlednutelna :)
dik za poklonu.. ja se ti zase priznam, ze si nejaky 4every moc nevybavuju.. :(
sem koukal spis po účastnicích… ;)))
666er for ever!