Čus je tady někdo s Havířova nebo okolí???
Čus je tady někdo s Havířova nebo okolí???
Původně z Havířova, teď z Prahy. Ale to jsi asi nechtěl slyšet…
czus, z Albrechtic, do Havířova dojíždím do práce !!?
Horní Suchá
Ostrava
Havirov (cti Pacaluvka) o weekendech, Brno pres tyden… Casto pobyvam v Albrechticich a Suche…
Zdar. Havířov – Suchá
ja sem z toho „okoli“ :) (Albrechtice)
Havr – Ze by nedelni vyjizdka???? O volendu jsem byl na hrebenech a musim rict, ze na hrebenech je uz vse pripravene na novou sezonu. A hlavne na Kohutce ta desitka…
jsem pro, pokud nebude takové kurevské počasí jako dnes !!??
jo taky bych jel
Ja jedu v nedeli uz zase do Brna, takze ja ne e… Ale po skonceni shkoly bych se klidne nekde projel.
Myslel jsem az tu dalsi, jsem ted na vikend mimo mesto. Pak to hodim jeste do placu.
hmm, tak příští sobotu jedu na Šela maraton a v neděli se z něj zřejmě budu léčit......-:)))))
moct tak byt z Havirova…:) sak tam mas Havirovskych drticov!:)
drtici jesdi trochu neco jineho nez on (nejspish)… :o)
vrazdil by som zato byvat tam:)
Dalo by se rict, ze ja tez, bo sem doma tak, malo, ze se vetshinou ani do Havirova nedostanu…
v Hasisove? No ja bych tam zase nechtel byt ani za nic.
a to jako ploc?
No treba mne se tam moc nelibi, bo to je daleko od hor a stejne tam chcip pes…
Za to v Brne jsou hned pred domem. Jak jsem tak projizdel vychodni, stredni a severni Cechy, musim rict, ze jsme na tom proti nim dost dobre. Malo kdo ma hory sotva za par kilaku od baraku..
jj, na první větší kopec cca 20 km , což není tak moc jak na kole tak pro přiblížení autem !!??
Na zahrati akorat. Ja jsem v Havru hodne spokojeny a pokazde jak sem vracim z Prahy, tak se toho pohledu na Beskydy nemuzu nabazit. Budme radi, za to, co tady mame.
Ten muj pohled na Hasisov je dan tim, ze jsem tam jednak chodil do skoly, jednak se mi to mesto nelibi, a co se tyce tech hor, bydlim asi tak o 15 km bliz ve vesnici Stritez. Takze na nejblizsi kopec, coz je Godula mam 6 km (na vrchol). Mesto co postavili v 50tych letech jakozto velkou ubytovnu pro horniky podle sovetskeho vzoru, se snad ani nikomu nemuze libit. Souhlasim s tim, ze existuji i jina, horsi mista, ale ja osobne Hasisov radim k tem nejhorsim. Horsi je uz jen Orlova a Karvina. To je ale jen muj pohled. Na druhou stranu chapu, ze podle nejakych jinych mest, ktere to maji do hor dal, je Hasisov jeste v pohode. Kurnik, vcera mi sundali sadru a jak na potforu zacalo chcat :-(. Sem se tesil na dnesni vyjizdku a prd.
Kdysi ja sem mel xc-ko, tak mi to taky nevadilo… Po asfalte pekne do Komorni Lhotky, a pak na hory, ale ted, nez se na tom svojem kole dostanu na kopce, pokud mozno eshte na Javorovy, je to uz pro mne celkem shtreka, takze bud auto, ktere nemam, nebo vlak na ktery nemam… :o) Jinak ta stara cast Havirova je celkem dobra, ale ty kralikarny, to je hnus kery je fshude… P.S.: Na jakou shkolu si chodil?
na soukrome gymnazium co byvalo na Sumbarku. Co ty vlastne mas za kolo. To vypada na nejakeho fr fula.
Ne ne… LeaderFox Dragstar 16", ale mam celkem dlouhy nohy, a momentalne trochu kratkou sedlovku, takze se na delshich trasach trochu trapim… Zkus kouknout na: http://vortex.wz.cz/…41113/06.jpg tam ten tipek v modre bunde uprostred…
Divam se na to s nadhledem a taky podle toho, jak jsou na tom jinde. Je jasne, ze se Havirov stavel jako sidliste pro horniky, stejne tak, jak se budovala Ostrava o sto let pred nim a nikdo uz na to tom dnes nic nezmeni. Jenom bych se na toto mesto nedival skrz prsty, kazde mesto ma svou historii. Dost uz toho, chachari, o vikendu na bajky!
no jasne. Ja tady nechci nadavat na mesta. Hele, ty jsi psal neco o tom jaxe da na hrebenech jiz jezdit. To jsi jako myslel kde? U nas je jeste furt snih. Myslim tim teda hreben Sindelna/Ropice – Ostry/Slavic a dale (Polom, Bily Kriz). Polsky hreben predpokladam bude uz asi bez snehu, ale ruku do ohne bych za to nedal. Uz se tesim na sjezdik z Ostreho :-)).
Myslel jsem tim Prasivou, ktera uz je v pohode pruchozi. Podle lonskych zkusenosti, hlavni hreben pres Ropici, Slavic bude jeste pod snehem tak min 14 dni… To same bych rek i o prejezdu mezi Visalajemi a Bilym krizem.
Jo tak to jo. Godula a Prasivka uz asi tak mesic nemaji snih. Ale jak uz je ted takove teplo, cekam ze pristi vikend pujde urcite jezdit vsude. Jeste bude sice asi bahno, ale snih by jiz skoro nemel byt. Samozrejme, pokud nenasnezi novy, ze? :-)
No stim Havirovem sme na tom tak hruba stejne, tez sem tam chodil do skoly a to mesto vubec nemusim. Sem rad ze bydlim v dedine, cca. 6km od Havru, do Kom. Lhotky to je necelych 20km po perfektni cyklostezce, kde je min provoz a potom uz podle gusta kazdeho soudruha kam na hreben. Sem byl ted zrovna v nedeli na Prasive, pohadka, uz bez snehu, na muj vkus celkem dost pesaku takze dost brzdeni po zlute do KL, ale stalo to za to:))
Taky jsem byl v neděli na Prašivé :o)) … Paráda!! Dolů po červené.Už,a? je víkend!! Vyzkouším to po hřebenu (Godula,Ropička,Kotař..Prašivá) Snad bude hezky!!
hmm, tak to se asi potkáme ))))))))
Hmmm, moje oblibena trasa… Mysli pri tom sjezdu i na me :-) Dostanu se tam az dalsi vikend :-(
Dolu jedine po zlute… :o)
kasli na Prasivku. Dobry sjezd je z Kotare po modre do Komorni Lhotky. A i ten usek z Ropicky na Kotar neni spatny. :-) Muj tip na tento vikend je: maly Javorovy-velky Javorovy-Sindelna-Jizni strana Ropice, nebo primo pres vrchol (klasicka severni cesta bude jeste 100% pod snehem)-Maly Lipovy-Prislop-Ropicka-Kotar-K.Lhotka(po modre)
Jo, tak takhle sem to hodne krat jezdil, a perfektni. Asi nejlepshi je ten sjezdik primo na Prashivou (chatu). Pak sem to vzdycky zakoncil prave sjezdikem po zlute a hura domu… Z Kotare to taky nema chybu, a jednou jsem uz dokonce sjizdel i s Ropicky po asfaltu, bo sem spechal domu, a malem sem sundal nejakeho typka na Canonu, kery se trapil nahosu… :o)
ty woe. Tou rychlou odpovedi jsi me prekvapil :-). S tim sjezdikem na tu chatu mas pravdu,ten je fakt dobry,ale to je na Prasive asi tak vse. Aspon mi to tak pripada. Ja osobne jsem teda jel z Prasivky asi tak jen 5×. Vetsinou po zlute, a jednou po te cervene. Cervena se mi libila, ale je to prilis kratke. Ta zluta je zase dlouha dost, ale skoro nikde se tam ani nemusi brzdit a po cestach me az tak moc nebavi jezdit. Na hardtaila to nejsou spatne sjezdy, ale na fulu trosku nuda. No nic, jdu se projet :-)
JO to jo… Nerikam, ze to je nejaky skvely sjezd, ale ja to mam tudy bliz domu, proto tam porad jezdim… :o) Tak si to dneska uzij. Ja trcim porad v Brne, a sem celkem pekne nachcipany… :o(
Tak jsem to po té žluté vyzkoušel.Je to dobré (hlavně delší než červená)..,ale chci se zeptat.Ty ocelové lana natažená přes cestu jsou tam už dlouho??? Docela jsem čuměl :)) Kdybych jel po pravé straně tak nevím,nevím… Jeli jste tam někdo v sobotu??
Si zadne ocelova lana nepamauju… :o) Takze bud sem si jich nefshim, nebo tam zrovna moc dlouho nebudou…
No,myslím že přehlídnout to nešlo… Brzdil jsem jak nikdy :)) .
Hmm… Tak ty jsem tam nezazil… :o)
jojo,lana jsem taky včera přejížděl.ale těsně nad nimi jsem procvakl duši(hned dvě zmije za sebou)takže jsem je viděl včas.
Za ocelové lana můžou nejspíš těžaři dřeva. Beztak tam mají,nebo měli lanovku na přibližování dřeva a nějak se neserou s tím, že by to mohlo někomu vadit. Já už letos potkal v mém blízkém okolí 3 takovéto případy. Naštěstí vždy jaxem jel nahoru. Dneska jsme si s kámošem dali hodně hustý freeride z Ropice severní stranou dolů. Terén takový, řek bych téměř nesjízdný. Čím dál se mi začínají líbit takové ty neznačené zvířecí chodníčky.
Hmm… to zni zajimave… Kez by uz bylo leto a ja se dostal na kolo… :o( Ted zase na weekend musim zustavat v Brne. V prd*li…
No a aby ti nebylo lito,zitra jdeme s kamosem pofrirajdit na Javorovy. Dneska tam bylo asi tak 30 polaku.
To tam kvuli nim zatrhnou… Taky jezdite pod lanovkou, nebo to berete jinudy?
pod lanovkou asi nejcasteji. Potom taky po turisticke zelene. To jsou takove ty serpentiny. No a skoro nejvice se tesim na posledni sjezd z velkeho javoroveho do Reky. Ted sme tam objevili novy freeride bukovym lesem s krasnym chodnickem na dojezdu. :-)
Ja chci na hory… :o)
tak jsem zrovna prijel. Pri druhem sjezdu jsem urval prehazku. Vlezla mi do vypletu. Nastesti jsem mel sebou nytovacku, takze to bylo jen dvouminutove zdrzeni :-). Celou dobu nas strasila bourka za kopcem. Po sjezdu do Reky jsem si jeste zaplaval ve splavu. Letos poprve. Moc prijemna vyjizdka :-)
Lidi, vy mne ale serete… :o)
promin :-) vlastne jsem mel ten zamer :-)
tak to si sjed z Velke Stolove do kuncic, cesta vede kolmo na vrstevnice, je to dost strme, nastesti jsou v dolni polovine trochu zatacky, loni sem si tam rozbil hubu, od te doby sem tam nebyl, mam strach :) na vrchol se dostanes dobre po hrebeni od cervene znacky, ktera vede na knehyni
Dal bys tady podrobnejsi info, jak se dostat na tu trasu, kterou popisujes. Bych si to i sjel.
ja uz si to moc nepamatuju, nejdriv sem tam byl o velikonocich pesky, sli sme nahoru z kuncic a nejak sme nenasli tu zlutou znacku a sli sme vic zapadneji, nejdriv po lesni ceste a u nejakych krmelcu zabocili smerem do kopce, predstavis si jakym smerem je vrchol a jdes po vyslapanych cestickach rovnou nahoru… lepsi je asi si to nejdriv projit zespoda pesky a lip si to prohlidnout, ta cesta byla mistama dost malo zretelna, vyslapana asi jenom od myslivcu a zvirat. Na kole se tam jede asi nejlip po te cervene smerem od Smrku, kousek za napojenim zlute znacky se das doprava a po takovem hrebinku se pres sedlo dostanes rovnou na vrchol velke stolove. Tam uz si to namiris pekne dolu, nejdriv to je mirne, cim vetsi je sklon, tim lip se hleda cesta dolu… Podivej se do mapy, podle vrstevnic nejlip najdes cestu na vrchol smerem od knehyne, nevim jestli sem pomohl, kdyztak se dal ptej :)
Na Orlovou mi nesahej :). Ta ma i historicke centrum
Dolní Havířov"Sorela"je památkově chráněn,ještě na to vaše děti budou pyšné :-)).Staré Orlové 1 je ovšem škoda,v jakém je stavu.Ono,to máš jak se Starýma Vítkovicema(+ pece)-sto let se nadává,jak je to hnusné,a teď tam jezdí exkurze.A zrovna z Prahy,pro které je ostravsko slepým střevem republiky :-)
Koukam ze modra armada ma prestavku na obed :)). Jinak kdyz jsem jel kolem Orlove 1 tak ji docela masivne rekonstruuji. Jenom jeste vytlacit Romale. Ale kam netusim. Pres cestu jim Klasterni kolonii zbourali
co Vortex,plánujete něco na víkend?v sobotu v poledne a celou neděli mám volno,chtělo by to vyrazit..jinak ta modrá arm.tu není právě přes ten oběd :-)
Fju to kdybych vedel. Kluci urcite nekam pojedou. Ja osobne jsem rad za chvilku oddechu takze jestli provetram alespon trosku kolo tak budu rad
No my jdem v sobotu na Osvobozeni Ostravy… Ja tam asi pojedu autem, ale kolo si beru, oni by tam meli prijet. Jak v nedeli to nevim…
Ja tu Orlovou ani moc neznam. Nejakou dobu jsem tam jezdil k zubari a vubec na to nemam hezke vzpominky. Uz jen ten prujezd tou mesicni, bizarni krajinou me vzdycky deprimoval. Me tyhlety spinave, prumyslove mesta nejak nic nerikaji. Pusobi na me dost depresivne. Uplne neco jineho je, kdyz si vyjedu nekam do prirody. Jinak co se tyce exkurzi prazaku do Vitkovic, tak o tom jsem jeste neslysel :-). Ja bych jim ale navrhnul exkurzi do dolu. To je mnohem vyraznejsi zazitek :-)
Omlouvám se všem zde přítomným Karvinským bikerům za to, že jsem toto město uvedl jako nejhorší co znám. Tento můj poznatek vycházel z mé neznalosti Karviné a musím ho po nedávné návštěvě opravit. Když jsem tam teď viděl ten park a historické centrum, tak se toto místo posunulo na jedno z čelních měst tady v našem regionu. Jo a jinak jsem byl dneska na trase Godula-Ropička-Ropice-Šindelná-Řeka a musím konstatovat, že okolí hory Ropice je ještě stále těžce průjezdné pro množství sněhu tam ležící. Ovšem již příští víkend by mělo být vše ok :-)
Ále Bohumin bys bral ne ? :o))
PRVNI kopec?? a ted si vem ze treba v Hradci Kralove zijou lidi co to maj 20km na JEDINEJ kopec.. jinak rovina, rovina a rovina…
tak tam bych nechtel zit. Zase ale maji bliz do Spindlu nez ja :-).
mě se to zdá právě do hor kousek(30 min na kole do Kom.Lhotky,např.)a to že tam chcíp pes je pro mě parádní,ten klídek.Taky jsem přitom chodil do školy v Brně,takže mám srovnání :-)
hele, kdo to jsou ti drtici?
Trialisti…
tak tak… a ze im to celkom ide:)
Orlová
Havířov-Suchá
Český Těšín, pres tyden Brno… vetsinou brno teda :-)
FM:-)
OV :-)
NSDAP:)
Jelikoz posledni dobou kolem domu potkavam celkem dos bikeru, tak to tu zase trochu zkusim ozivit… Tak co, je tu nekdo novy? Co takhle nekdy udelat nejakou vyjizdku? Staci nejakou light, ja na ty dlouhe moc nejsem… ;o)
Kua… To melo byt ROOT…
Dneska jsem byl v Karviné na kontrole a vyděl jsem na obchodě nalepenou pozvánku na sobotní závod v Doubravě. Myslím že ve sjezdu tak mě napadlo jestli někdo z Orlové Kaviné Havířova a okolí pojede. Je tu někdo kdo o tom ví víc? Začátek doprovodné akce a podobně?
jsem v práci,škoda
No jo. Mel jsem v planu tam jet, ale bohuzel jsem zjistil, ze jdu na kulate narozky :o(
Tak nekdy priste, no…
ty taky vidím z těch chlastaček nevyjdeš :)
A byli jste tam loni? Je to druhý ročník. Ale pokud si dobře pamatuju už se tam něco podobného jelo tak před pěti roky.
i když,včera jsem na té vaší Pacce taky fest zabrambořil.ale pivo v tom stánku je hnusné,poté,co jsem prozřel,lítal jsem dovnitř
Ale? Tak to jsi byl asi 200m od mojeho baraku :o)
Jinak urcite chodit na pivo do hospy. Na zahradce miva kolisavou kvalitu :o/
já vím,že tam někde bydlíš,ale směr nevím.s tím pivem mi to rychle došlo:-)
Smer na Havirov, jeden z poslednich baraku pred sady…
Ani nemluv. Clovek by chtel abstinovat, ale proste nemuze :o)
Nazdar a co konkrétně tam má být v té Doubravě.Je to někde na netu?
Poslyšte,Havířováci.Máte docela dobrý XC,EN okruh hned u města v městském lese.Spojte se s Goofym,a pokud jsou mezi váma i lidi,co se nebojí práce,opravte to.Goofy je v čembě,přidejte se.Kdo jste sjezdaři,znáte mě.Já byl jednou kouknout na ty závody na známého,Ivana Zedníčka,co má v Havířově skiservis.Mladých bikerů by mělo být dost,tedy?
Abych to jeste doplnil. Vcera jsem se tam byl na tom okruhu podivat a pomalu vybral useky trate s peknym povrchem, ale samozrejme uplne zarostle. Cilem je vytvorit nad Merkurem nejaky okruh, kde by bylo minimum asfaltu, a predbezne zjistuju, ze to celkem pujde.
Zatim jsou tam 2 hlavni problemy:
to mě zajímá,je to na straně Merkuru či za cestou?na straně Merkuru,pod tou studánkou,je parádní pěšina,končící na sídlišti(Gagarinova) s potenciálem vylepšit stávající zarostlé pěšiny.mám to 200 m od toho,jsem v posledním baráku v Hav,50 m od lesa
No idealne bych to chtel udelat na obou stranach. Na strane Merkuru je jedna pesinka totalne zarostla a ta byla dle me jedna z nejlepsich… Dle me co jsem tak prubezne zjistoval, tak by to slo temer propojit po chodniccich, akorat by tam byl ten prejez prez cestu. Takze nevim, jestli udelat da uzavene okruhy, nebo jeden velky..
Jedna se o to, ze dokud nebudou lidi, tak to stejne zatim nema cenu delat a radeji budu chodit pomahat na Hurky, bo tam bych se sedrel…
čuste…, jsem z Albrechtic, okruh trochu znám, kdysi se tam jezdily XC závody, okruh měl celkem cca 7 km akorát se muselo přejíždět silnici co dělí ty 2 lesy, kdyby se pořádala nějaká brigádka tak se rád přidám :-)
já taky.
Minulý týden jsem ho projížděl av některých místech je více druhů značení. Bydlím na bludovičáku takže kdyby se něco rozhodlo dělat a nudu mít čas rád přiložím ruku k dílu
ač tam bydlím,pořád nechápu o jaký okruh se jedná.je tam spousta pěšin,projeté mám 100× všechny.. na straně vzdálenější Merkuru je okruh ,ale tam se spíš běhá.nejhezčí co tam je,je trajlík od studánky na hraně lesa od kopce.začíná po levém břehu rokle,za tou miniskládkou ,ještě před studánkou.na konci pěšiny,už u paneláků,je dost potenciál něco upravit.nemyslím ale zrovna vysoké lávky
No myslím že jde o trasu značenou modrýma tečkama na stromech. Jde přesně kudy říkáš, tam je to dobrý úsek, jen by potřeboval trochu prosekat, protože je už dosta zarostlý
právě tohle je jediné,co se mi tam fakt líbí.goofy,tož kdy?
No uz jsem se tu konecne objevil.
Takze:
Na zacatek mam v planu: sjezd na tom kraji kolem te studanky, dole kousek asfaltem, odbocka doleva, pak takovy mensi okruh, zpet doleva na asfalt – kousek nahoru k barakum, a tam zase singlik dolu az k prejezdu prez takovou kamenou hrazku… No blbe se to popisuje, ale snad to trochu pochopite :o)))
Když budu mít čas tak se také pokusím připojit.
cau, dneska odjizdim do rumunska, ale jak prijedu tak se ozvete, chtelo by to neco uskutecnit, aspon byste mne tam mohli protahnout, nikdy sem v tom lese nejezdil.....
s tou radnicí to asi problém bude,jak tam to dění občas sleduju.zvlášť jak tam, a komu, přidělujou granty.ale abych se nedivil, třeba by nám ho dali taky:-) navíc tam úřadují LČR,což by nejspíš zajímalo i je.to ale jen spekuluju. rozhodně ne žádné lávky, ne že bych měl něco proti FR, to určitě ne, ale ti bezdomovci co v těch lesích přebývají,by to spálili.i když,některé ty strouhy by si to zasloužily,na konci té pěšiny od studánky,nebo úplně na začátku.slíbit jim např. zkulturnění toho smetišťátka u studánky.otázka taky je,jestli by se na radnici nezalekli množství potenciálních bikerů a konfliktu s pejskaři a spol.
stejně,ač tam jsem za 2 min pěšky,říkám si , že větší potenciál má i les na Šumbarku, jakoby za Tenasem.kde není tolik pěších a hlavně to tam není tak zaasfaltované.. za Merkur ovšem horuju hlavně.
No s tim Sumbarkem jsem taky uvazoval, ale tam to nemam tak projete. Protoze nad Merkurem se asfaltu pri spojovani nevyhnem…
No s tou radnici bylo mysleno je hlavne upozornit. Takze les patri pod Lesy Cr, jo? Tohle jsem chtel zjistit…
Lavky ani zadne freeride veci se neplanuji. Jenom procisteni tech singlu.
Dnes ráno jsem měl trochu času tak jsem se tam byl na chvilku podívat. Ten singl od studánky dolů je dost zarostlý a chtělo by to trochu prostříhat,ještě teď jsem popálený od kopřiv a poškrábaný:) Dále přesně nevím kudy,neměl jsem moc času to tam projíždět.
Jen pořád přemýšlím zda má cenu s tím něco dělat.Ten usek od studánky dobrá,tam snad ano,vede to příjemě z kopce ale je to docela krátké. Potom je to vše jen o šlapání a nevím zda by mě to na tak malé ploše bavilo jezdit. Každopádně jestli se jako organizátor toho chopíš tak se pokusím přidat a uvidíme.
mám podobný názor na to, zda bych tam jezdil.po úpravách by to ale mohlo prokouknout do lepší podoby.ono,ta stezka od studánky na chvíli vyleze z lesa,a než vejde do dalšího,je tam taky prostor k tvoření,v tom náletu.dřív to bylo nižší, téměř holé, a má to pěkný reliéf,ten prostor.ovšem dalo by to víc práce. mám k tomu asi takový postoj: je tu příležitost něco užitečného udělat pro druhé,s vědomím,že tam asi moc nepojezdím, mám to ale za domem tudíž časově to zvládnu (a můžu vzít děti,když bude žena v práci:-)) Myslím, že bikerů je v okolí dost,takže využité by to bylo. Přiklonil bych se ale – co se termínu týká- raději k podzimu,kdy už míň bikuju,klidně přes týden. Možná bychom to mohli nejdřív společně projít, v Tiskárně doladit detaily :-). Kdo by dojel na biku,5 jich můžu schovat k sobě,v případě potřeby,je to do 5 min pěšky. Mně by ten prostor vyhovoval právě v čase,kdy už je kosa a hodina času,prostě chvilkové vyblbnutí.kdoví,jaká bude zima a absťák by to řešit mohlo
No taky se priklonuji na podzim. Ted mam docela hodne prace a 9. bude asi taky zabity… 6. jedu do Rohacu, vracim se 12. a 13. pomaham na filmovem festaku, takze volno bude az pak…
K tem upravam. Priklonuju se k variante to nejdriv prodiskutovat :o) ono procistil bych to urcite a slo by i propojit nejake chodnicky, co uz jsem overoval, at je to delsi. O vyuziti bych se nebal. Ja tam sice taky moc nejezdim, ale kdyz mam malo casu, tak se tam klidne svezu a takovych je myslim dost.
Jeste je problem, ze tam v nekterych mistech jsou ted pokacene stromy, tak by bylo asi dobre pockat, az je odvezou. No ale snad to soudruzi do te doby zvladnou ;o)
já to nevím jistě,ale instalovali tam lavičky,at¡ vstoupíme bez klepání,tak bych to tipnul. Tak klepat asi třeba nebude,zaklepem vercajkem:)
Konečně jsem to našel na netu:). www.freeriders.cz/…E/_bike.html
V neděli jestli bude trochu počasí tak tam budu.
Okolo koho jsem to jel včera odpoledne? Seděl venku u hospody Na Selské(nejsem si jist názvem). Černý CUBE na XT 08…jel jsem na SUPu..
příští týden budu v Soběšovicích, můžete mi poradit nějakou trasu v okolí?
dík
moc nevěřím že by tě nekdo nasměroval jinam než do Beskyd -ale koukám, Bohumín, takže dál víš:)
zdar bikeři, nedáme nějakou vyjížďku? jinak jsem z Pacalůvky. trať od pacalůvky kolem přehrady až ke hrázi znáte? a pak je jeste jedna trať kousek nad hrází.
Dame, se staci domluvit..