Tedka o vikendu jsem jel s detskou sedackou (v ni dcera). Nemuzu se zbavit dojmu, ze mne pri jizde s ni vice (a to dost hodne) boli zadek. Je to jen muj subjektivni vjem ?
Tedka o vikendu jsem jel s detskou sedackou (v ni dcera). Nemuzu se zbavit dojmu, ze mne pri jizde s ni vice (a to dost hodne) boli zadek. Je to jen muj subjektivni vjem ?
nebrat sedačku na záda:-)) ..no,vozím teď druhou dceru,a asi tím ,že musím víc zabrat,tak to cítím taky
ale ja jedu hrozne pomalu pritom (aby manzelka stacila). A to jeste k tomu na silnici povetsinou. Si myslim, ze sedacka (resp. to jeji uchyceni) hodne nasobi svisle kmity a ty razy se projevuji i v sedle.
Kdyz byla dcera mala, vozil jsem ji celkem dost na sedacce (hlavne polni a lesni cesty) a tohle jsem nepocitoval (jako nejaky rozdil se sedackou/bez sedacky). Byla to samonosna sedacka (nebo jak to nazvat – uchyt na sedlove trubce, celkem to pruzilo).
Já tedy vozím syna a zadek mě při tom nebolí. Takže to může opravdu být jen tvůj subjektivní dojem a nebo je to třeba tou dcerou. Zkus si někde půjčit kluka a srovnej :-))))
Postřeh: Když šlapu ze sedla, bere to můj kluk jako signál, že už sedlo nepotřebuju a tak si na něj položí ručičky a drží se ho. Sedám-li si pak zpět, musíme se o sedlo chvíli dělit, než ty ručičky úplně vystrnadím. Otázka: Neleží ti mezi sedlem a zadkem ručičky? :-))
rucicky tam nemam. To by mi nevadilo. Dcera je pouziva na poplacavani meho zadku – asi chce zrychlit.