Aký poriadne pevný dirtový rám do 4000Sk si mám kúpi?? Chcel by som vozi? na tom vidlu so zdivoh 130mm. Jazdím street a dirt.
Aký poriadne pevný dirtový rám do 4000Sk si mám kúpi?? Chcel by som vozi? na tom vidlu so zdivoh 130mm. Jazdím street a dirt.
point, kgb… za tu cenu nedostanes nic uchvatne… chcelo by to ece prihodit par koruniek a investovat napr do framesetu speslu P3:)
par.. (-:
babka k babce:)
nevím kolik to bude dělat v přepočtu, ale… Leaderfox Cocaine – 2400Kč > vypada to že si ho asi kupim… Leaderfox Dragstar – 2850Kč Point Racing Crusher – 2500Kč
…a to? asi všechno co jsem tak našel :/
Mezi Cocainem a Dragstarem bych si radeji vybral toho Dragstara…
ja taky. Cocaine se mi sice vic libi, ale Dragstar je podle me lepsi
Cocaine se mi taky víc líbí… a s tou kvalitou je to mozne…
dragstar je robustnejsi konstrukce, navic cocaine je spis street ram
Ja jsem si koupil asi pred mesicem MXM Freeride a nemuzu na nej rict jediny spatny slovo. Cena 3900,– Kc. Maji ho bikezone.cz, nebo Bartonicek http://eshop.bikezone.cz/index.php?…
a ma to BMX patky ??? pisou „zadni vstup“ .. a nahodou geometrii nemas nekde ?? A nejezdi tady nekdo 99 od velo plzen ?? Me uz napraskava ram, budu potrebovat dirtaka..
kolik to váží?
Kola se tam davaj normalne zespoda. Byl jsem prekvapenej jak je ten ram lehouckej, myslel jsem ze poslali prazdnou krabici :). Kolik ma presne to nevim ale je fakt lehkej
Point od TinkTinka
ale fuj s tou reklamou :-)
Tak ktorý by mi vyhovoval, jazdím street a dirt. Načo sa používa dragstar?
Ja bych rek ze je to celkem jedno, podle toho co jezdis vic
street, dirt, 4X… http://www.leaderfox.cz
Co je viac na street?
he… ja myslim ze na obojim pujde kvalitne si zajezdit… urceni to ma oboji stejne
Hehe… :)
Jeste ji postrkuj nahoru :))
a co takhle ram ninethennine, nenvim jak se to presne pise ale stoji okolo 3500 kc takze by ses mohl do tech 4 vlezt, a to u vas urcite nikdo nema.
no to neznam… ale jestli si to myslím dobře, tak by se to mohlo psát nineteennine? (jako že slovy napsáno anglicky 99…)
no tak to se trochu pletes nineteen je 19 , tak ze 99 by bylo ninetynine jestli sem to este nezapomel
je to tak:)
jo fakt že vlastně jo :))) to je ale ostuda:o)
nemáte někdo geometrii 99 ??? za tu cenu docela slušnej ram
napis si na info@velo-plzen.cz
ještě jsem něco našel… http://www.koloshop.cz/index.php?…
Rám ninetynine zvláne aj 150 zdvih? Není zadná stavba rámu krehká (spodná)? Dajú sa s ním dáva? aj 2.5 metrové dropy?
vole ked to das na zadne a utlmis tak to prezije jak nic ale ked to hodis na obidve a este drbnes o zem tak to uz nevydrzi nic. inak 2,5m na rovnu ploochu je teda dost. by som si trufol mozno tak do svahu ale na rovnu plochu urcite nie
ten ocelák mě taky příde takovej , že má úzký trubky, ten hliníkáč je i s výztuhama + frézovanej + navarky na napínák, ale zase ocel vydrží… nevim
Chcel som si kúpi? ten rám 99, ale zistil som že tam nejsou návarky na kotouč.
A neni nahodou na posuvne patce?
Ja to tam nevidím, keď áno tak berem. Je tam vzmenitelná patka? Jak sa tam dáva zadné koleso?