nenasel by se tady biker/ka z okoli teplic?jsem z Krupky a hledam nekoho na svihy.
nenasel by se tady biker/ka z okoli teplic?jsem z Krupky a hledam nekoho na svihy.
silnice nebo MTB. Jinak v TP je celkem dost part ale sem moc nikdo nechodi. Jinak ja brazdim hory nejvic nad Litvinovem a Osekem
mtb.a nevis o nejaky adrese na ne nebo neco podobnyho?nebavi me jezdit sam.dik
TOP TEN – odchyt proste nekoho na kole a dej s nim rec jezdi tam hlavne mlady coz jsi taky SPORTCENTRUM BURNAK-jen tusim ze jsou to lidi kolem obchodu co je ve stejne ulici jako HPM (nevim jak se presne jmenuje)
kolem jakyho obchodu?nic takovyho neznam.jo a mladyho na xc biku sem videl akorat jednoho a jako jedinej pozdravil jinak tady vidim samy silnicare co nepozdravej a cumej.anebo nasi znamy turisti s blatnikama a kolama z kauflandu…ale jinak nic proti ale s takovejma by me ta jizda asi nebavila-10km/h
Jestli jsi z Krupky, tak se sakra dej na DH! Takhle mrhat prilezitosti :-O
nemam prachy a zabit se muzu i jinak…vyjezd u downhillu mam 200metru od baraku a ja debil se tam ani nesel podivat.sem nemel cas.jak ja se stydim…klidne me muzete ukamenovat ze nejsem spravnej biker.ponesu nasledky…
sakra uplne jsem prehlidl tu Krupku. Mozna by bylo lepsi poohlidnout se po nekom z UL (Trisport a taky sem par lidi z UL obcas zavita)-ty by mohli vyrazet smerem nad Chlumec-Krupku
a kde je sezenu?
Jsem z Teplic a často chodím do krámku k panu Polívkovi (naproti bývalé mlékárně).Velice často mě zval na pravidelné bikové vyjížďky, které se konají (jestli se to nezměnilo) v úterý odpoledne a v neděli dopoledne.Kámoš s nima byl a byl celkem spokojenej – svižný tempo, ale nezávodí se.Tady máš do toho krámu případně mobil – 777 298 848.Jinak ten obchod o kterém tu v diskuzi padla řeč (blízko HPM sportu) se jmenuje F-Sport)..Další partička se v Teplicích soustřeďuje kolem Regal Biku (obchod v Trnovanech).Stačí někam zajít a pokecat..
tady v tom shopu sem kupoval pred tejdnem skareba.zeptam se tam.dik
co se zkusit zeptat primo v nekterem z tech obchodu
No to bych te ukamenoval, jak se chces jinak zabit?
tak muzes protoze sem to jaksi nestih:( ale pudu priste.zabit se da i na silnici kdyz vidis tymagory jak jezdej.jednou me sejmul cikan vlekem.ale na ten downhill se chystam.ale se skarebem:(