Tak co, je tu nekdo?
Tak co, je tu nekdo?
Jasně:-)
myslis jako z Orlove a okoli?:) nebo jako tak nejak pausalne na bike foru?:)
No myslim jako jestli tu na foru je nekdo z Orlove a okoli.
Taky jsem tady.
uz jsem se lekl,ze tu nechodi nikdo z Naseho mestecka. nemate nejake tipy na bejkovani? jezdim vetsinou do Beskyd a chtel bych zkusit jet nekam jinam. tak piste
Opavsko a Vítkovsko. Je tam moc pěkně.
tak zrovna po opavsku jsem trochu jezdil. Byli jsme loni s kamosema v Jakartovicich. supr vikend. je tam fakt hezky. jezdim na biku, ale dost casto jezdim se silnicarem a ten mne dotahl z Orlove do Male Moravky v Jesenikach (myslim,ze prave tak se jmenuje to misto)
Taky doporučuju Jeseníky. V Karlově se ubytuješ za 150 CZK a jezdíš .
Jo?tak to je vpohode, v nejblizsi dobe tam zajedu. ted v sobotu jedu na Pustevny a z nich na Visalaje a do Orlove. min. sobotu jsem vyjel z Mostu u Jabl. na severku a po cervene na Bily kriz a na Visalaje. Jel jsem takhle poprve v zivote a moc jsem si to uzil. a co zavody jezdis? uvazoval jsem, ze bych si to nekdy zkusil, ale nevim jak by to dal muj bejk.Loni jsem se byl podivat v OV na Chachara a stvalo mne, ze jsem nezavodil.
Jezdím jenom maratony, ale bez nějakých velkých ambicí.
A jaky je vlastne rozdil mezi XC a maratonem?nevyznam se v tech disciplinach, je to jen delka trati?nebo neco jineho?
no rek bych,ze XC je vicemene zavod na okruhu kde jedes urcity pocet kol a marathon jedes trat,ktera se vicemene neopakuje a je to XC marathon ne?nebo ne?
takze se potvrdila ma domnenka, ze je to takto
Neznam v Beskydech horší trasu než popisuješ(myslim tu z Mostu),už bych tam nejel,je tam bahno a bordel i v parném létě(teda pokud se nic nezměnilo)…
jo jo, byl to maras pripadal jsem si jak cyklokrosar kdyz jsem furt s kolem na rameni prekracoval spadane stromy, ale i tak to byla parada
Vidim,že se ani za tři roky co sem tam nebyl nic nezměnilo :o)
asi tu cestu nikdo nema rad, cestou jsem nepotkal jedineho bejkera, jen ne par jednodussich usecich jesteze se mnou nejel kamos, asi by mne za tu trasu zabil:o)
No a to ji svého času pánové z Vela prohlásili za nejkrásnější v Beskydech…
coz pak o to, krasne to tam je, to jo, ale na bejka…nevim
Souhlas…
tak tam to mam fakt rad, jedna z mych nejoblibenejsich tras, na to bahno kaslu, za nim uz to je dobre
Zkusil jsem to teď v sobotu , nic se nezměnilo , měli jste pravdu , i v parnu bahno a stromy. Cesta super ,ale poježdění to místy moc není. Jo, a ještě se nám podařilo zakufrovat.....no bl.ci.
No jo, na pohodlnou jizdu to teda moc neni, ale jako takovy adventure to je super. Me se teda libi ve smeru Slavic-Severka. Opacne jsem to jeste nejel, ale taky to muze byt pekne
My to jeli z Ostravice do Mostů, s odbočkou na Slavíč :-),posledních 10 km na Tetřev to chce klid a čas..
Ty lepší směry:(jezdivější,více z kopce) Severka-M. Polom,Javorový-M.Polom,M.Polom-B. Kříž,Javor-Prašivá.
To se mi snad zdá,co to píšeš za ptákoviny? Protože si tam zašpiníš bike nebo něco nesjedeš tak to nemusí být hned nejhorší trasa v Beskydech. Já jí mám moc rád a kdo tam jezdí tak jistě ví proč.
jj, pred dremi tydny jsem ji jel znova, bohuzel jen po murinkovy vrch, ale i tak to bylo paradni
Taky jsme to jeli s kámošem 2 týdny zpátky a je do mazec. Největší zajímavostí té trasy je, že je to cyklostezka na které nemůžeš v jednom úseku jet na kole. Protože Velký Polom je přírodní rezervace a jsou tam tabule zákaz vstupu s kolem. JInak by ten jeden úsek před Malým Polomem zasloužil trochu upravit ať se nemusím domů vracet s bahnem na tretrách až po kotníky:-)))
No co? panicek si uspinil kolo? :o) Jinak uz se to tu nekdy probiralo, ze by se tam mohlo postavit par lavek, ale pak to padlo. Ted by sme se mohli domluvit jedine v Cembe a neco tam udelat, ale je to vsechno o domluve.
Myslím že to není špatný nápad. Oni si na to stěžují i turisté. Je to krásný úsek a zasloužil by si více pozornosti ale zas z druhé strany už by to nebylo vončo:-)
No jak si poznamenal na konci. Pak uz by to nebylo ono ;o) Ale kdyy se slezla nejaka parta lidi a chtela to tam upravit, tak se klidne pridam, jenze se musit najit nekdo, kdo to zorganizuje a ja ted, ikdyz nemakam, tak nemam ani cas :-/
Tak to odněkud důvěrně znám :-))
Rezervace to je,to máš pravdu,jen by mě zajímalo zda si ten úsek šel vedle toho kola:) K úseku před M. Polomem:Sice mi to bahno nevadí ale dovedu si představit že by tam byly nějaké jednoduché lávky,stalo by se to trochu více jezdivější.
Jelikož jsem studoval biologii tak Tvůj dotaz nebudu raději komentovat;-), jen by mně zajímalo kdo ty cyklostezky vymýšlel a jak to mohlo projít oficiální cestou. No a co se týče sjízdnosti toho úseku před malým polomem tak si myslím, že tam se o jízdě nedá moc mluvit. Takže tam by byl úspěch docílit toho aby bikeři nemuseli každou minutu tahat kolo na rameni
Rezervace tam je asi jen 1km. a byla by to škoda tama nejezdit.Pokud se držíš cesty tak podle mě žádnou škodu nemůžeš způsobit a zakazovat tam kola je nesmysl. Ale jak to mohlo projít také nechápu:) Sice jsem psal že bych tam také uvítal nějaké ty lávky ale že by se tama nedalo jezdit si nemyslím,je to jen otázka šikovnosti,techniky… Pro mě tato trasa je jedna z nejoriginálnějších hřebenovek v Beskydech.Je také asi nejnáročnější co se techniky týče,proto tam jezdí docela málo bikerů.
No nemám toho moc sježděného ale plně s tebou souhlasím, že je to jedna z nejobtížnějších a nekrásnějších tras kterou jsem jel v Beskydech. Krása té trasy je možná v tom že je těžká a málokdo si na ni troufne a proto je málo frekventovaná.
Můžeš mi dát tip na nějakou obdobnou trasu?
Už jsem to tu psal výše(ty směry). Jinak má oblíbená je Javor-B. Kříž,určitě znáš.Je více jezdivější. Dále také dost náročná:Bahenec-Stožek-Čantoryje.
Ten Bahenec jsem chtěl testnout v neděli ale kámoš mě zvklal a jeli jsme přes Hrčavu do Polska.Díky za tip. Určitě vyzkouším.
definuj pojem „okoli“ do jake vzdalenosti? ja opavsko i to je vlastne okoli i kdyz vzdalenejsi:)
Pokud beresh hranici mei Havirovem, Albrechticemi, Horni Suchou a Terlickem jako okoli, tak si udelej dalshi carku… :o)
jasne ze beru pisu si.
Pokud by sis chtěl zazávodit nebo pokecat, tak 18.6. se koná v Karviné Shimano Cup.
Super snad na to nezapomenu, loni jsem to prosvihl, prestoze jsem o tom vedel s predstihem. zavodil jsi loni, jak jsi dopadl?
Nezávodil.
Nejdete nekdo o weekendu na VigvamCup? Nejspish se tam pujdu podivat, a Vortexaci pujdou i zavodit… www.vigvambike.cz
a kde to je? nekde kolem ostravy?
Jo jo… Petrkovice…
a o co vlastne jde? sjezd, xc ci neco jineho?
Je to xc… Podivej se na www.vigvambike.cz, tam mash dalshi info…
jestli to vyjde tak se tam stavim, treba cestou z Pusteven.
bohužel pracuju…:o(
bajkujete i pres tyden? jezdime s kamosema po robote do Silherovic do Mlecnice na pivko a pak treba do Darkovicek a tak vzdy neco kol 50km.
Jasně, že i přes týden. Mimochodem, příští víkend bych chtěl vyrazit do Beskyd – asi na hřebenovku z Bílého kříže přes Bumbálku na Soláň, tak kdybyste chtěli…
pristi vikend? a jak se dopravis z orlove? bejkem, autem…
Asi autem, možná vlakem.
občas ano, do mléčnice to mám tak 10 minut na bajku :)
Jsem z Ostravy. Jasně, že jezdím, do Mléčnice docela pravidelně (no, ale ne zas tak často, jak to podle toho vyjádření vypadá), ale nejsem schopen vyjet dřív než cca 18:15, a to spěchám.
Jo , Orlová …bejvávalo . Nedám na ni dopustit , ale znám lepší místa biking.
nepřibilo par lidí z Orlové na foru?
taky by mne to zajimalo, uz jsem poznal par lidi z havirova, ale orlovaku moc neznam, jen par starych znamych co jezdi. jestli jsi taky z orlove(jeste jsem ti nekoukl do profilu) tak se muzem domluvit na nejaky vyjezd, bajkeru neni nikdy dost :o)
caw neznate v havirove nebo v<okoli> nakou 4X trat nebo nake dirty?
No o 4X trati zadne nevim. Dirty jsou ve skateparku u Slavie, pak vim jeste o necem v lese, ale tohle neni zverejnitelne, dale jsou nejake dirty v Terlicku, no a pak jsem mel nejake blbosti postavene i ja, ale ted je to zborene.
4X-ka je nejblize na Moravce.
rbp.wz.cz/ koukni sem. je to web rychvaldských bikers z 4×
asi to bude trochu mimo mísu,ale pro místní mám tip na krátké a výživné vyblbnutí v prapodivné oblasti haldoviny,buše,hlíny a kamení.je to prostor mezi rondlem v Radvanicích,Petřvaldem a Bártovicemi.objevil jsem to nedávno,bo cestou z práce vymýšlím kraviny.je to vyjeté od motorkářů,ale na biku se dá.jsou tam i těžké sjezdy a celé je to jak na houpačce-prudce dolů a hned nahoru,dost technické,občas .uprostřed je rokle,ale tam už sjezd bude na hraně.dostat se tam jde :od rondlu v Radvanicích jet na Orlovou,na křižovatce s ulicí Čapkova vjet vpravo do poměrně nevábného prostoru,po 300 m rovně jste tam.uznávám ale,že se to spoustě lidí nebude líbit bohužel mapka mi nejde vložit
Všiml jsem si toho místa taky náhodou,když jsem tam jel okolo autem. Byla vidět cestička projetá motorkářema,tak jsem si říkal,že tam asi něco bude… Jsi mi to potvrdil,tak se tam zajedu mrknout. Ono když se nechce nikam dál,dá se hodně slušně jezdit i v „trojůhelníku“ mezi Havířovem,Karvinou a Orlovou. Staré haldy a ty lesy,dávají slušné možnosti k „zablbnutí“… Každopádně dík,za další tip..
Už jsem tě tu dlouho neviděl,až tam pojedeš tak dej vědět.Jak bude čas tak jedu s tebou.
jo,jo někdy to domluvíme,klidně odpo. po práci.
p.s. – Já tě dlouho neviděl ani v reálu :)
To je fakt,příští týden mám ráno tak jestli bude počas tak po práci. A víkend jedeš na hory?Já jestli dám bike dohromady tak určitě.Trošku jsem mu dal na Chřibech zabrat:)
chtěl bych… Minulé víkendy to bylo zapíjení svobody a Imrova svatba,tak jsme se nikam moc nedostali,jen tady po okolí. Takže bych rád někam dál,domluvíme se…
klidně se přidám,když dovolíte,je to jen na krátké odpoledne.je tam ještě lepší přístup,když se v Bártovicích před Olšákem zahne doprava na Petřvald,pak před mostem nad železniční vlečkou zahne doleva přes les k jakémusi skladišti(1,5 km)hned za ním to je.i když asi orientačně jednodušší je ta verze výše.tušil jsem ,že to někoho napadlo prubnout.
Mám tvůj tel. tak jestli příští týden odpoledne vyjedem tak se den předem ozvu.
dík
Hmm. tak to omrknu. zatim jsem objizdel haldy za Suchou a bliz Karvine, ale muzu se mrknout i tam :o) Jdu sondovat mapy.cz ;o)
Jo jo mame to tu prima,mám to asi 300m vzdušnou čarou,když potřebuju něco zkoušet je to ideální místo.
na tebe jsem právě sázel,že to znáš.na testy pružení fakt supr, i když to nestíhám sledovat-buď dupu do pedálů nebo na brzdy:-) s jinými haldami je to tu fakt nesrovnatelné
Da se tam i zablbnout? Takze kdyz tam pojedu chranice sebou?
jak píšu výš,uprostřed je rokle,a tam bych-teda alespoň já-chrániče vzal.jinak,kdesi jsi psal,že se chystáš na Skaličák-ten bude pro tvůj ůčel lepší,ten se mi líbí moc.neznamená to ale,že halda se mi nelíbí.ale musí se šlapat.já to totiž mám dobré,že to mám po cestě z práce,když nespěchám a nejsem na žiletce.což teď s Pierrem nehrozí :-)
dneska jem si udělal více času,abych to tam projel důkladněji,leč úplně všechny pěšiny jsem nestihl.rozdělil bych to na 2 části.dominuje tomu rokle uprostřed.ze strany od Petřv. a Hav.jsou stezky kolem rokle techničtější,místy trialovější(dnes tam jeden trialista dokonce byl)-přes kameny,semtam sešup.rokli z této strany jsem neprozkoumal,ale vypadá to na pěkný nášup,místy. Ze strany od Bártovic-Radvanic je to jezdivější,mín větví ,rychlejší a pro mně zábavnější.hezký sešup do rokle hned 2×,mezi nimi jde kupodivu vyjet ven.tato část je méně zarostlá,hupy nahoru-dolů jdou rozeznat předem,narozdíl od druhé strany.ač projeto motorkáři,nevadí mi to,vzhledem k tomu,že je to v podstatě zarostlá halda.ty motorky pěkně modelují zatáčky:-).což by jinde vadilo moc. jinak i vzdálenější okolí rokle je protkáno stezkami,víc či míň zábavnými.jelikož ti motorkáři jezdí často,není tam už tolik větví co dřív a dá se líp jezdit
Navrhuju tohle na zutr, to je streda 26.9.2007. Kluci co vy na to??
mě to nevyjde,leda hodinu mezi 18–19 h,to budu vědět v poledne zítra
tak mi to stejně nevyšlo,byli jste?
nebyli. a co v pátek nepojedeš s náma do beskyd?
píšu jinde.škoda.
Thread na tuto fotku.
Jo jo. neni nad trochu techniky ;o)
M.Polom-Severka.Je to jezdivé:)
dobře se jede i Severka D. Lomná k Mánesu. jen nesmý chcat jako minulý výkend v sobotu:)
Já jsem pár nějaký ten rok zpět to štěstí neměl.. a od té doby jsem tam nejel :o)) A takhle nevypadal jen tento úsek :o))
Tak to tam zavítej znova,sice tam takových míst je pár celoročně ale stojí to za to.
Tak už jsem nad tím přemýšlel :o) Ale počkám si až bude nějaký ten týden pořádné vedro ať to tam zas trošku vyschne :o) Ale tehdy to byl fakt masakr…
Jo já jsem z Havířova ale do orlové jezdím na tréninky
TAk koukam…jen jedna ziletka..
chystame se v sobotu vlakem do Mostu u Jablunkova a odtud na Severku. No a potom na Polom a odtud budto do Lomne a na vlak nebo pres Slavíč zpět po vlastní ose. Přidá se někdo? Pojedeme z Dětmarovic a jede to nějak 8.45 myslím:)
Ja bych to resil spis vlakem do Bocanovic, pak kolmo na Slavic, a po hrebenu na Maly Polom, Velky az na Severku, a pak bud dolu do Mostu nebo Ze Severky do Lomne. To plave jese nemam vyresene, pac tam moc neznam ty sjezdy, tak nevim, ktery bude lepsi. Znam jenom cervenou z Mostu. Este vim, ze chlapci ze Severky jezdi nekde freeridek do Lomne, ale zase nevim kde presne.
Tak ze Severky není špatná modrá do D.Lomné.Obráceně na Šance jsem ještě po modré nejel. Červená také není špatná ale ta modrá se mi zdá lepší. Jestli tam existuje i něco jiného lesem, tak by mě to zajímalo, můžeš to zjistit:)
No tak jsem tu modrou tipnul dobre. Ted jsem marod, tak to asi tento vikend nevyjde, ale pristi bych to chtel konecne objet.
A nebo můžeš pokračovat na B. Kříž,od tama Morávka a kolem přivaděče domů.Tak jezdím nejčastěji.
ta modrá je ze Severky asi nejlepší jen tam páni lesníci nechali pár stromu přes cestu. Asi aby spomalili biky:)
Jsi tu někde Karkulo?
Jsi tu někde Karkulo?
Jsi tu někde Karkulo?
hned třikrát:)
Dame nekdy sraz??
dobrý nápad
Co navrhujes?
Jsem taky pro. Bude to z vyjíždkou nebo jen v knajpě?
zadna knajpa, jen bajkovani..:D
za 15 min můžu teoreticky být připravený:) jedem?:)
Skoda zes nenapsal driv, sme mohli jet, ja uz sem nebyl doma. Dneska sme meli jakousi casovku v Karvine..jak muzes pres tyden?
mám nemocenskou takže kdykoliv odpoledne. ale nevidím to na žádné závodění.
Zavodeni? Ja mam co delat abych se na kole udrzel, co takhle v utery v pet?
to by mohlo vyjít. doufám že nám vyjde počasí. já neseděl šest týdnů na kole tak taky nevím jestli se udržím v sedle:) je tu ještě někdo z okolí orlové?
Ja na bajku nesedel 3 roky:D Kde dame sraz? Ja sem ze stare Orlove..ale prijet muzu kamkoliv..
já pojedu z dětmarovic. co takhle u hypernovy. to máme oba zhruba stejně daleko. ještě obvolám známe jak jsou na tom s volnem.
Ok, takze jsme predbezne domluveni. A jak se pozname?? Ja prijedu na kole:D:D:D
já asi taky tak ted nevím:)
:D Abys neprijel autem a ja se za tebou budu honit:D
auta už mám plné zuby. modré HARO mám u mých fotek. tvojeho kellyse taky asi poznám a víc lidí na kole kromě duchodců tam asi nebude:)
Jasne, jen sem vtipkoval..
jj ale na silničce máš nalítane asi dost co?
10000
a počkáš na mně když budu hodný?
Bud v klidu, letos sem uz jakysi vycerpany.. A na hodne lidi cekam..:)
tak to jsi mně uklidnil. jen doufám že to zvladne kotník ještě není uplně ok mám to jako součást rehabek:)
Tak budeme rehabilitovat..:)
jsi zapřísáhlí abstinent nebo i něco sneseš?
To vis ze snesu:) Preco?
ja jen jestli zbude čas na čaj s rumem:)
Uvidime, uvidime..ale lide by se meli poznat, tak urco jo..
však uvidíme jak to vyjde časově. i když já světla mám ale přítulka by mi mohla nechat kliče v zámku:)
No ja ale rano v 5 vstavam na sichtu..;)
jasně. ve vší slušnosti
A ja svetla nevozim..
já vozím i zvonek:)))
to nás tady moc z orlové není:(
ja sem z hawiřova,do orlove jezdim na treninky,ale tento tyden mam odpolední praxi :(
samí závodníci a s kým mám jezdit já?:)
treba se mnou, jsem tez z orlove a znam tytez lidi co ty, teda nektere.
revish: no a co ty zítra připojíš se?
nejak jsem necetl predchozi prispevky, zitra mam odpoledni tak uvidim, o co vlastne jde?kam se chystate?
to nevíme. asi se někde projedeme když už budeme oba na kolech:). a koho známe oba?
treba rencu (karkulka), Dalibora, sebaka a mozna jeste dalsi
tak to jo známe. a co oni? nejezdí přes týden na kole? dovolal jsem se akorát šebákovi a ten prý dělá do sedmi takže se taky nepřidá
no myslim, ze renca jezdi, zatim ma jeste volno, jen parkrat do tydne dela brigadu odpoledne, dopoledne miva cas, a o sebakovi tend nemam prehled, jen se zminil, ze ma praci. kua skoda te odpoledni, ale pristi tyden pokud bude pocasi tak urco pojedu uz mi to chybi.
jasně příští týden zajezdíme
revish: no a co ty zítra připojíš se?
17,15 budu dnes u hypernovy, snad tam nekdo bude..
aaa, koukam, ze jsem neco prosvihl, fak! no nic snad priste, aktualne hniju v praci na odpoledni :o(
Tak plati to zitra v pet? Bude nas vice??
pokud nebude pršet budu tam.
tak jak to vypadá? bude pršet nebo ne?
asi nebude takže orlováci a okolí na kola a u Hypernovy v pět.
Navrhuju sraz ve ctvrtek 13.9. v 17 před Hypernovou…Kdo se ke mě přidá??
ráno uvidím:) ,ale na 90% jedu. teda pokud mně sebou vezmeš?
To si myslis ze te budu vozit?? Doufam, ze pojezdime vice v lese atak..
no tak nic no
:D JAk nic??:D
no ja jen abych tě nebrzdil v rozletu. v orlové to moc po lesích nejde:(
Tak ne lesy, ale neco kde neni asfalt, nebo jen minimum..
tak něco pohledáme no. kdyby tu byl ještě někdo s orlové tak si necháme poradit ale takhle. jinak dnešních 40 bylo tak akorát. ten rum mi ke konci bodnul:)
Teren se najde vsude. treba umet hledat ;-)
to je sice pravda ale přece nebudeme jezdit pořád dokola v lesoparku:). je to převážně 80% cesta někam a zbytek aspon v nějakém terénu
No nevim. Ja myslim, ze i v okolik Orlove se da najit dost veci.
omlouvám se dneska mi to nějak nevišlo. prostě jsem usnul a vzbudil mně aaž telefon
jde se dneska někdo projet? samozřejmě někdo z orlové a okolí.
pátek 28.9. jedeme na hory. samozřejmě že Beskydy. plánujeme z dětmarovic do třince vlakem a pak pod lanovku na Javorový. kdo chce tak nahoru na kole já lanovkou:). pak Slavíč a Bílý kříž. tam se uvidí jak dál.
Hm, to mam zrovna zavody na pustebny, ale jeste se uvidi co zvolim. Silnice nebo bajk?? Jaky by byl plan dne??
bike ale žádná honička. takový podzimní výlet s ženami. javorový slavíč bílý kříž
ja sem byl zrovna dneska na ostrem, ale pesky:( A rikal sem si ze dam pristi vikend neco v beskydech..takze sem nalomeny:D nepouzivas icq??
hledej sloska
hm, nasel sem 4 ale vsichni offline muj je 219939108
kdyby někdo chtěl tak zítra v 17.15 v Dětmarovicích u kostela. zatím jedu já a bikerxc.
tak jsme dneska s BIKERemXC a REVISHem bikovali a domlouvali jsme se na další jízdu ve středu. přidá se někdo?
Kdy a kde?
zitra v 17h ale jeste se nevi kde..
Takže panstvo. Kdo znáte Pavla (Cesara). Chudák si zlomil dnes po poledni obě ruce při sjezdu z Prašivé. Letos se sere už třetí zlomenina v řadě. (Mára ruku, Já nohu a teď Pája obě ruce) Ještě že ta sezóna končí
Po žluté nebo červené?
po žluté jsme jeli nahoru. Rozbil se na červené v tom posledním srázu nad Kohutkou
to je smůla..brzké uzdravení!
vyřídím. a dík
jsi tady,měl jsi volný víkend?sobotu??
seděl jsem v pátek,sobotu od rána do večera v práci a teď jsem zas od večera do rána:-) kolo snad zítra odpol,a v ůt. a stř. mám volno.
podobně jak Oťas,brzké uzdravení!
Fotečka Cesara ať víte o koho jde. Kamarád a skoro bratr v tahu do kopce a stín ve sjezdu.
tak ja se taky pridam s pranim brzkeho uzdraveni.
Tak brzke uzdraveni. Ty sutrove sute jsou holt zradne… Ja na RB kempu asi 3× vystupoval predem. nastesti jenom male modrinky
zrovna tam ta suť je pitomá v tom,že je pokaždé jinačí.říkáš si,že to tam dáš i poslepu a když jedeš rychleji,je to občas překvápko.šutry jsou přeskupeny jinam,jinde to tak nezažívám.i když je to lehký sjezd,už jsem tam párkrát problémy viděl.a listí tomu nepřidá.
To je no. Tam ty sutry jou hodne volne, proto tam nejedim na pamet, ale jenom na oci…
Tak se tady přidává stále víc orlováku. Co takhle, když se teda blíží ty vánoce, že by jste se složili a koupili mi Spešla Enduro? Stačí v hliníku nepotřebuju carbon :). Ne? a co takhle hromadná vyjíždka na kolech do okolí a nafotit nějaké fotečky do albumu?
Na spesla ti kaslem :D, ale biking dame…dokud je snih..
a víš o tom že to klouže? je to horší než bláto:)
co takhle v sobotu? to jest 24.11. kolem oběda ať nezmrzneme.
haha, neboj..
Na vyjiždku bych jel jestli by jste mě vzali.A spešla chci jáááá :) stačí aji HT
Jasně berem všechny. Jen nevím jestli mezi všechny patří i Karkulka. Je nějak drzá :)
hehe,no a kdy by se tedy jelo? Tedka to u nas taje :(,takže luxusní sračky venku :((,doufám že přituhne a nebude tát
Žena mi jede pryč takže můžu klidně jezdit celý den. Vyděl bych to kolem té desáté vyjet. Ještě zavolám BIKERoviXC :) a domluvím se s ním. A kam bychom tak vyjeli? Navrhuju někam na čaj a um. Pro BIKERaXC to bude jen čaj:))
moc daleko se mi nechce,už jen ta cesta z haviřova do orlove mě zabije,a sraz by byl kdyžtak kde???
No pan je zase vtipnej, co?? No pockej.., Ja bych dal sraz nekde na puli cesty,..treba u benzinky(mycky) ve stare Orlove..nebo na namesti..
no v te staré orlové by to šlo,to mam jen furt z kopce tam,a kde by se tak jelo???
Netusim, treba neco vymysli tomana, uvidime..
hele tak co jede se tedy zítra?popřipadě kde a vkolik je sraz
Omlouvám se ale vlezla mi do toho rodinná oslava. A mluvil jsem s BIKERemXC a ten taky nepojede poněvadž si jde taky na nějakou oslavu. Tak pardon a snad jindy.
Stejne je pocasi naho*no..
Takze zitra jedu, prida se nekdo?
zitra nemužu :(a v nedeli ještě nevím
cha cha cha chaaaa, chytam se za břicho:)
haloo je tu někdo já se hlásím jsme z Orlové:-D
Jo jsme tu :)
Jo jsme tu :)
orlovaku je tu uz poradne habakuk :o), tak to ma byt
no určo je to fajn že náš je tady tolik
Cipíííííííííííís??????????????
???
??? ..Nariel ??? :))
A ty nedělej, že mně neznáš!!! :-))
Hledáš snad mně???? :)
Nehledám, jenom pátrám… jestli jsi to ty :-)) Ale vidím, že jsi zareagoval, tak jsem se nespletla.
kdopak jsi? tebe neznam a to mne stve :o)))
Zeptej se Scottyho ;-))
jeeee, tak to ja uz asi vim,potkali jsme se na prasive s Pitosem a Pussynkou a scottym, nemam pravdu?
Ne, ne v době, kdy jste se potkali na Prašivce jsem ještě jezdila sólo. Letos ale snad už budu jezdit s nima…takže je velká pravděpodobnost, že se potkáme :-)
a aspon nějaká fotečka by byla?
Fotku sem klidně hodím, ale nemyslím si, že by ti to pomohlo. Ono už je to pár let, co jsme se neviděli, ehm…lépe řečeno…možná něco přes 10 let pro upřesnění. Trávili jsme spolu mládí na táborech v Dolní Lomné…a nezkoušej mi psát, že jsi na mně zapoměl :-) Naďa jméno mé :-))
Tak to si piš že si na tebe pamatuju. Koukám že tu znáš dost lidí:). Jak se daří? Povídej přeháněj:)
Tak to jsem ráda, že jsi nezapoměl ;-) Daří se mi asi jako každému…bláznivě a předvánočně.Jinak to nestojí ani za řeč. No a jak se žije tam u vás v Orlové? Jak dlouho jsme se neviděli??? Náhodička, že jsem tu na tebe narazila.
To teda jo. Náhodička ,ale potěší. No neviděli jsme se asi těch deset let jak jsi napsala. U nás v orlové se žije stejně jako všude na ostravsku. Doufám že uděláte v Havru nějakou akci a třeba nás pozvete. Abych nezapomněl, mám se zeptat jestli máš přítele :)
To teda potěší. Brouzdám si tu tak…čtu kravinky, koukám na fotky a hele co nevidím…Cipís :-) Mimochodem vypadáš pořád stejně.Akcička by nebyla k zahození, jen jestli tam uvítáte ženské ?! :-) Máš se zeptat, jestli mám přítele??? A kdo se ptá?
No jo vypadám pořád stejně. Troch už nuda ale co se dá dělat na plastiku se mi ještě nechce :). Určitě bychom tam přivítali i bikerky. Holek je vždycky málo. A kdo se ptá? určitě to taky bude číst tak ho radši nebudu jmenovat ,ale já to nejsem já už jednu ženušku mám a to stačí. Na víc nemám peníze :). A tu fotečku sem hoď ať vím jestli jsi i ty pořád stejná kočka :)
Jaká nuda? Buď rád…jsi věčně mladý :-)) Já už od srpna patřím jen Scottymu, takže to je odpověď pro toho, kdo kladl tento dotaz. Kočka jsem nebyla nikdy, tak nemel, ale tu fotku přikládám, jinak bych to s tebou asi nevydržela :-))
Taky ses moc nezměnila. Scottyho neznám , ale snad budu mít tu čest a někde kolem sebe prosvištíme. Je dobře že tě kolo pořád baví.
Nemusíme kolem sebe svištět, můžem domluvit nějakou společnou akci…deset let je deset let, myslím, že si budem mít co říct :-) Pár let jsem si od kola dala nucenou pauzu, ale stejně jsem neodolala a jsem zpět. Láska je láska a taková citová vazba ke kolu to je něco :-)) Určitě to tady nemusím nikomu vykládat :-) Navíc KONEČNĚ mám partnera, který má stejné zájmy jako já, což bylo doposud tak trochu sci-fi.Zatím jsem tíhla více k silnici, na ní jsem odrostla jestli si vzpomínáš, ale teď se budu muset krapet přeonačit na terén, takže mně čekají luxusní držkopády, nemůžu se dočkat :-))
To mi chceš namluvit že je problém (nebo byl problém ) najít chlapa bikera? Spíš je opačný problém:). Já našel takovou cyklistku zrovna na táboře. Teda na kole začla jezdit až se mnou. Ale žádné šílenosti, jen takové poježděníčko:). A na držkopády zapomeň, uvidíš že to půjde. Jen si neber vzor v orlovácích. Letos jsme byli tři v sádře:). Holt padat to nám jde :). A tu společnou akci musíme naplánovat. U nás už jsme docela v dobrém počtu. Najděte nějakou knajpu dohodnem termín a hurá do Havru
Já jsem ani chlapa moc nehledala, to nějak nechávám osudu, přišlo to samo. Právě ty šílenosti já očekávám…trávím na kole dost času a bylo by asi hodně špatné, kdyby můj protějšek nejezdil.To by pak byl asi dosti opuštěný :-)Takže se dá říct, že bajker je nedostatkové zboží, i když tady pořád čtu opak. Knajp je dost, jen se musíme domluvit, aby jsme měli všichni volno.Ale asi to necháme až někdy na leden ne??
A ja uz myslel ze se mnou nekdo vvyrazi…vypada to ze sednu na silnic a hodim kilo
ses mi nejaka povedoma..
Je to docela možné..původem jsem z Petřvaldu a to je do Orlové malinkatý kousek, takže jsme se třeba někde míjeli :-)
Tak tě tady zdravím:)) si říkám na koho to scooty reaguje,no to tedy koukám…nejraději bych vzbudil i pussy no to musíme na silvestra probrat;)
sakra, spletl jsem sottyho nick,omlouvám se:)
už raději mlčím:)))))))))
heh, nazdar, trochu zmaten ted vecer, ne? jak je? co noveho v havirove?
jen mě to trochu překvapilo,odpoledne jsem tu nahlídl a vidím nějaká Nariel,říkám si ,asi vaše kamarádka. no a večer se dovím že naše:) V hav. nic,mám zimní spánek moc nejezdím,nuda. Těším se na jaro…no prostě jako každý rok:) doufám že se v létě připojíš k nějaké horské akcičce,když to tento rok nevyšlo.
to si pis, ze se pridam, taky mam zimni spanek, jen chodim plavat. a na jaro se tesim jak maly :o). prijed nekdy do orlove a nebo prijedeme my
A můžu přijed taky? Pít umím a ostudu skoro vůbec nedělám :)
heheheheheeeeeee
Ty ze nedelas ostudu?? :-D
Čo ja? Ale kdeže to si mně Grame s někým pleteš. To musel bejt jinej Tomana. Takových je
muh muh muh, vtipalku, tak co, kdy zajdem na pivo?dneska mas parbu z prace, co?ja se vcera opil presne jak jsi mi rekl, ale uplne skvele do nalady. proste letos se vanocni akce povedla :o)
Tak tohle si zasluhuje jediné…trest smrti!! :))
Nazdáááár…já většinou jen čtu, ale nedalo mi nezapojit se, když jsem tady zahlídla starého známého (tomana). Pussy každopádně moc pozdravuj a měli bychom někam zajít sednout a udělat nějakou tiskovku ohledně silvestra.
no v to doufaaaaaam :o), uz ted se nemuzu dockat :o)
Nejede zitra nekdo nekam??
Ja jedu do Brna. Ale to jsi asi nechtel slyset, co? :-)
A já jedu plavat. Ale autem a to jsi asi taky nechtěl slyšet:)
Jo do práce :-)
a já zase na zkoušku:)
Tak at uspejes, at muzem jet v patek…;)
tak to hodně štěští,ale ted už to máš asi za sebou co?
hm, padla volba na trenazer, placat se sam v teplote nula se mi nechce, pokud zatim nemusim, po novem roce budu muset..
ne ne ne,peklo začalo v 15:50 .při zadání prvního okruhu temno ,ale vyjasnilo se…snad,výsledky budou do týdne:)
studenti
29.12.07 bych se chtěl projet na biku. Přidal se ke mně kolega Mára tak kdo ještě? Nemusíte být zrovna z Orlové. Třeba se vybereme směrem přes Havr když se přidáte nebo přes Bohumín. Záleží komu se bude chtít. Samozřejmě že je zvaná i Karviná a zbytek kolem Orlové. Už se těším
pokud má někdo volno 28.12.připojil bych se. Jinak to vidím z Malenovic směr Lysá (pěšky)aspoň tam snad bude svítit slunce.
Orlováci- je čas na sraz:) neboť hola holá, cyklodovča volá…ačkoliv to tak při pohledu z okna nevypadá,čas běží a léto se (sice pomalými krůčky) blííížíí.A tak se s radostí opět zhostím příjemného úkolu- objednání chalupy na naši cyklodovču s pořadovým číslem …(každý ať si doplní to svéé :) ) Vážní zájemci ,nechť si rozmyslí, do jakýpak českých hor by se rádi na týden letos vydali a na srazu si zahlasujem.Ti méně vážní zájemci,ať se dorazí do hospůdky alespoň pobaviti a nový rok přivítati:)
Vyhovovala by vám příští sobota?- 19.1.kolem 18téé Potvrďte účast,ať vím, kde rezervovat stolek:)
Tak doufám(e), že v tu sobotu přindete, kure. Už mám v hlávě par dobrejch typů, třeba Orlofská pahorkatina s její dominantou Doubrafským kopcem :-) tak zdar v sobótu
Jasneeeeee, pocitej se mnou, jakykoli plan, ktery mi vyjde na tu sobotu ma smulu, bajkeri maji prednost, hehe :oD tesim se na vsechny, kdo doraziii.
Budu tam jako na koni, navrhuju stolu..
Tož, tež bych se zastavil, ale kde. Orlovou jsem asi 10× jen projížděl, tak prosím o adresu knajpy. Děkuji všem zučastněným. Snad v Ostravě nezapadáme!
všechno se včas dozvíš,neboj se nic,ostravaky berem, bude nas vic:)
Tak fááájn, hned se bude líp usínat.
Nazdar bando.Prijdu ikdybych mel prijit o ruku nebo o nohu :-) konecne se zase srazime uz me chytaly deprese, ze jsem vas uz dlouho nevidel vy lumpi.Navrhuju posedet u Korsicana.Mejte se fajn a brzo cuuuuuuuuuus.Nemusiiiiiime se baaaaaaaaaaat ..... vivat Pepa Nos
jojo, korsican je nejlepsiiiiii, pepa nos by mohl taky dorazit, hehe. takze zadna stola nybrz korsican. A mate to i s prochazkou (ne frantou) :oD
A přinde i Jirkaaaa??? haaa ha haaaa, relax…nemusíííme se bááát (pochopí jen světaznalí:)
tak to jo! na toho jsem uplne zapomel. no kdyz uz tam bude aji on tak to se fakt nemusiiiime baaaaat :oD
jo a jelikož někteří z nás v sobotu nemohou, že mistře Tomano:), byla by ještě možnost srazit se v pátek, co vy na to????…a korsičan je kde, pěkně prosím?:) dneska mám zkoušku, držte palec,díííík
Mi to teda vůbec nevadí? Já jsem ZA
Tak at se zkouska podari at je v patek co oslavovat :o). drzim Ti pesti :o)
NJN když my s Hančou v sobotu fakt nemůžem. Ale jestli to bude v pátek tak dorazíme určitě. A kamkoliv. Někdo to přece musí fotit. No jen doufám že ne já:))
hehe jsem pro patek, klicovi bajkeri nesmeji chybet.
zkouška za jedna…tásla jsem si okruh číslo jedna, který jsem se (ještě plná elánu) pořádně naučila už před vánocema, he he:)
gratulace
seven days to go … tesime se na sraz
Uplne nejvic Ti gratuluji :o)
Gratulujem i my kluci vod hroudy 941 Karkulko.Aloha
nechce se zítra někdo projet a trochu zablátit biky? zítra to jest neděle 13.1.2008
Rezervačka bude hozená na stolek ve Studánce, nikoliv však v knaypě dole nýbržto nahořře, kde budem mít fajn intimčo:)
s konečnou platností teda pátek okolo 18téé,ju?vyhovuje doufám co největšímu počtu…a nedal nám tady vědět páreček Radegast-Sněhurka,doražte taky:)
…my dorazíme určitě :-)
..to bychom si nenechali ujít :-)
takze studne,jo? nooo, korsican by byl tez fajny, ale asi bychom se tam vsichni nevesli.jinak mam v patek odpoledni tak asi dojdu pozdeji :o(, ale pokusim se urvat alespon o hodinu driv.
Nejpozději v devět at jsi tam!!!!!!!!!
hehe, cau, to asi nedam, prijdu tak jak minule kolem te desatem nazenu si do patku nejakou tu hodinku navic abych pak nemusel nadrabet. kua skoda, ze tu nemam icq, mohli jsme pokecat
njn co se dá dělat.
nevadi, prijdu o neco pozdeji a nebo si zkusim vymenit sichtu s kolegou.
já taky zatím nevím, jestli dorazím. Mamka dělá do 22 hodin a nevím, jestli seženu hlídání pro dětičky. Ale pokud ne, tak radegast příjde za oba. Včera jsem potkala ceculu ani nevěděl, že je to u studánky, chudák chtěl jít do korsicanu..:-).
ak to je supr, jen jestli můžu tucestu do te Studánky. Kudy tudy z Ostravy,abych to nemusel brát přes bludný kořen?
Stačí to takhle?:)
Zjitil jsem že tenhle víkend bude hustý. V pátek jdeme na sraz(hurá). V sobotu do práce(opruz) a k večeru na pařbičku.A v neděli ráno pojedu do Jeseníku. Co s toho vyplývá? Pro vás nic to jen já abstinuju. Sakra:)
Jo super, jestli nzabloudím, tak dorazím. Je to u Shellky vlevo a pak vpravo? Mám to podobné jako ty.V sbotu slaví brácha a v neděli hurá do lázni.
codávají v kině. Bylo tam u Vás supr kino, odolávalo dokonce i poddolování.
Je to první zastávka za Shellkou.Jmenuje se Věžáky. Přejdeš přes cestu a půjdeškolmo od cesty mezi ty baráky a jsi tam. Nebo se někoho zeptáš ,ale nemůžet to minout. Je to kousek.
díky moc Vaí tam, a dobře, budu mít hladjak vlk
jj vaří Vlku
Tak to jsem ještě klidnější. jen aby nebyl kuchař namol.
Tyjo vám to v tý Orlové pěkně fičí,asi se přestěhuju:-)
To vis…, ale nezalezi ani tak na meste jako na partii a ta je u nas suprova :o), tak bal kufry a hura do Orluvky :oD
A nekdo bali kufry a hup do Havru..
hm…to mas blbe, ale zas kdyz vis, ze je to docasne tak je to v klidu, ale ta sichta to vsechno prestehovat,co..
Ani mi nemluv, hlavne tech kol co mam :D Tak za 7–14 dni budu Havirov a okoli..:D
hehe, prebehliku :oD i kdyz prebihas nedobrovolne :o)
v sobotu delaj jen blbci, dyt jsem ti to rikal, tak proc tam lezes kdyz nejsi blbec??? :oD
rezervačka je na sedmou, holky a hošani…těšíme se na vás
Tak jo. Už jste vyspinkani? Ja už se pomalu ubírám směr fabrika, Žena ještě spí a Mates asi taky, babka ještě nevolala.
cau, jak se ti libil srazik? Uz jsem vyspinkany, jdu varit obed :o), jsem rad, ze nemusim do prace, ale budu mit dost prace bud s kolem a nebo pujdu pomoct kamaradovi, potrebuje vystehovat byt aby ho mohl nabidnout k pronajmu.toz at ti to utece v praci.cau
I tvé práci čest. už mi to končí. Srazík byl fajn, jen strašně moc lidí a málo času. Chtěl jsem hodit pár fotek, ale nechtě jsem si je smazal místo zresamplováni.
ahojda..moje řeč, s některýma jsem za celý večer neprohodila jediného slova:) škoda těch fotek, my žádnou společnou nemáme, tak snad ostatní něco přihodí do placu:)
taK SNAD SE TOPOVEDE.
A jeste jedna.
čus, hledám nějakou cestičku z karviné do Dětmarovic nebo Lutyně, chtěl bych se vyhnout asfaltu nebo hlavně hlavnímu tahu kolem rybníků v Karviné-za Shimanem (auta tam strašně sviští). Kdybyste o něčem věděli. dík
jednu dobu se tam dalo jet tak, ze jsi za mostem pres koleje zahnul smerem na stare mesto a dojel az k rece (olse,olza) byla tam lavka pro pesi a kola, ta uz je ale v panu takze mas jeste moznost do detmarovic jet podel reky, je to tam jezdive po obou stranach reky, jen sem tam nejake to bahno, jinka pohoda, vyjedes v detmarovicich hned za mostem. hlavnimu tahu se asi uplne nevyhnes.mozna zna nekdo lepsi cestu, urcite se tu ozve Tomana je z detmarovic a ten taky jezdi detmarek do karvine podel reky
Kolem olzy se dostaneš jen k benzince před Dětmarovicemi. Uvažoval jsem a v létě chci realizovat průjezd přes polsko.Třeba zrovna tam bude to pravé ořechové
tak to se pridam, myslim, ze kolem olzy se da dobre dojet do vernovic, je to celkem dlouhe a melo by to byt sjizdne
Fotky ze srazu jsou na tomana.rajce.idnes.cz/
Sraz byl super.Uz dlouho jsem se tak nenasmal.Fakt jsem se bavil a rechtal jako maly Jarda.Musime zopakovat.servus pratele :-)
můžeš mi to ještě jednou vysvětlit? Když jsem v Karviné před mostem (u ČSAD – ne stanoviště, ale areál, naproti je bývalý vlk a benzínka), kde se dám.
jedes jeste dal po ceste az za most, hned za mostem je odbocka vpravo, tam odbocis a jedes chvili po asfaltce furt rovne pres jakesi namesti, prejedes ho a dojedes k rozcesti, zatocis v pravo a pak hned vlevo a projedes zahradkarskou kolonii az k rece. Pak se u reky das doprava a uz jen jedes podel reky.uff, snad jsem ti to vysvetlil tak abys to pochopil. i kdyz se orientuju tak nejsem moc dobry navigator :o(
za tim mostem to je odbocka vlevo, kua porad se mi pletou strany :o(
dík, podél řeky je to jezditelné třeba i po dešti nebo jen za sucha?
pocitej s blatem, ale ne uplne vsude, ale ted si myslim, ze to bude hodne bahnive temer vsude, vsak zkus, maximalne budes drhnout kolo :o)
uvažuju nad tím jako o cestě do práce, nerad bych přijel špinavý jak prase :)
ja jezdim do prace z orlove do karvine pres detmarovice, jezdim po ceste s tim, ze do detmarek z orlove jezdim zadkama za patou etapou. jinak od detmarovic pak jezdim po hlavni, mas pravdu, ze je to tam hnus s tim provozem, o to horsi to je kdyz se vracim z odpoledni, ale da se to vydrzet, hlavne aby te bylo dobre videt a abys dobre videl na cestu, nektera mista, hlavne kolem rybniku jsou neosvetlena.
Víkend se nezadržitelně blíží a tak se vás,milí kamarádi, ptám, copak podnikneme? pro ty nepracující bych měla návrh společné sobotní vyjížďky..a aby výdělečně činní o víkendu úplně neutřeli nos, můžem se třeba večer srazit v hospůdce…Reňa
haloooooooooooooo
jsi normalni v takove kose ???? :oD
nebuď cíťa..a šak v hospůdce ti kosa nebude :)))
hehe, v hospudce urcite ne, ale na bajku bych umrzl. jinak to s tim jestli jsi normalni bylo mysleno ze srandy, vsak mne znas,no ne? jo a dik za pochalu a zverejneni me prace :o)
no já dřu v sobotu do jedné a večer jdu na narozeniny. nedělimám zatím volnou
No ja jedu..
no jakříkám záleží kdy pojedete chrti.
tož v neděli bych jela, ale jen do půl 3., pak jsme pozvaní na oběd k babičce..
taky bych jel v nedeli :o)
Neděle by šla. Kdy,kde? Zkusím to, minulý pátek jsem si natáhl a prochladil křížové vazy v rameni, v sobotu jsem po 10 km jel domů a tak snad po týdnu by to mohlo jet.
já som za. zítra jsem váš. Bikesi z toho ramene si nic nedělej já si prochladil v práci záda. Zlatý Orchard
takže šup sem kde a v kolik.
asi klasika, ne? u hypernovy o půl 10.? i pro ospalce je to schůdný čas, ne? :)
doufám že nebudete chrtit. jsem starší pán mezi vámi a mám po třinácti dnech konečně volno takže se chci projet a ne se strhat holoto :). tak uvažuju jestli radši nemám jet sám :)))
jo a navrhuju v deset u hypernovy. Dej mi prosím tě Karkulko vědět sms v kolik teda ráno bude sraz nevím jestli se dostanu k PC. díky moc
pojďme dát srazík o půl, protože než zase vyjedeme(někteří z nás se totiž vybírají jak kury do teplých krajin,že…)…musím být ve tři v Petřvaldě.
Ze bych jel??
A počasíje objednané? V pláštěnce nejedu!
ok. o půl jsem tam vy kury. ale jedu plažmo chrti
Moc se omlouvám děcka,ale práce volá. Budu se snažit Vás stihnout. Počasí je fajne a pěkné,tak a´t to vyjde.
bylo fáááájně,škoda, žes nejel,mrkni na fotky rajce.net a uživatel jsu karkulina:) tož příště
Moc toho lituji a už se nemůžu dočkat wíkendu.
kurnik,tvůj špuntík je úplně tvoje razítko (ale roztomilejší samo,neb je menší :) a ještě nemá vrásky ze života)
nazdar pane. bylo fakt fajně. no možná … ,ale to se dá přežít :). už se těším na vyjíždku
No to já taky.
jen jsem zvědavý na koho bude jeho bráška?
předpokládám že na tebo nebo tvou ženu :)
od kazdeho neco :)
No jen aby neměl převodník na bradě?
spravny biker ma prevodnik na lytku :o)a jestli ho bude mit na brade tak to bude echt biker :o)
Mates ho zatím mívá místo kerky na rameni, občas na krku. Pravda jednou i na jazyku, místo pičingu.
A-hoj, fotky jsem musel smrknout 2×, a hned valil bulvy i na Tomanovy. Asi začnu jezdit na koně. Děcka mějte fajn den a ať se daří.
taaakže, dneska jsem mluvila s taťuldou a v neděli se jede na hory, směr Beskydy samozřejmě.....jedno auto je již plné: tatík, wojta(XC-biker),kuba(Jurinka) a má maličkost…taaakže o další auto se snad postará tady další osazenstvo, abychom nejeli jen ve čtyřku :))))) co ,Tome?vzal bys Felicity?
Aaaaa-hoj, V kolik budete vyrážet a kam přesně? V neděli bych měl být přibližen Beskydům(Studénka) tak byh se snad připojil na místě záchytného táboru (parkoviště).
Felicity bych samozřejmě vzal ale můj šéf se rozhodl že mi jeden volný víkend tenhle týden stačil tak jdu sobotu i neděli. Jestli se po návratu půjdete někam posilnit tak rád příjdu a budu tiše závidět :(
tenhle měsíc stačil a ne tenhle týden
Tak si to tam pekne uzijte, budu na vas myslet a at vam vyjde pocasi..
Táák a zase chodím pěšky. Prdla mi patrona Headshoku.
tak to je blbé, panáčku, jelikož jsem ti zrovna chtěla napsati, že v 10 vyjíždíme z havířova a parknem to na Morávce, jakmile tam dojedem…
tak si to pořádně užijte, budu na Vás myslet. Doufám, že do příštího wíkendu to bude v pořádku. Zítra to vezu do servisu. Čest a sláva cyklistice!
Hele, Bikesi, do ktereho servisu davas ten Headshok? kamarad ho ma taky, a zda se mi, ze v nem neni olej a hlavne mu z nej tece, jenze nevim co ma za typ, kolo je Canondale F700 nebo tak nejak, nevis, kde sehnat dobre navody na rozborku te vidle popripade popis jednotlivych typu headshoku?
Milí jezevčíci a chrťata:)))))))))))
Abychom předešli nedávné situaci „špatně zvoleného tempa“, které bylo pro některé účastnivší po dlouhé zimě neúnosné a snad i odrazující, navrhuju, abychom se tentokráte domluvili na „pohůdkové víkendové jazdě“ a zakopali tak válečnou sekeru mezi chrty a jezevčíky:)))(velmi nadneseně řečeno samo)..jestli v sobotu nebo v neděli,rozhodněte sami…prej má vyjít pěkné počasí…nu a večer bychom si mohli sednout do hospůdky a nad dobrým mokem poklábosit třebas o návrzích dresu od Revishe, které jsou zatím fajne a pěkne :) tak se ozvěte,prosim prosim…(i vy mimo Orlůvku:) )
chrtě reňa
:-D
:D… v sobotu nemůžu jsem na ČP, takže jedině v neděli bych mohl
Ahojky všici, když se domluvíte přidám se, jeden den bych už taky konečně vzal tu svou ulitu na vejlet. Pokud je sraz u Hypernovy, tak to je pro mě vyjížďka jak dělaná – k hypošce a zpátky :-)) Je mi jedno jestli sobota nebo neděle.
Cau, koukam, ze pilne pracujes na bakalarce, toz tu ulitu bys mel uz vyvezt at si odpocines od psani a nacerpas novou energii do dalsiho psani ;o), poptaval jsem nejake info o vyrobe folii, ale nikdo mi toho zatim moc nerekl. Delnasi toho moc nevedi a sef je paranoidni a tak mi nic nerekne, jeste to zkusim jinde. Fotky extruderu mas vsak u mne. Tak snad v sobotu, ja totiz jeste nevim, zda s vami pojedu. Plany se teprve rysuji. Ale kolo v nich je zahrnuto.
no jsem zvědav, za chviličku vyrazím pro kolo, a pokud bude fungovat, tak bych taky vyrazil. Musím však sebou vzít batoh a možná i syna v sedačce. Co dáme to?
Ahoj Bikesi, do ktereho servisu davas ten Headshok? kamarad ho ma taky, a zda se mi, ze v nem neni olej a hlavne mu z nej tece, jenze nevim co ma za typ, kolo je Canondale F700 nebo tak nejak, nevis, kde sehnat dobre navody na rozborku te vidle popripade popis jednotlivych typu headshoku?
Návody a obrázky asi bohužel nikde sehnat nejdou (škoda, taky bych je chtěl), dávám ho do Bagbiku v Ostravě. Je tam celkem šikovný a málomluvný servisman (zlaté české ručičky) co nedodává cannondale dodává on.
Jasně že dáte. když tak se na tebe nalepím a nechám se táhnout abys vydržel jezdit tak pomalu. :)
Jestli by bylo v neděli teploučko, tak bychom taky vzaly batůžek a malého Bruna do sedačky a jely bychom se projet klidným a kochajícím se pomalým tempem. :-))) že Karkulko??
Karkulka neumi jezdit pomalu kochacim tempem, nejak to pres zimu nenatrenovala ;o)
A dost. Už ji nechte být.
nemyslel jsem to zle, alespon ma vytecnou kondici, kterou ji my jezevcici muzem zavidet, no ne?
No právě. Jednou i ona začne pracovat a nezbyde jí tolik času na trénink a kolo celkově. Jen at jezdí dokud může. Já nebyl jiný. Na střední jsem byl pořád na horách nebo někde lítal na biku. A ted? Vždyt víte. Třeba se hecne a projede se s námi. A když ne tak ji potom večer v hospodě dáme co proto. Howg domluvil jsem :))) Otec Jezevčík
hej, no mě fčil ale berou mory…tak já tu organizuju wycieczku a prej jestli se hecnu! dalik už mi demontoval levý pedál:)))))))))))
Dalík má u mě jedno (levé pivo).
Ať se staví jak půjde na oběd.
Ahoj Bikesi, takovou levou desítkou nepohrdnu :-) Teď moc k tanku na obědy nechodím, tady dole u nás v eurestu si řeknu o větší porci a mám to přímo v baráku. Na druhou stranu bych měl aspoň trochu pohyb. Ale až zase půjdu k tanku, tak se zastavim na kus řeči.
Čus cambus:
Stav se. Našli jsme minulý týden před firmou kartu z Eurestu ( vůbec jsem netušil, že ho máme hned vedle).
heh
Můžu se jen zeptat? Kdo u vás představuje jezevčíka?:-).. Vím, že u Prahy se říká lidem, co jezdí na pohodu hobíci či tak, u vás jsou to jezevčíci?:-) Já jen abych mohla rozšířit své, ehm, výrazové obzory:-D
Mila Helo, to se ma tak, chrti – bikeri kteri chrti tedy svihaji jsou rychli a mrstni, a jezevcik je opak, takovy jezdec kochajici se krajinkou atd. a ktery to sem tam rozpali ve sjezdu (to hlavne ti na fullu) jezevcikem je Tomana a asi aji ja :o), a chrti rodinku predstavuje Karkulka a chrtici z havirova jurinky a XC-biker nebo tak nejak :oD, toz tolik k jezevcum, jiste ti to nekdo vysvetli lepe, ale tohle si o tom myslim ja :oD tak cau a nekdy v orluvce nebo Holomocu :oD
2Revish: heléééé, až se zase vydáte někam do hor, tak dejte vědět, ty fotky z Jeseníků jsou nádherný:-).. Až se mi po nich zastesklo:-(
Ooooo, dekuji, ok, az pojedem na hory dam vedet, ale Martase musis nechat doma, on by nam nestihal :oDDD
Ahoj Heli, no někteří jezevčíci těžce nesou, že chrti jsou moc rychlí a nechcou si to nechat líbit, a když je to navíc „chrtice“, tak se snaží aspoň za nimi hodně nezaostat. No a pak jim z toho můžou dokonce zdřevěnět vyčerpané nohy :-) (I já to občas těžce nesu, musím přiznat)
joooojoooo, to znám, to je celý můj nevlastní táta:-D.. jo ženský to maj někdy snadnější, když jsou pomalejší, nijak je to neničí, věřím, že naopak to musí být horší no.. Mužské ego je citlivá záležitost:-)
Hej hej :-)
NJN :(
EHM, EHM, JÁ JEN TAK JAKO, ŽE BYSME SE DNESKY MOHLI SEJÍT VE VOPICI A OSLAVIT NÁVRAT NAŠEHO VELKÉHO BRATRA, FANTOMA ORLOVSKÉHO, Z PŘELOUČSKÉ AUTODRAJVERNY?! CO VY NA TO?:-)
Ahoj děcka,tak děje se něco o víkendu, nebo ne?
zítra volno. jede se??
no jasan…v deset u hypru jako obvykle? na trase se domluvíme, nějaké tipy by byly :)
No jsem mluvil s Ladasanem (Petr) že bychom zajeli z Havru na Hukvaldy nebo Palkovice. Naše ženy by měly celý den na pokec a projeli bychom auto :). Jsme domluveni že ráno kouknem na BF a domluvíme se . Takže nápady ???
s krizkem po funuse tu koukam na vase plany, no nevadi, byl jsem nakonec s Karkulkou a jejim Tatikem, fajne jsme se projeli a aji drzka padla, nakonec to dalo 80km ruznyma zadnima cestickama, po lesich atd, paradni vejlet na to, ze jsme jeli jen do tesina :o)
kua,kde jsou ty fotky?!mely tam byt tri.no nic tak na rajceti jsou vsechny
už i já jsem je na rajščoka šoupla:)
To je šelma! :oD
muhahahaha, spíš ten škleb vypadá, jako bych volala: „Reba, py.o!!!“ :)))
ostudo, nevis, ze na morave se rika zasadne PI*O :oD
Určo si volala, „kosa jak cy_p!“ , když jsem vás viděl nad merkurem, a tebe v těch krátkých trenyrečkach…, byla mě kosa za tebe!
Ale vidět ženskou, jak studuje mapu, hmm to se nevidí často.
jeee, to jseš ty?:) a my se tak rozplývali nad krásnou barvou tvého treka:) měl ses přidat.V mapě jsem zrovna hledala žlutou, po které se dojede do Albrechtic a dále po modré do Těšína. Zima mi byla až v Těšíně,snad tím, že je to blíže k horám, no nevím :))))
barva nejezdí :-) a na Prašivku (po žluté a dál po červené) to taky šlo
Orlováci , nemáte někdo nějakou pěknou podrobnou mapu okolí Orlové , Ostravy , Karviné , Bohumína + Polska ?
Mám už starší mapu „Ostravsko“, je to mapa klubu českých turistů měřítko myslím 1:50 000. Měla by jít lehce koupit a navíc dnes už bude zřejmě novější vydání. Ta moje je z roku 2001.
nebo taky: http://www.imapy.eu/…sko-3457.htm
Jak pozoruji, v Orl se vyskytuje i několik „rychle“ jezdících bikerů, pokud budete mít něco v plánu, dejte vědět. Mmt. můžu teď 12, 13 kdykoliv.
nazdáár bajkeři a bajkerky…
co takhle podniknout zase jednou společnou vyjížďku v neděli 31.8.- jakožto rozlučku s létem(jen takovou předběžnou zatím, to se vííí:) )
my chrťata budem mít v sobotu po závodě, takže jezevčí tempíčko to jistí..
takže kdo je pro?
Reňa
Prej jezevčí tempíčko…to ti nikdo neuvěří:) My si jedem zasjezdovat na Javorový takže jestli pojedete kolem tak si můžeme dát pár jízd společně…na pohodu samozdřejmě:)
no fakt jezevčím tempem…minulý týden na maratonu jsem ze sebe vycucla takové maximum, že jsem se zanedlouho v cíli z té zátěže poblinkala :)
tak pokud tam na sebe narazíme, doufám, že tentokráte nepředvedu takový polet jako tehdááá :)))
jo a dodatečně vám gratuluju ke sňatku, fotky máte moc pěkné
Ja ne..
jestli se mi povewde sehnat nahradu za urvane 4. kolecko ze spodu na kazete tak bych jel.
rozhodli jsme se s Cesarem že se zítra (5.9.) po šichtě projedem. pojedeme kolem olzy do Karviné a pak uvidíme kam nás kola zavedou. když se někdo bude chtít přidat tak máme spicha v Dětmarovicích u kostela. bude tam trochu blátivo (to jen aby šampóni věděli:))
Pche..
To pche má znamenat co Grame??
Na ty Sampony..
Aloha kamarádi,
navrhuju , abychom se sešli v hospůdce při žejdlíku, společně se pobavili a nasáli vánoční atmosféru. Buďto sobota 27. prosince nebo až po novém roce?
Ti ,kterých se týká bajkdovča 09 na Vysočině , nechť rozbijí prasátko a vyberou mi z něj 650,– na zálohu.
http://www.ubytovani-snezne.cz/
Jste zváni i vy-přespolní- samozřejmě.
Mějte se všici do jedneho a vyjádřete se :-)
Reňa
Vy holoto líná :-)
Jak se má jít popíjet, tak to se tady všichni hlásí, co? Ale když se má platit záloha, vládne tu ticho po pěšině!!!:-)
Nazdar nazdar řízek párek :) jsem pro sobotu 27.prosince.Sejdeme se na vlachovce a penize beru sebou :)
Nazdar. Jen pro upřesnění. 28.12. se pojedeme projet na kolech se slivovičkou okolo Orlové. Kdo bude chtít může se přidat. Info ještě pošlu sms
Bude to v pořádném terénu nebo asfalt a max.šotolina? Dík
podle situace. pokud bude mrznout tak to vezmeme přes pole. pokud bude všude mokro tak to vezmem po šotolinkách.
Tak kdyby to někoho zajímalo tak 28.12.08 v 10 hod. u Hypernovy v Orlové. Kolo sebou samozřejmě.
Asi vas prijedu pozdravit,..beru ziletku
Tak jak tedy?
Thy jo, thy jo, tak to asi prodám kolo, abych měla na zálohu a do léta musím sehnat nový:-D..
Ty nás zveš ?? :D
TAK KAM SE JEDE V PÁTEK TAK KOL 15. HODINY? JÁ JSEM K MÁNÍ:-D
v pátek nemůžu … ale v sobotu by to šlo ;)
čusík Helimadoe..t-moba mám vybitééé..já su do soboty večír v Brně..dneska jsem si tady po okolí pojezdila na silnici-parááádička-teplo, krásná krajinka .Zejtra mě čeká výběrko a v sobotu pořádnej švih ..tak tě musí provětrat Vojtík:o) užijte si to…
ehm…! hotentot jsu
ahojda Helimadoe..t-moba mám vybitéé, ne že bych tě bojkotovala…
do soboty večír jsu v Brně..dneska jsem byla projet silničku po okolí Brniska a parááádička-počasí ve spojení s krásnou krajinkou-bombaa..na sobotu mám naplánovanej delší švih, už se těšíím:o)
takže Vojtíku-pořádně Helču provětrej, hi:)
Navrhni trasu a místo stazu.
Jsem z Bohumína , tak bych do Orlové mohl přijet.
Klidně by mohlo být i dříve než v 15 hod.
„Hell_A“ se neozvala , tak vyrážím sám směr Polsko.
Další tři dny nemůžu , tak snad někdy příště.
Dáme přes týden nějkou společnou „povelikonoční“? út, st, čt??
Takový dotaz, odkud kam je to sjízdné podél Olše ( Olzy) a po kterém břehu? Dík
Loni jsem to projížděl z Věřňovic (pod silničním mostem – u splavu) do Dětmarovic (za elektrárnu) , po České straně.