Kdo se jdete zítra podívat na Malou stranu? Já určitě, pokud nebude nějak extrémně pršet.
Kdo se jdete zítra podívat na Malou stranu? Já určitě, pokud nebude nějak extrémně pršet.
Ja 100%
jdu taky a i kdyby chcalo:) oto zajimavejsi to bude:))
Ja nejdu.. Sef mi nedal volno.. :(
Vem bika a zkus se vecpat na ten VIP! Vyhrajes!
Ja jo a pridte podporit Peteho, pojede v dresu Messenger TEAM. Budu jen fotit, nejedu nechci si dat na drzku:-). B.
ty už jsi snad někdy spadnul na biku nebo co?! Puč si integrálu a chrániče a můžeš to z mokrejch zámeckejch schodů pěkně spustit:))). V kolik jede Pete?
Elitu – to je od 18h
dikec, hele lidi kdybych se zrakvil tak kolo odkazuju Beedovi protoze to svoje ma porad rozesrany…a zavet sepisu az zejtra :-) jinac kdyby ste meli nekdo sebou fotak tak se nebudu zlobit kdyz udelate par obrazku a pak rovnou ke me na mail :-) dikec…zejtra v sest tam !
Fotaz budou. Martinez je prcek, toho zariznes! ;-) Good luck!
Poslal jsem ti nějaké fotky mailem. Nestihl jsem tě vyfotit jinde než na schodech.
nechces mi taky nejaky poslat sice sem nejel a ani sem tam nebyl pac mi hodny lidi dali smenu v MC! ale kouk bych se
Spíš bude lepší když to dá Petr na web, já nemám až tak rychlou pevnou linku a docela to trvá než to projde. A ty fotky i když jsem je zmenšil mají docela slušný objem.
Případně pokud by chtěl fota ještě někdo tak napiště a já to pak pošlu všem najednou
mne taky, kdyz uz to budes odesilat, diky, .o)
ja bych se prosim taky mrknul! dekuju!
Tak jsem poslal fotky jecnakovi a on je dá na www.bajk.cz – můžete si pak stáhnout fotky, které budete chtít
posli mi to sem z.mezera@podzimek.cz
Diky :)
Abyste je měli hned, tak vám třem je přeci jenom posílám, ostatní pak www.bajk.cz
a na me ses vy… :(
Omluvám se, jak jsi byl nahoře tak jsem to přehlídl, tak ještě jednou :-)
dekuju :)
Diky za poslani, pekne fotky, .o). Hlavne Drasalovci na dvojkole! Mazec. A Obrucak konecne s odpruzenou, zradil pevnou vidlici, .o))).
Ahoj to se ti Drasalovci tak libili?to me tesi protoze jsem to jela ja s tatkou na tandemu:o)jinak jezdim vetsinou solo,protoze jezdit na tandemu je horsi nez na normalnim kole.je to vetsi makacka na nohy jinak sjizdet ty schody bylo super!!!no mej se ahoj Mrazivka
Jaký máš mail? V kontaktu máš gummo_tečka_zavináč_seznam_tečka_cz Je tam skutečně tečka za gummo?
Muzu taky pozadat? Zadam. Dik :)
Vsechna fota dal jecnak na www.bajk.cz tak muzete prohlizet
Kluci hodil sem galerku na www.petebike.com, vsem co poslaly fotos dekuju ! PETe
zdravs? nejezdivas nahodou odpoledne z Dobrichovic na Prahu (Smichov)? kazdopodne hodne stesti!! ;-)
clovece to si me pletes asi s MAtousem Ulmanem, ten jezdi na Sfinxu taky, ma stejnej ram a jezdi ï za Sfinx, letos by mel snad taky jet
Nevite jestli prijede Absalon? Martinez, Hermida, Naef, ale o Julienovi nikde ani slovo… :-(
to sou fotbalisti? :-P
mozna ale taky sem zvedavej:-)))
Nejede, má nějaké sponzorské či jiné aktivity doma ve Francii.
Julien ne. Martinez, Hermida, Naef urcite. A snad i Paulisen, Saurer, Brentsjen a ten Nemec, ted si nemohu vzpomenout na jmeno Fri… , ale to je asi blbost, je to z nepodlozeneho zdroje.
A samozrejme kompletni ceska spicka..
Frischknecht? svycar… O tehle sem neslysel, ale bylo by to moc pekny! :-)
tam by som chcel ist… ach ty pražaci sa maju :(
Jo jo, Praha je zlatá loď. Ale buď v klidu, v tý době budu ještě naprosto bezpečně v kanceláři.
nápodobně:-(
Beru si volno z lonska, dam svih a pak na schody, pocasi se lepsi :-) B.
Stejne jako ja :-( Jeste porad.......... :-((((((((
jo jo taky tam nejspis zabloudim!
Taky zajdu. Jestli bude prset, tak to mozna bude divacky jeste zajimavejsi nez obvykle.:)
mokry zulovy schody sikmo… auuuu! :-/
cas mit budu, ale na tohle se podivat urcite nepujdu.
kdybych byl v Praze, bych šel hned…
Šel bych hned, ale budu se zítra odpoledne mořit na státnicích. Zatracená škola :(
chtel bych se jit mrknout, ale neznam presne trasu(vim ze se to jede nekde kolem hradu a pak po tech schodech samozrejme:-), tak bych se chtel zeptat znalcu kde je nejlepsi vyhled?
supi čekaj asi hned vedle doktorů na schodech, ne ? :-)
diky:-))
nejlepsi vyhled je samozrejme nahore, to je panorama :-)
no ale k zavodu: oblibene misto je na schodech (jsou rozdeleny pro bike 3/4, a pesaky-cumily 1/4), hodne zajimavy usek je na konci schodu „na otocce“ (hafo lidi), tam snad jedou nejpomaleji :-) , nize uz to palej o106, Nerudovkou nahoru docela upalujou), taky muzes pendlovat :-)
bude z toho robit CT report do TV ? ak hej… mohol by sa opat najst niekto… napr. Midlander :) a urobyt z toho zaznam a zverejnit niekde na ftp ha ? diky, diky :)
Anebo kdo tam jde at vezme kameru a pak z toho udelame nejakej superfilm (teda nekdo kdo tomu rozumi = ja ne). Ja tam poslal brachu tak snad ten ňouma nezapomene..
Tenhle závod vynechám, je to strašná masovka jak maraton. A ještě k tomu nemám formu :)
ak pridem na biku – nebude mi len prekazat medzi ludmi?
jo, a kdyz ho tam nekde opres, tak uz tam pak asi nebude…
ho někdo odvede, aby nepřekážel .o)
no kedze ty tam budes na 100% dostanes ho do opatery, ja zatial pokukam a urobim par fotechiek. co povies? :-) musim ist na biku bo to inak nestihnem…
kolo v poho. akurat se mistama nebudes moct prodirat davem. tj. chce to najit si dobrou pozici hned pred startem zavodu ;-) a lanko s sebou ;-)
zku*vena skola:-(
jeee… konecne nejaka holka… ahoj :-}
jsi si jisty? ;)
ja vto verim :-}
ale asi je.. normalni chlap si v zivote nevymaluje pokoj na zluto.. to muze napadnout jenom zenskou.. ;)))))
nebo chlap by asi neladil kolo do takovy divny modry barvy a netrapil by tak domaci zvirata :DD
tady se schyluje ke skandalnimu odhaleni.. JMT pravdepodobne neni chlap.. ;o)
ale JMT ma taky koukam segru:) treba mu s vyberem pomahala ona.. o doufa ze do toho ramu doroste drive nez ho bratricek znici:)
to sou kecy… to kolo ste nevideli, tak tu barvu nekritizjute…
hele kluud:), se nesmis nechat tak snadno tou barvou vytocit:)..co by potom meli delat smoulove nebo krtecek:DD
nerozumis tomu:-P
tiez nemam rad skolu… si budeme royumiet hehe :}
me nevadi maji tu teplo, klid a kdyz je nejhur i nejaky jidlo:-)
keeecas! my mame v praci zimu, zadny jidlo, o kidu ani vidu ani slechu…kdeze je ten raj ??? :D
keeecas! my mame v praci zimu, zadny jidlo, o klidu ani vidu ani slechu…kdeze je ten raj ??? :D
Jj, to mi povidej – taky by podobne akce mohli delat v nejaky min narvany casti semestru:(… jako treba o prazdninach:)
narvana cast semestru? takovou si nepamatuju… to existuje;-)?
Zalezi to skolu od skoly a jestli makas v semestru (pokud nekdo takovy existuje:))).
asi jo. ja na skolu vzpominam jako na jedny uzasny petilety prazdniny;-) a to jsem i obcas chodil do prace;-)
přesně tak :)
existuje…
ne, skola uz neni zk*****,ale kurz aj je na H***O.
Budu tam. Poznavaci zmaneni – uhlak na zadech.
Na kolo se mi nechce, tak se tam taky stavim.
budu tam, ale přijedu na bajku tak nevím jak se vejdu na nějaký slušný místo kde bude něco vidět :)
nejvic toho uvidis z cela zavodniho pole :-)
sedim v praci, ale presto 1, Hermida pro značkaře – kolečko osazeno Sram xo, avidy, scareb, maxxis, crankbros. hadriky nw .-))
Nevite jak to dopadlo. A jestli mate nekdo fotky, videa tak sem hned snima..
Mam asi 200 vice ci mene (to spis :-) ) dobrejch fotek, ale nevim kam s nima. Jinak prvni Hermida, druhej Vokrouhlik, treti Boudny. Martinezovi se vysrala vidle a Naef mel defekt, ale oba dojeli asi v prvni 7.
Na net :)
a copak vozi martinez za vidli ???
FOXe :-) ale jakyho presne nevim. Jeste k vidlim – Naef mel R7, ale na Vecka?!
ad R7) neznas vterinovy lepidlo?:)
jeste mu pred otockou na schodech spadl (zasukoval?)retez, musel zesednout, prohodil ajm sorry bikerovy s kamerou kterej ho stihal, nahodil, nased a zas frnknul, cca 20 vterin
na schodech si docela uzil biker s Cannondale, HeadShok Super Fatty dal hodnekrat nadoraz :-)
oproti minulym rocnikum chybely vyklepane bidony :-)
Jestli mate nekdo fotky, tak muzete poslat do mailu, nebo na ftp:
IP: 62.177.123.249 username: user password: 12345678
Je to ftp na mem pc, takze pres noca dopoledne to nebezi.
NO objevi se to pak na Bajk.cz
Posílám ti nějaké fotky před závodem i ze samotného závodu elity
taky posilam…
pošle te mi taky prosím ně co na bike.road@seznam.cz Jel sem závod a neměl mě kdo fotit :-) Díky
Na www.bajk.cz uz kraticke video z fotaku. Galerka bude púozde vecir nebo zitra dopoledne.
no tfuj bez zvuku :-)
Asi te nemam :-( To ses ty s tim LUXUSNIM Sfinxem?!
jo to sem já, číslo sem měl 58 :-)
Jaké jsi měl startovní číslo?
Tak kdo mi co poslal, tak to ted laduju na ftp Bajk.cz.
K videni to bude tady: http://www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…
Nekamenujte me za kvalitu – alespon za cast nemuzu. Pootacim a pripadne opravim to v prubehu zitrka.
Zkoušel jsem ti přes ftp poslat ještě video, ale nemůžu se na něj připojit
Nevíte někdo, co tam dělal ten maník z Rava bez čísla a s batohem?
Myslim ze mel kameru.
Fakt? Podle tehle fotky to vypada na Honzu Kotala. http://www.bajk.cz/…ata/okno.asp?…
To je klidne mozny, ale podivej se co ma na helme :)
Byl to Honza Kotal a měl kameru
tak co, jdete se dnes podivat ? Dostal jsem pozvanku je jet jako VIP Je to na 3 kola pred profikama, tak jsem na to zvedav. Doufam ze to ve zdravi preziju ja i moje kolo :-)
jo po dvouch ucasti v Elite zavode, letos nejedu, ale budu tam fotit, takze vecer bude nejaka galerka :-)
Jo tak to je super. ja to fotil loni, ale byla to bida. Rad se pak podivam.
napis mi co budes mit za numero, nevim jestli stihnu ten VIP zavod, ale kdyz jo tak at mas nejaky fotky :-)
jaky mas cislo?
Myslim ze 12.
myslíš správně :o) a já zrovna dneska fandim 11ce :o))
já jdu
ne, že bych Ti to přála, ale jestli ne (přežiješ) tak si zamlouvám Tvůj VIP pass loni byl ve VIP stanu moc prima (ž)raut :o)))
To se jeste uvidi :-)
jo ja taky, jedou sice jen 4 dalsi zensky, nicmene se mam asi moc rada na to, abych to pustila z tech schodu:))))..tak se mozna radsi prijdu jen podivat.
tak tak já taky měla možnost yet, ale chci vidět, jaxe v neděli RUM popere s DH z Komárky, takže nemůžu se přeci zabít dnes
ženských je přihlášeno 5
uvidim jestli stíhám se jet mrknout někdy bych to taky rád jel :/
proč´s to neřek dřív! mohl´s jet už letos tak snad příští rock
hááá grrr no to je teda pechhh :/
pokusim se stavit…
Ja urcite prijdu…
Přijdu, doufám že dostanu ještě číslo do první vlny…
tak abys pak nebrecel, ze te Hejduk predjizdi:-)B.
Sem myslel první vlnu pro diváky, to abych lépe viděl :o) Budeš závodit?
Noo myslim ze me predjede kdekdo, velke ambice si nedelam :-)
Nejak nevim ktery prispevek k cemu patri, jsem ostuda
Maj nekde nejaky skoky? Bych se v tom pripade mozna stavil, jestli budu mit cas;-)
maj oznost skakat ty schody ale myslim ze to nedaj, leda ze by Andy… :)
:-) Prednim kolem proste trefujes posledni 3schody pred podestou..
jedes letos?
Nejedes. :-(
zrovna na dnes mam uz asi 2 tydny objednanou prehlidku porodnice… skoda… i kdyz, PS se jedou i pristi rok…
bohuzel po trech rocnicich je neuvidim (stale a jedine jako divak), jsem v pze ale courat moc nemuzu :-(
tady by bodl primak na ct4 :-)
stalo to za to:-) jeden borec dokonce zlomil na schodech ram sfinx na dve pulky.. nastesti ho nikdo neprejel ale to jak v poslednim kole davali to nejprudsi stoupani na velkou pilu a vzadu asi treti nejvetsi to bylo neskutecny..
bakalar placal jako vzdy, neco sem zaslech o sestrihu v TV 12 kvetna (predpokladam ze myslel cerven:-))
Jo to bylo ota zvany sfinga, zajimalo by me jestli si ted zmeni nick:))) Mel neskutecny stesti, nic se mu nestalo
ty voe ty maj fakt neskutečnou smůlu, na Malevilu se zrakvil Jirka a ted Ota zlomí rám…
Smulu? ja bych mluvil o velkym stesti, ze se mu nic nestalo,dobrej kazdej takovej zlomenej ram bez trvalejch nasledku na pilotovy. Kdyz sem to videl, NIKDY bych do svingy nesel, zadny klasicky prdnuti u svaru proste to regulerne ulitlo .koplet predek. Fuj
zrovna nad tím přemýšlím že to sfinxu nepřidá… to je hodně hrubý, že se to odporoučí takhle :(
jo super ramy, myslim, ze dneska si zadelali na krach. Minimalne v preze, bude to urco i v televizi, vsude na netu, vsichni s tim otu fotili jako kuriozitku:)
ta značka už si to zasloužila dávno;)
:-)
oni už stejně zkončili…
nj ale kolik tam prdlo jinejch ramu to uz tady nikdo nenapise, videl sem prvni sfini takhle upalounou, ale na schodech se neni cemu divit, kdo to jel tak vi..
hele zase jsou to schody jako každý jiný… akorát že XCčkaři na svých drahých kolech se v tomhle terénu zas tak často nevyskytujou :)
myslel sem samozrejme zavod…
je mi to jasný, že závod… já teda jezdim na schodech pořád stejně rychle at závod nebo ne, takže v tom nevidim rozdíl.
Ano, ale když máš takovýto specifický závod, kde je kus trati na schodech, tak i na nich zrychluješ, jedeš hranu, není to o tom to bězpečně sjet, ale jet co nejrychlejí. To už je dost jiná kategorie zatížení rámu… .
jsem jel loni na výstavišti xc kde se taky hrotilo na schodech dost mocně a několik kol, takže vím jaká hrana se jede na schodech…
Nechtěl jsem, aby to vyznělo proti tobě… . Při závodě jedu vždycky jinak než v normálu.
tam tech schodu je trochu min :-DDD, navic tam nejsou mezi podlazky kdy doskakujes na predni kolo…je to uplne neco jinyho
mín ale taky na nich jedeš rychle :) taky jsou, ale protože jsou delší ty sety tak nedoskakuješ to je fakt, ale ty poslední můžeš skákat a je to vic jak metr na placku :)
nj ted si spocitej kolikrat to jedes, kolikrat si zkocis, vim ze na hrade je 189 schodu, nevim kolik podlazek, skocis a posledni tri jede po prednim,
ja je jezdim nahoru pomalejs nez dolu:-)
vidis, ja nikdy nejezdim (at uz se jedu projet a nebo trenovat) jako pri zavodech, nikdy nenasimulujes zavod kdyz tam nemas cislo atd atd
nasimulovat trening na zavodni tempo proste nejde. tohle dokaze pouze par jedincu ala armstrong. a i to pouze na par useku. (ne na celou trat). kazdopadne uz to hranici u uchylkou :-)
kdyz sem na to koukal tak vevnitr tech trubek byl videt rez, tezko rict kde se tam vzal(vlhkost?) a jestli to mohlo mit nejakej vliv
Škoda takového krasavce :-(
to je sila :-/
No nechtel bych ted byt v kuzi majitelu biku Sfinx…
proc ? budu na nem jezdit dal, na schodech praska vsechno, takze bych to neresil jestli tam prdne jedna sfinga atd atd
No jo praska vsechno, ale takhle? Pochopil bych to kdyby to do neceho napral. Sfinga to kolo zas tak dlouho nema ne?
me takhle prasknul taky jeden ram, ( ne sfinx) myslim ze ten ram ma jako ja 1,5 roku – ma ale trosku jinak poskladany trupky nez ja
no to teda jestly mi praskne kolo na schodech tak ho pudu reklamovat
Jestli tam dojdeš, :-)).
ty bido ..
to radio: ty brdo, to je hukot!! vypada to, ze v tomto miste je zeslabovana trubka. spise mi to pripada na zavadu columbusu/ dedaccai (nebo odkud to ma) nez na sfinxe. svary vydrzely – kdyby chruply ony, byla by to zavada sfinxe. ale mozna se mylim??
nj prave prdlo to pred tim navarkem na uchyt bovdenu, je to otazka jestli to na to melo vliv, jinak bych videl jeste jeden problem..ale nebudem to rozebirat
hukot; snad si Ota i JIrka vybrali smůlu na x let dopředu…
navarit panty a je z toho luxusni skladacka..
jj, ale nejlepší držka byla, jak jedem týpek na schodech dal nejdřív nofoot, pak nofamily a nakonec sjel schody po zadku:)))
myslis Vencu Asku?! Ten jel dobre! Uplne mi zatrnulo :-( Nastesti taky v poho…
pan bakalar zraje jak vino, cim starsi tim zabavnejsi, tesim na TdF, to bude zas zazitek:)
plet si martineze s indurainem jako obvykle ?
sem ten zavod jen mijel, 10min tam postal, martineze tusim trefil, nepamatuju prsny vety, ale vim ze byly vtipny:), tusim 2× oznacil sam sebe jeko jedouciho v cele zavodu:)) „aaa, prave vyjizdim u dvou sluncu, teda xxyy vyjizdi a ritim se plnou parou nahoru…“
tak to je v pořádku :-)
Toz pekne to bylo! Zavod pekny, holky taky, jidlo vyborny… hezke odpoledne B-)
Zavod parada, konecne jsem to videl na vlastni oci. Zjistil jsem ze musim koupit vetsi kartu do fotaku a taky si shanet driv cervenej prouzek aby na me nemuseli doma cekat s veceri… :)
jako mel sem fakt problem! V jedny ruce luxusni kureci nuggetky, v druhy piti fotak na krku a kucí lezli na bednu… :-) Az proberu tech 900 fotek, tak to nekam hodim :-)
si měl říct, bych ti to kuře podržel;o)
no ja drzel svoje nugety a limcu v jedny ruce a v druhy cinu a limcu Janci, do toho jsem musel beedovi fotit kazdou bybu o kterou si rek… :-p
:)
nekecej, jedinou rybu kterou jsi chtel fotit byla huriku:-))B
ale uz nebylo misto na karte… :( a co ta Tvoje blondyna? chces ji poslat mailem? :-p
mno myslim ze par fotek se mi povedlo, al nemam to jak prezentovat, kdyztak bych vzal treba do berouna cd, jestli tam teda nekdo budete
urcite se najde nekdo s mistem na webu… :)
Teeda byl to mazec, ode dneška nesnášim schody.Poslední tři kola mi to skoro vyklepalo vnitřnosti z těla :D Ale za to nerudovka, to byla nejlepší část závodu, libovoučkej kopeček :P
taky davam nerudovku. skoro kazdy den. ale z kopce!! :-)
nugetky byly dobry, ale mně chutnaly nejvíc šampiňóny když jsem si šla potřetí přidat, tak klučík konečně pochopil, že mi nemá dávat 3ks, ale nabral mi jich rovnou asi 20 :o))) A … ty malinový dortíčky taky jako joooo! :o))
tak bylo to moc pekny, videl sem hodne lidi, nejcastejsi otazka byla kde mas kolo a hadry a jaktoze nejedes ?, mno mel sem fotak a usmev :-) takze tady je nejaka galerka, snad pristi rok bude lip a pojedu :-))
odkazek : www.petebike.com
to nejak rezignuje tak si to nejak otevrete :-))
ja ti nevim kde je problem,ale tvoje stranka se skoro nehybe:-(.
nj to je zas asi problem na serveru, budu muset zmenit hosting, ale pres den to jde vetsinou v pohode… :-(
ja este pockam. zatial len 15min
no snek jde rychlejc, uz jsem to trpel minule kdyz si daval odkazy, malem mi usnul pc pri tom :-)
sorry panove, problem neni na vasem prijimaci, no sam nevim co s tim, krome ty zmeny hostingu s tim nic neudelam :-( a to taky nebude tak nejrychlejsi
taky fotecky: www.lukash.cz/…y/index.html
luxusni snimky ;-) ta terka je neprekonatelna :-)
skoda ze ta prvni je mazla, koukala na zaca :-)
me napadlo presne to same ;-) myslim, ze zac se orosil, kdyz zjistil, ze Terka po nem mrkla a ze to stihnul ocockovat :-))
na Terku mi nesahej… :)
No jo, tý to tam slušelo… Sem si aspoň nechal podepsat kalendář. :)
kdybych tam byl byval byl, asi bych si nechal podepsat neco jineho :-)
hodne jich tam mas mazlych, ale par jich je dost peknych
Ty první fotky jsou focené proti sluníčku? Jinak zbytek fotek jsou parádní, hlavně těch komponentů a z depa......škoda, že se nepodařilo zachytit nějaký pád…
pekny fotky, nektery no, udelal bych priste vyber a na net daval vetsi kvalitu :-)
To je samica, že to není možný !!!
Hezké to bylo, chrti eliťáci jsou všichni krásně opálení, sladěný dresíky, ponožky, přilby, k tomu veselý očíčka :o) Ze schodů to celkem řezají, hezká a hlavně atraktivní show. Mohlo by být takových závodů víc :o( Nejvíc se mi líbí bike Kořínka.
BTW: Huříková má docela velká kozy.....
sakra mrzí mě to mrzí mrzí! že sem tam nebyla… :( ale těším se na nějaké fotky alespoň
Co jsem vcera nacvakal je tady: www.bajk.cz/…a/clanek.asp?…
Kdo by neco chtel v plny velikosti 8Mpx, tak se mi ozvete mailem. Kazdopadne po vcerejsku mam zas dost takovychle hromadnych akci.
muck dík :)
Hele mazej na kolo, stejne ti nic neni, simulante :-P
proboha, tos neměl psát, teď se to dozví Kibic ;)
He he ;-)
Nová fotka v profilu, typická ženština na biku.
no musel byt upgrade ;-) vodniku
tak taky kdyby nekoho jeste zajimalo par fotecek ze schodu
jako nemas jich zrovna malo! :-)
tahle vede ;) sem si ji bez dovolení stáhla ;)
jejda, vono to má ještě asi milion stran :)
tak Kristiana se ti zachtelo :-) mam ho tu asi 50× v plnym rozlizeni
mě se na tvůj web nešlo připojit :(
nj promin, nejsi sama :-( problem s webhostingem, ale pracuje se na tom, kdyz tak neco poslu na mail
to já to zase chvíli vydrzim ;) asi… :)
ted to treba zase jede rychle, ale nechapu, zmenim server ale asi az v pondeli, nejak nestiham :-(
Mi to jede normal.
tak to u mě vede tahle:))… meeshovifotky.wz.cz/schody06/photos/DSC03139.html (je to fešák..vydyndala sem si dres s podpisem:)
To mame stejny vkus. Sikovnej kus
…je moc pěknej, viď:))dávám nejvíc bodů..
je s nim perfektni clanek v pelotonu myslim prosinec 2005 (nebo brezen 2006?). doporucuji ;-)
12/2005
Mohl by hrát třeba krále Artuše :o)
pche:)
Fuj, zas nejakej cutalista ;-)
Ty jo tady vypadá jako blahé paměti Super Mário Cippo…
Proboha, už zase ! :-D
niektore fotky sa ti fakt podarili (napr.Cirkl) ale kludne ich mohlo byt o tretinu menej :)
… a taky moje fotky … :-)
docela bych souhlasil
ukazuje takove dve stranky prazskych schodu jednu smutnou kdy se povede znicit nestastnou nahodou milacek a zaroven tu stastnejsi ze majitel odchazi po svejch
super fotky, jeste se s tim musim trochu ucit:)
pekny. ja mam tady www.palkovsky.cz/pschody2006/
tyyy jo, taky dost dobry! Ty sou z D70 ne?
jo, ze D70, ale uz jsem dlouho nefotil a uz vubec ne lidi v pohybu, takze tam mam jeste hooodne co dohanet…
nj, s tim se to pak foti jinak :-) Postavim bika a dalsi vec naporadi je fotak… Sem zvedavej na fotky od Gorgova… EOS 20D a bleskem je uz taky dospelej fotak :-)
mno fotak jo, ale fotograf moc ne:) par by se jich tam snad naslo. Dneska to dam Beedovy a on to pak hodi na nas web (hervis-cykloadam.cz):)
to je normalni, pouzijes tak 1/4 fotek co udelas, z th si nic nedelej, tedy pokud nedelas mega galerie a nedavas tam vsechno mozny :-))
ne, to je jasny, musis se s tim spis naucit,jeste sem s tim poradne nefotil, neni co. musim to dostat do ruky, abych se treba nemusel koukat na jakou stranu se zaostruje bliz a na kterou dal:) atd atd…
ja se ucim porad, nejvetsi problem mam s vyvazeni bile :-(
Tak to jsi stastny clovek – kdyz bude fotit do RAWu, tak vyvazeni bile muze udelat az doma v kompu – ja mam nejvetsi problem trefit ostre neco, co se hejbe, navic pri tom premyslet o spravne clone a kompozici :-(
ty voe, taky super fotky, musim se to naucit jeste :(
Celkove super, mozna bych vyhodil par prilis maazlych. Mas dost i takovejch, za ktery by se nemuseli stydet profici…
Fotky jsou super, ale tady tu nechápu:-) Proč tam stojí, když jede závod?! meeshovifotky.wz.cz/schody06/photos/DSC03553.html
trunda, dostal kolo, tak si odpocinul a jel dal, to uz tak na schodech chodi…
nielen na schodoch :-)
To by me zajimalo co to ma Miguel za kliky. meeshovifotky.wz.cz/schody06/photos/DSC03129.html Mozna proto mu to nejelo :)
tyky bych rek, nemohl slapat s kopce, na to nema prevody:)
Klika vypadá na MoonheadMachine. Ale proč zahodil velkou pilu asi zůstane záhadou…
co by s ní asi dělal ? leda na malostanskym, jinde asi ne. Při slušný kadenci to dá i na 32/11 možná má 34 nebo 36…
já ho viděl jezdit pouze na ten nejmenší a zdálo se mi, že jede moc rychle vzhledem k zařazenýmu převodu. Až jsem začal mít podezření, že v tom mohutným středu je ukrytá nějaká nová vychytávka, převodovka, něco jako Rohloff :)
ja sem nejdriv myslel, ze ma neco jako SRM, ale na biku mi to prislo divny a zadnej budik tam taky nemel… Divné… :-)
Kurňa, tam musí být převodovka :)))
nebo motor! :-D
ale slabej:-P
video ohlednuti stazene z CT tady (bohuzel po castech, spojit tim bat souborem co je posledni)
www.verzend.be/…6.avi.1.html www.verzend.be/…6.avi.2.html www.verzend.be/…avi.bat.html
nejak mi to nejde :-( stahul sem vsechny 3 soubory, spustil ten .bat probliklo nejaky okno a to je vsechno. Spustit ani jeden z tech dvou .avi nejde. :-/ Vi nekdo co s tim? Dik
musis chvilu pockat az v tom okne nabehnou nejaky kecy apk se ti ty dva soubory spoji v jeden.chvilu to trva
no, okynko nabehne a behem setiny vteriny zmizi a nic se nedeje… tak nevim:-/
v total comandru? zkus si ty tri soubory dat do jedne slozky
(jsme klil na bat, objevilo se okno, chvilku cca max 10 vterin) a pak jsme mel v te slozce cele video (v tcmd), to jsem si zkopnul na druhy disk … no problem)
zkontroluj si nazvy souboru – jestli je mas typu prazske_schody_2006.avi a ne prazske_schody_2006(1).avi
ja uz jsem to spojil ale kdyz to spustim tak mi spadne ten prehravac… :(
kery „ten“ prehravac? :-)
jam winamp tak mediaplayer…
Media Player Classic bere vsechno :-) videl bych to na problem kodeku, stahni si GS spot, otevri a najdi cestu k vido souboru, pak s eobjevi zda mas pozadovany kodek v pc gs spot cestiny.idnes.cz/pg/gsspotcz.html
media player classic, staci spustit exe (zadny instal) www.slunecnice.cz/…ayer-Classic
to staci :-)
kodeky mam tyhle www.codecpack.com/ a prehravac mam tenhle www.slunecnice.cz/…ct/JetAudio/
pres 3 roky nemam problem (jen aktalizuji)
tak tim to bylo! diky moc!
gr8 , diky, (no problemos)
budiz pochvalena Tva cinnost ;-) v tcmd vse funguje nadherne ;-)
Tak jak to letos dopadlo? Sem zapnul TV a ve zpravach sem stihnul akorat posledni vterinku z reportaze:-(
VIP zavod vyhral nas oblibeny McBlacky A Elite zavod obhajil Fredrik Kessiakof (?) Bylo to dneska zase paradni…takova exhibice opravdu stoji za shlednuti.
Teda Blacky je zvire! Gratulace! Gonda ani Jiskra si neskrtli…
Blacky fakt jo? .. tak to gratulace nejvic!!
wow.. gratuluju moc moc..
pár fotek z hlavního závodu www.palkovsky.cz/…dy/index.htm
na to že to exhibice vypadaj pěkně na kashi :)
gratuluju!
!!!!!!! machr! takze: gratulejšn
Super vysledek. Gratuluji.
ty zvire, jak ses tam dostal? myslim na ten zavod vubec, ne na spic, to vim :)))
to víš VIP :) na 720.cz se dozvíš co ve skutečnosti VIP znamená :) :)
???? :))) neboli nerozumim, nechapu souvislosti …nebo jen spatne hledam :)))
???? :))) neboli nerozumim, nechapu souvislosti …nebo jen spatne hledam :)))
už to tam není to je jedno :/. Navíc to žádný souvislosti nemělo :)
nóóóó… tak to gratulace!!! yohohooó
Jsem Ti říkala, že VIP jezděj taky zwýřata. Ale Ty seš zwýře nejXtrémnější. :o)
P.S.: Doufám, že ta čikuláda bude aspoň 60%… :o)
Blacky? A ja fandil Pavlu Bemovi:-( Joke, samo ze je to mazec! To bude v alejich nablito;-)
kdyz Lempl fandi…
joooooooo ta je super .)
Jaaaaaaaaaaa
to se nedivim, ze Blacky vyhral – videt tohle na trati, tak to snad zrychli i me :-)))) Jinak gratulace, Blacky !
sem si ted uvedomil, Lempl jede s Blackym Bikechallenge :))) UFF, to mame s Dafem koukam peknej hendikep …se musim taky naucit takhle sklebit a hlavne rvat, jinak sme v p… :)))
absolutně skvělý snímek!
ma to v oku :D
bomba! už jsou někde výsledky?
Blackyho fanklub jeste jednou :-)
Nadherna fotka. Dobrej kontrast Simca vs. Lempl :)))
Fanclub jak se patri:-).Jinak gratuluji Blacky.
Gratulace…dobrý, celkem dost lidí to vzdalo v elitě teda myslím potom. byl to nářez. Nevíte někdo, kdo jste tam byli , co to bylo za borce s tím batohem bez čísla co se tam snažil pár kol :-)))) Asi nebyl ve startovce ne ?
to byl Honza Kotal – kameraman :-)
LOL LOL LOL :)
no nemyslim,ze by vzdavali,ale kdyz ti da borec kolo,tak se tam nebudes trapit,je to exhibice, takze penize dostane stejne a sponzori budou spokojeny ze se tam projel:)))))
No ještě že se živím jinak. Ta logika mi uniká, ale dobře, asi to je normální. myslím že většina tady co jezdí hobby závody jde do toho se srdcem sportovce a dodjede "na hadryů a je třeba 150. místo. tyto lidi se tím živí a když to nejde tak se na to vyfláknu, proč se trápit že…moc tomu nerozumím, ale asi to bude tím že stárnu :-)))
Na schodech je to stejne jako to bylo treba na Lize HK. Po polovine zavodu a pokud te dojede prvni o kolo, tak te stahnou rozhodci s trati.
no, to jsem chtěla říct já! :o) byls rychlejší
…hlavně mám takovej pocit, že borce o kolo z5 z trati stahovali organizátoři :o)
Poradatele tam v cili behali a nahaneli cipy od kazdeho kdo slezl z kola :) Je fakt, ze na trati k pretlakum nedochazi a me by asi stvalo, kdybych chtel jet dal a poradatele by me stahli z trati.
nevím jak letos, nebyl jsem, ale dřív, pokud někdo dostal kolo, tak ho do dalšího nepustili. takže na hadry na 150. místě jo, ale max se ztrátou 5 minut, nebo jak dlouho jim to kolo trvá;-)
kua pozdě… ;-)
3 a půl minuty :)
Přidávám se ke gratulaci !
Dárek máš v ikonce foťáku…:-)
Tak doufám že je snad lepší. www.bike-forum.cz/…big/5877.jpg www.bike-forum.cz/…ky/lidi.html?…
Sorrrrý Meesha.
Omg.., ještě kus ruky toho drsoně. Plomiň.
:-D neco se mu valelo na prilbe
hele dojelo dokonce asi 8 lidi bez ztraty kola, to je docela dobry ne ? na to ze pred par lety museli migiho brzdit aby nedojel tu skupinku za nim :-DDD
www.petebike.com/…dy/index.htm
pár fotek ze včerejška
jezis, ta posledni tam dela co?! Kdo to je?
JAAAAAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!
pár pseudofotek na hardkor.rajce.idnes.cz/Prazske_schody_2007/
az to proberu, tak nekam taky hodim par fotek…jenom stojim pred otazkou, zda zverejnovat i ty „umelecky“ rozmazane, nebo ne:) holt kompakt, no…
Další fotky jsou na www.bikebase.cz/main.php?…
Taky pár obrázků www.bikebase.cz/article.php?…
taky fotky: www.lukash.cz/…zske_schody/
Trošku více než opožděně, ale pro ůplnost prazske-schody2007.ic.cz/ :)
Tak se pochlubte, kdo tam byl, jaký to letos bylo. Bohužel jsem byl máma-táta, takže jsem se tam nedostal, ale když jsem viděl, co spadlo u nás na Praze 4 před sedmou večer, tak to tam asi bylo zajímavý :-)
TY VO*E, to byla soda, sem se sel podivat poprve, pac predtim mi to vzdy uteklo, ale takovej mazec (mluvim o pocasi) jsem dlouho nezazil a na sportovni akci neco takoveho fakt nepamatuju.
Obdivuju vsechny, kteri dojeli, protoze v te prutrzi, na slickach …
Jinak gratulace Jecnakovi !!! (ve VIP byl 3, ale mam pocit, ze jezdil prevazne prvni, asi ho zarizli v poslednim kopci).
Elita parada, hezky se na to divalo, pak to poradatele zkratili na 40 minut, ale stejne se muselo jet tak 1,5 kola v lijaku, kterej na Prazskym hrade byl tezce za hranici snesitelnosti!
Spousta lidi to vzdalo, neni divu.
Az si to v hlave sesumiruji, tak treba napisu jeste nejake dojmy, ted se jdu zdimat a prosit rozmocenej fotak, aby se dal dohromady :O) nasledne bych soupnul nejaky foto!
Nezapomenutelny zazitek byl (teda bylo jich vic) kdyz jsem stal pred johny servisem a v jejich kadibudkach se tisnilo tak 60 lidi …mysleno cca 6lidi na kabinku :O), tak jsem se radeji nacpal do VIP stanu hned ke stolku s kolackama :O)
Nemam co rici, ale sem rada, ze mam doma celyho chlapa :-) Prikladam zaznam z Polaru
ty vole tak to je celkem tempo
Tempo netempo, priste bych mel trochu myslet a ne si placat plice na spici a utavit se (o jak klasicke u me). O „sekanych meduzach“ ani mluvit nebudu. No a hlavne jezdit.
jako trénink maximálních intenzit to ale splnilo svůj účel, ne? jinak gratulace, nevím, jestli bych se na tu trať pustil???
Jenze ja ted nejezdim – od 24ky jsem prakticky nesedel na kole a predtim mesic temer taky. Takze tak. Jinac trat je uplne v pohode – naopak schody jsou ok, horsi jsou nektere zatacky – jel jsem nekolikrat smykem obema koly.
těší mne, že jsem chrtovi stačil aspoň po schodech dolů, taky mám maximálku 45 :-)))
polar-nepolar, tepy-netepy, pratele kamaradi…stalo to za to!…se na to jen divat!
„vsichni se ptaji, komu to hraji“
mam lepsi fotku :-)
Nebleju, ale k tomu abych videl ty sekany meduzy i podruhy to fakt nemelo daleko.
hehe, název fotky v adresáři „bleje“ :-))).
jinak gratulace Tomášovi k bedně!
Pripojuju se ke gratulaci!!! taky jsem ho videl furt vpredu, treti byl vlastne az na bedne :-) - kde byl problem? Jinak teda ty tri tlamy co jsem videl behem VIP zavodu vypadaly dost osklive – pri tom hlavnim zavode se ty schody zdaj skoro v poho :-)
smesla pěkná buřina. My tomu málem utekli, chytlo nás to až na Malostranský :-)
Toto chci http://pebe.rajce.idnes.cz/…zske_schody/#… :)
Gratulace Ječňákovi. Mám spoustu fotek a pár videí.
Jinak to byla pěkná kaše. Ty 3 pády, který jsem viděl, vůbec nevypadaly hezky.
To, co předváděl Trunschka na celoperu od Superioru, se jen tak nevidí :-)
nejake fotky
1/ Fuji BR trenuji
2/ velka placka-velkej pastorek?!
3/ Jakub a Ivan
to je vzakz na dálku pro Hermidu: „francouz pojede španěla“ ;-)
megalol
jen malá oprava ad 1): ono to už s Fuji nějakou dobu nemá nic společnýho
Jinak v nedeli na CT 4 sport: 14:25
Pražské schody Reportáž z průběhu populárního mezinárodního cyklistického závodu
Chci se zeptat jestli někdo neripnul z televize Pražské schody. Byl jsem tam osobně jako diváka rád bych se na to podíval v (nesestříhaném) záznamu :)
Jinak ten děšť byl opravdu výživný :-D Jen tak tak sem uchránil foťák před zmoknutím:)
kde to davali ? ja videl jen urivek ve zpravach
Na ČT4 byl přímý přenos
nebyl. budou to davat jako zaznam primeho prenosu nebo neco takovyho v nedeli. Celej den davali pinkalisty
to zkusim sosonout, co fotak prezil ?
fotak je destotesnej, tomu to bylo vcelku jedno. jednomu blesku se moc nechtelo, ale uz je vysusenej a v poho. hezkej destik! :-)
me se nechtel vypnout – fotak, jen kdyz sem vytahnul baterku, ted uz je to dobry, blesk a objektiv taky zije, tak dobry :-) ale byl to dobrej race…hlavne v ty tme :-D
Vážně nebyl? Vždyť říkali, že to budou poprvé letos dávat v přímém přenosu :/
Jinak sem házím taky nějaké fotky
a tak se ***** šíří fámy!
:)
tady je " fotogalerka":http://www.petebike.com/…dy/index.htm
hmmmm ty voe, sem nevěděl, že se Schody jely i v generálce v noci před tím :-) To byla nějaká 24h hadr ne? :-))))
to kolo a jezdec dopadli jak??
myslis Kamila Aus. ? v poho, hodil zada pres rameno a odesel po svejch :-)
Přidám další fotky
Nesmějte se mi moc pro můj dotaz:
Myslel jsem, že takovy schody jsou pro kola typu Full. Dle fotek je tam ale snad vše HT. Jsem překvapen! Tak nevím, proč jsem si myslel, že to HT nesjede … Je to jen otázka pohodlí, když se jede ze schodů na Fullu? Brání něco HT sjíždět schody?
jde o to ze schody nejezdi ale skacou – to tak ze prvni pulku a druhou dojizdi na roletu…jinak par „fullu“ tam taky jezdi…
ja to jel 3–4 na pevnym kole a jiny kolo bych si ani na takovy zavod nebral…
:) dobře, je to skákání. Jsem na HT zatím se jaksi bál na schody vjet, abych je seskákal. Jakýsi blbý zvyk z ocelovýho treka s pevnou vidlicí – že by se mi mohlo na kole něco rozbít, vyhrkat a tak.
Jediný riziko na HT je jen kdybych měl moc měkký gumy, tak procvaknu duši o ráfek. Dnes jsem někde tříschodí v pohodě (v Praze na sídlišti) několikrát sjel, tedy seskákal a pojedu na vyšší sestavy, je to skvělá věc!
bat se nemusis, jediny co tak jsem prifouknul trosku plaste a hodne vidlici – stejne ale sla na doraz :-( na schodech dostane material dost zabrat :-/////
mám Toru 302 – 80mm, tam nepřifukuji:) Jen jsem nedořešil, zdali želvu či zajíce (mám to nastavený uprostřed – je tak tuhá, že jaksi rozdíl jsem nepoznal …) Na schody bych si jí odemknul.
Jak dostane materiál zabrat? Co si opotřebuji a co budu muset nosit pak do servisu?
ja to spis myslel na Prazskych schodech, jestli obcas jezdis schudky u baraku tak bych se nebal, na tom zavode – kazdej rok neco prasklo a nejvic ramy, vidle :-)
tak to mi šla nálada dolů :(
chtěl jsem se od schůdků zde dostat ke schodištím a takhle to vypadá, že bych pohřbil rám … to raději jiné vyjížďky.
taky když jezdí na těch karbonovejch, 8kilovejch šlupkách…
RB Speedster schody vydržel bez sebemenšího problému ;-)
nechtel bych ho ale tahat do toho kopecka :-)
je to holt kolo pro dobře rostlé bikery :-P
Jinak gratuluji k Tomáškovi! Ať dobře roste!