pouziva nekdo na karbonovou sedlovku specialni objimku pro karbonove sedlovky, nebo staci klasicka objimka? Diky
pouziva nekdo na karbonovou sedlovku specialni objimku pro karbonove sedlovky, nebo staci klasicka objimka? Diky
Stačí obyč. Měl jsem problémy se zajížděním sedlovky, ale v mém případě to spravilo pečlivé odmaštění sedlové trubky a sedlovky samotné … pak už nebyly sebemenší potíže …
Na to odmaštění bacha, nevím, jak je to u karbonu, ale jiný materiály docela rády srůstaj. Zrovna jeden takovej případ řeším, nevíte, jak z toho ven?
Ahoj . mel bych dotaz muzu pouzit objimku Sting ST 502 na karbonovej ram a karbon sedlovku ? Nebo musi bejt nejaka special objimka na karbon dily . dik
rám mi došel s klasickou, sedlovka karbon, ale mám tam redukci, sedlovka nezajíždí, akorát mi přes to teče voda do rámu
Cau.nemam problem s tim ze by sedlovka zajizdela jen bych nerad rozbil ram tim ze pouziju spatnou objimku . Proc je lepsi objimka se sikmim vyrezem na karbon ramy,sedlovky? A pokud tam dam tu Sting s tim rovnym vyrezem ale otocim ji o 180 tak ze vyrez na objimce bude na opacne strane nez vyrez v ramu tak to snad bude ok ne? dik