Nevozite nahodou niekto toto svetlo? Ak nie, staci to na jazdenie v noci, ak je absolutna tma? Diky
Nevozite nahodou niekto toto svetlo? Ak nie, staci to na jazdenie v noci, ak je absolutna tma? Diky
Obcas si ho beriem do prace ked sa mam vracat po tme a nechce sa mi dobijat Mirage. Ma 2,4W ziarovku, optika je dobre riesena a co som porovnaval, svieti podstatne lepsie ako 2,4W Author (tiez halogen). V absolutnej tme ak nie je mokry asfalt staci (pri opatrnej jazde). Kupoval som ho na cyklomarket.sk (dobra cena) s inymi vecami.
jak sa tam nabijaju baterky? je v tom aj integrovana nabijacka?
Zatial nie, ale cakam ked tam bude zabudovana mikroelektrocentrala.
myslim, ze je v tom rovnaka „elektronika“ ako v Sigma Ellipsoid. Teda s baterkami do serie dioda a odpor 27 ohm. Konektor normalny jack. Takze nabijat to ide lacnym zdrojom z trhu. Pri doporucenych 9V tecie do akumulatorov necelych 100mA, nabijas cely den. Ak zdvihnes napatie na 12V, tecie cez 200mA ale ten odpor je uz taky horuci, ze sa bojim, ze roztavi stenu tej lampy.
Vazne : predavaju k tomu aj nabijacku. Osobne mi vsak prilis nevonia nabijanie akumulatorov v serii, tak ich radsej nabijam v normalnej, co si kontroluje kazdu sachtu osobitne. V tychto mokrych ranach a veceroch ju asi vymenim za MirageX a praskem naspat az ked bude napadany sneh.