Pražské schody už dnes večer :)
mtbs.cz – Pražské schody 2013 s historicky nejkvalitnější startovkou
Pražské schody už dnes večer :)
mtbs.cz – Pražské schody 2013 s historicky nejkvalitnější startovkou
Pojede to někde ON-LINE???
tak to by me taky zajimalo
vypada to ze ne :-(
Jediný kdo to by to mohl snímat je ČT a hraje se tenis, takže odpověď je myslím jasná :-)).
Škoda, loni to myslí dávali živě.
Premiéra:
sobota 1. 6. – 20:55 – ČT sport
Opakování:
neděle 2. 6. – 15:55 – ČT sport
čtvrtek 6. 6. – 10:30 – ČT sport
Na tom ČT4 jsou fakt diletanti:
Místo prvního termínu vysílání byl tenis a místo druhého atletika. Přitom to ani nejsou schopní změnit v programu nebo na teletextu. :-(
Taky jsem na to čekal, nicméně hned po atletice se tam Pražské schody opravdu objevili. :)
JJ, tento tyzden to urobili uz treti krat…mal som to natavene na nahravanie…skoda reci :-( nas*ali ma.
Na tom odkazu co jsem dal je i video. Ted na nej koukam.
Taky jsem ho nakonec zkouknul z iVysílání, ale pokud to jde, tak dávám přednost TV. Z webu se to občas seká…
Nestihnete-li exhibiční závod Pražské schody nebo to máte do Prahy přes půl světa, nezoufejte! Časoměřiči Sportsoft budou na stránce Sportsoft.cz aktualizovat každou minutu a půl výsledkový stav!
Na reportáž České televize si musíte počkat do zítřka, tj. čtvrtka 10.5. Ve 22:45 hodin na ČT4 bude necelá půlhodinka z Hradčan.
Ale my chceme vidět letošní ročník, ne loňský :)
To chceš říct že mezi elitou jich tolik nedojelo? o.O
Odvolává se, když je dojedou o kolo ;).
Jakože dojelo celých 12 lidí?!?
tak to je husty, dnes v Praze prochazim pres sportovni areal Ladronka, ohlidnu se a kolem jedou nejaky cizinci meridaci…prislo mi, ze byl mezi nimi Jose Antonio Hermida. Ted jsem zjistil, ze se dnes jely prazske schody, takze to byl opravdu on!
Hádejte kdo balil kufry a párty stan po závodě Jose Antonio a Van Houts. A Ondra zkušeně kde byl když se schylovalo k balení. Rozloučil se se všemi s přítelkyní Zuzkou po anglicku zmizel. Jak jsem měl možnost vidět a slišet je Jose z Ondry nadšenej.
Samozdřejmě :slyšet:
Tim samozdřejmě si to moc nevylepšil.
*samozřejmě
takže jakej rozměr kol to tentokrát vyhrál?
Podle fotek 32. Alespoň Martinez na to bajku vypadá, že to má.:-D
par obrazku ze schodu http://mtbcrosscountry.com/…schody-2013/
Nekde video ze schodu? Na ivysilani nic:/
Asi ses spatne dival… http://www.ceskatelevize.cz/…zske-schody/
díky;) dali to tam včera:)
Komentátor opět nezklamal :-) Co reportáž to zkomolené jméno. Tentokrát to byl Miroslav Kulhavý, a nedávno mě pobavil Alois Hačecký :-D