jaky mate nazor na tento produkt dnes jsem je objednal…budu je kombinovat se shimanem
jaky mate nazor na tento produkt dnes jsem je objednal…budu je kombinovat se shimanem
jakozto sramofil ti nemuzu rict nic jinyho, nez ze je to OK =) snad jenom to, ze ja bych sel do gripshiftu, ale to je jenom otazka zvyku..
no reknu ti ja mam ted stary XTR rapid fire a nemenil bych jen pomalu odchazej…ale gripshifty zase spousta lidi odsuzuje ze prej se smekaji a jsou poruchovy a asi ten grip moc nevydrzi…ja mel vzdy packy rapid a uvidim jak se sram ukaze ja doufam ze dobry a doufam ze to je kovovy
no to sou prave ty navyklosti..ja sem mel jako malej taky packy ale tedka bych s nima jezdit proste nemoh..kazdy ma svoje plusy a minusy..je to takovej evergreen, kterej nikdo nevyresi..je to jako kdyby se tady resilo jestli je lepsi porsche nebo ferrari=)
ja mel driv gripy,ale jenom s tim,ze jsem je mel seriznuty abych kvuli razeni nemusel prehmatavat a musel se naucit s tim jezdit tak,abych neumyslne neprerazoval.nebylo to az tak tezky,to vubec.ale mit gripy a muset prehmatavat,tak to bych si na kolo nikdy nedal a nechapu jak to muze nekoho neomezovat v jizde.
Obcas z tebe vypadne i neco rozumnyho :) Nastesti otazka shiftu a pacek je jednodussi nez se zda. Se shiftem se totiz neda radit. Alespon ne pohodlne a bezpecne.
No podle me je to jedno, od pacek mam zase otluceny klouby, rozhodne az se rozverknou tak du do gripshiftu, stejne radit moc nepotrebuju
Mám sram páčky a zatím vládne jen spokojenost. Mimochodem Ferrari nebo Porsche?? Hloupá otázka, samozřejmě Honda!!!
no ja mam pocit ze shimano dela cim dal vetsi sunty ja jsem zkusil par veci od sramu a jsem spokojen dnes prisli packy a super proste moc skvely…jen je mi lito ze shimano jde cim dal do vetsich hlouposti
Ptas se pozde. Imho je to na houby…mel jsi koupit X.7…
proc???imho co to je???
X.7 neni kompatibilni se shimanem ne?
Imho – podle meho nazoru…cca :)
X.7 neni kompatibilni, ale po mych zkusenostech s Attackem bych uz takovyho Srama fakt nekupoval…ale to je jenom osobni nazor…nevnucuju…ale na 110% mi to zacalo fungovat az s cistokrevnym prevodem 1:1… :)
tak jsou tady vsichni trhly ne me tu mrte lidi potvrdilo ze to behat bude
Ja ale nerikam ze to neni kompatibilni…ani nerikam, ze to obcas nebude fungovat, ale neni to imho optimalni reseni…ale uzij si to…
attack ti prece nemuze fungovat s ESP technologii kdyz je urcenej pro 1:2 ? nebo se mylim? a nebo sem to nepochopil=)))
Jenom jsi to nepochopil…ja nerikam, ze ma dat razeni 1:1 na prehazku 1:2…ja rikam, ze si mel koupit novy razeni i prehazku 1:1…
ja sem si to myslel hehe, jo to mel=)
prosimte prehazka funguje podle tahu ktery jde od razeni
pisou ze je to kompatibilni se shimanem ja mam kazetu i prehazku i presmyk shimano
tak bude nebo nebude fachat?
bude
pisou to ne?:-).tak co nechapes:-)
s kazetou na ktery mas najeto 40000 a je „vyjebana“? Pochybuju.
Ja ho mam a nestezuju si. Akorat se obcas stane kdyz jedes terenem a drnca to, tak si obcas nechtic drbnes do packy a prehodi ti to. Mam smyk deore a prehazku XT a funguje to gut, da se to docela dobre a snadno vyladit.
no ja jsem jen nepochopil to 1:2 a 1:1
co znamenaji tyto pomery
ja si vymenil Shimanacky packy za SRAM ATTACK ale Grifshift, proste s packama to neumim. Radi to jak jinak nez dobre (prehazka Deore, presmykac Deore, kazeta SRAM) tzn. kompabilita zarucena.
tak to je fajny snad me co nejdrive prijdou zitra jdu pro bovdeny a nejaky new gripy
Its compatible!!!I have sram attack
no a jak se ti jezdí? teda řadí?
vzadu jedna velka parada, velice lehce to jezdi nahoru i dolu, silne cvaknuti dava jasne najevo, ze je tam spravny prevod, zadne dalsi zbytecne pohyby..takze zadek radi vyborne, predek (presmyk) je o neco horsi, obcas se musim vratit o jeden stupen, aby tam prevod zapad, ale jeste si to seda mam novy kolo a nejeto cca 500km, ale jinak jsem s razenim velmi spokojen, na starem kole jsem mel ALivio a razeni taky od SRAMU a 5 let jsem na nej nesahl – zadny serizovani a doted je vpohode…takze SRAMU verim a jak rikam s packama neumim vubec jezdit, ale prej jde o zvyk…zdravi http://universal.vmoste.cz