cus poradite mi jakou prehazovacku okolo litru?nebo ktera je dobra a stala by jeta kolem toho litru?diky
cus poradite mi jakou prehazovacku okolo litru?nebo ktera je dobra a stala by jeta kolem toho litru?diky
Na silnici nebo MTB. Na MTB LX…
samozrejme MTB
pokud budes mit ty nebo nekdo znamej cestu do nemecka tak XT za 30–35 euro sezenes..
a tady stoji kolik?koukal sem ze jety XT taky stojej tak litr
bych si jetej šaltr nekupoval, kdovíkde a kolikrát se s ním kdo vyválel
jetej saltr nee.. nekde s nim prodavajici lehne, saltr vypada porad dobre ale nepude seridit tak aby radil ciste a poradne.. dohanet to pak krivenim patky me neprijde nejcistsi reseni.
takze lepsi koupit novej.a co treba nejaky deore?muzete uvadet i ceny?nemam moc casu hledat.
hele, uprimne, me stvou lidi co pisou ze nemaji cas neco hledat a mysli si, ze ostatni ho maji asi hafo.. na net pristup mas, tak se koukej snazit:)! jinak adresy najdes v historii, resilo se to tu uz mnohokrat.
to je strasna drzost!
Zneuzijem tento thread a opytam sa ze ci zobrat deore alebo Lx k radeniu alivio na 8kolo. Hlavne ci to viac vydrzi.A este ci kupovat nejaku drahsiu retaz alebo staci acera/alivio.
doufam ze nezneuzivas i neco jinyho:))))))))))
me by to taky zajimalo deorko jsem videl za 1150
To jsi ho viděl hodně draho, za tudle cenu máš v poho LX…
a kde???
LX je inverzni brrrr
jeste dotaz-co je to to inverzni?????
na bikestore maj LX za 1090Kč a někde jsem viděl Deorko za 850Kč.
Ja koupil LX za 1090 nebo tak nejak. www.koloshop.cz a na bikestore ji maji za podobnou cenu mam dojem
Zdravíme pozemšťany!