dostanu na orech na kterym je ted sedm pastorku a podlozka osmipastorek???vim ze je to hloupej dotaz ale jsem proste jen takovej obycejnej cyklista obcas se v kole rejpu poradte dik
dostanu na orech na kterym je ted sedm pastorku a podlozka osmipastorek???vim ze je to hloupej dotaz ale jsem proste jen takovej obycejnej cyklista obcas se v kole rejpu poradte dik
a na co je u sedmicky ta podlozka???
prosiiiim poradteeeeeee
A jses si jistej ze ta naba je fakt na 7 speed?Treba je to osmicka s podlozkou.Normalne to tam asi nenarves,ale neni nad praktickou zkousku:)
Tu podlozku jsem videl i na osmickovejch kazetach. Podle me nema jinej vyznam nez aby kazeta nebyla moc blizko dratum. Co se tyka tveho problemu asi nejlip udelas kdyz to vyzkousis, ale prvdepodobnejsi je ze to nepujde.
No když se podíváš do obchodu, tak náby se liší počtem děr na špice, o počtu pastorků ani slovo. Navíc řetěz na 8 je užší než na 7, takže ta kazeta je asi celkově zhruba stejně velká
Na sedmicku se bezne pouzivaly retezy na osmikolecko. To co pises urcite plati pro 8 a 9 pastorku.
Kdybys nekecal, vid?! Kazeta na 7ku je uzsi a 8ku tam proste nenarves. Otazka je, jestli nema nahodou 8ku kazetu + podlozku + 7ku kazetu. Takhle nadalku ale tezko rict – je to potreba vyzkouset.
ale vo obchodech to skutečně není rozlišený, takže by to jít mělo
anebo dnešní náby počítaj jen s 8 nebo 9 kazetama
Sedmikolo je historie :) Dnes se sedmicka pouziva jen u tech uplne nejlevnejsich kol.
Takže je možný, že se počítá s použitím 8 nebo 9 kazet, proto se to nerozlišuje
A to jeste vetsinou sroubovaci…
Tak si to kolo vem sebou do obchodu a zkus to