Chtěl bych dát na starší kolo kde je klasická vidle nějakou odpruženou, nejlépe Suntour XCP-D RL ale nevím zda bude sedět a pokud ano jaké koupit hlavové uložení.
Chtěl bych dát na starší kolo kde je klasická vidle nějakou odpruženou, nejlépe Suntour XCP-D RL ale nevím zda bude sedět a pokud ano jaké koupit hlavové uložení.
radeji to nedelej… a za ty penize co usetris si kup tridove dobrou vybavu na kolo… :-) jinak Ritchey maji celkem slusne hlavove slozeni… co je to za ram????
starší od amuletu s klasickou vidlou stáří tak 6 let
hm… pokud muzes vem ten ram sebou do obchodu a aby si koupil opravdu spravne hlavove slozeni… 6 let je dost… rozdil tam asi bude…
to bude asi nejlepší varianta
jinak co se tyka te vidle… ty suntoury nejsou opravdu nic moc… mozna neco od RST ale jinak… ale jak rikam radsi ty komponenty nez zbytecne vyhozene penize… :-)
Co že to? Tady jde spíš o to jestli má hlavu 1 1/8" a ne 1" aby mu tam ta vidlice šla ne? Pokud má 1 1/8" tak si snad může koupit jakýkoliv klasický hlavový slložení ne?
jo asi tak nejak… :-))) nejsem vseved…
A ze se tak angazujes :)
chci pomoct rejpale :-)))))
Tak povidej. S cim potrebujes pomoct? :)
spatne si to pochopil… ja mu chci pomoct… kdyz nevi… :-) me pomuze jen zenska dneska toho mam az az… zdarec jdu domu… :-)
Ale radit muze jen ten co to sam vi :) Teda radit muze kazdej, ale radit dobre…
a ty bys věděl dobře poradit
Mozna aj vedel a to stejne nechces slyset. A jestli si chces z nazoru rychle, snadno a dobre vybrat, podivej se do historie. No kdyz uz jses tady, tak moje rada. Tuhle vidlici poradne vylesti nebo nech prelakovat. Uvidis jak se ti na ni bude jezdit. Postav si z toho veterana nebo zimaka a na jezdeni si kup kolo. Dobrou vidlici (lepsi nez tu pevnou) budes na 1" ram tezko shanet.
To je ta nejuniverzálnější rada, že? Prodej a kup si lepší… :-)
Obávám se, že v případě 1" hlavy je to rada jediná možná… :-)
to není kolo pro mě já kupuju jiný a tohle chci dát svému desetiletému synovci, ale jinak dík že jste mi poradili
Pádlisto, sice tady děláš trochu policajta, ale musím přiznat, že v tomto případě máš pravdu. Když jsme sháněli s Aldou nějaké komponenty a stáli u jeho kola, padla zmínka i o vidlici. Říkal jsem mu totéž. Pro malého synovce je jedno, s jakou vidlicí jezdí kolem baráku. A Aldovi přeju lepší bike!! Už a? si ho pořídí!! Čus!
Zalezi jestli ten ram ma hlavovku 1" nebo 1 1/8".
je tam 1"
Tak jsme dosli. Ahoj babi :)
:-)))
tak ted by me zajimalo jake procento ctenaru je v obraze :-) Vidim, ze mas velky vseobecny prehled :-)
ja myslim, ze sem :-)
myslis, tedy jses. nojo, ale kde?:)
no sem si skoro jistej, ze kdyz nebudu tady, tak budu nejspis nekde jinde. Kazdopadne nekde budu urcite! :-)
pokud budes dneska tady na b-f, tak tu zpravu nenapises a zitra budes v …(skole:). a to si muzes bejt jistej:)
Jde slepý s poloslepým lesem…
Asi tak 100% ne? Stačí se podívat co pádlista napsal o kousek výše. :)