to dokaze nas*at :-)
Jo jo. Taky sem se na to dneska dival… :o)
Tak proto nám trenér vždycky říkal ruce zvedej až na pásce.
dost jasný důvod nejezdit na křivých rámech:-)
Bejt tim druhym tak mu to nechám. Takovýhle vítězství by mě akorát s*alo.To neni žádný umění.
ten druhy byl tak prekvapeny,ze nevedel,ktera bije,to zjistil az tesne pred cilem,proc by mu to mel nechat?Ve fotbale taky hrajes i v nastavenem case ne?
Prostě bych mu to nechal. Takovýhle vítězství nechci.S fotbalem to nemá nic společnýho, to je jako bys hrál s někym kdo si při běhu zlomil nohu. Jenže tam ho má kdo vystřídat.
jo ale byla to jeho blbost. Myslis,ze Alonsa zere svedomi,ze vyhral ten posledni zavod?A tam to nebyla chyba soupere,kdezto tady jo. Na chyby se ceka
Kimi si nemel tu pneumatiku probrzdit takze to byla v zasade jeho chyba.
jasne trochu pravdy tam je,ale nebyla to chyba okamziku jak u toho „cykloviteze“.Nerikam,ze Kimi jel ciste,tem gumam daval zabrat,ale proste to nebyla ta „chvilkova“ chyba at the moment,ty mi rozumis si myslim:)
já bych toho vozemboucha diskvalifikoval, že málem zkřížil dráhu tomu druhému.
No kdyby měl defekt tak bych to asi udělal taky. Ale toto si prohrál vlastní blbostí.
:-)
dobre mu tak, nema poustet riditka, dokud nezastavi. ciste jeho blbost.
..taky bych mu to nechal, takhle vyhrat bych nechtel 8-( http://universal.vmoste.cz
To je fakt. Porazit nekoho, kdo neumi jezdit na kole, neni zadne hrdinstvi :)
proc? vzdyt to je fer. udelal si to sam vlastni demenci, tak proc ho nechat vyhrat. kdyby mu nekdo pomoh, tak budiz, ale takhle ne. To ze ten dement zveda ruce ve viteznem gestu a pritom jeste neni v cili uz samo o sobe neni normalni (treba sjezdari tohle vubec nedelaj :)
Asi se uz poucili :)
:-))))) jo jo dokud nejsi za páskou tak si ještě nedojel.....
video by nebylo? :)
treba to bude tim, ze nevedej, ze vyhrali;-)
Ruce před cílem zvedají všichni, vždy? i ten co ho předjel si to neodpustil, sranda by byla kdyby taky spadnul.
Život je kru?as
nesvadej to na zivot. ten vul si za to muze sam.
kdepak, živoj je občas spravedlivej a todle je důkaz, dobře mu tak, měli ho předjet jěště dva aby skončil s bramborovou.
:-P
Život je spravedlivej, vy ste kru?áci
cilova ‚rovinka‘ & j. purmensky: http://www.super.cz/…-bolelo.html
jachacha
tak to jsem si musel pustit aspon 10× :-) docela drsni XC jezdci! Jak to jeste nahore krasne rozjeli :-). Zajimalo by me jak tam dopadli ostatni ucastnici zavodu. Dobre tu lze videt, ze spdecka se vyhaknou samy :-)
Ono se psalo o tom, že si neprohlídli dojezd. Když se na to dívám a mám to na počítači už hodně dlouho tak si myslím, že to fakt nevěděli, protože pokud by si odskočili, tak by nehodili takovou dršku.
tak se podivej do historie,tam je toho o tomhle fakt hromada:-).teda bylo to douam uz na tomhle foru:-)
A kdyby jednou :)
jj, rek bych dobry instruktazni video pro ty, co maj strach z spdcek;-) a vsim jsem si, jak umej hezky padat. se vlastne ani neprastili.
Na to musíš jet tou správnou rychlostí před pádem. Jinak se praštíš :-)
kdyby to ten druhej skocil, tak moh vyhrat. anebo to i tak nechat purmenskymu:-)
No to je jasny, ze by mu to nechal. O poradi se preci losuje pred startem. Kdybys nekoho predjel po tom co upadnul na trati, to by nebylo fer :)))
jak by to pak delali pri sjezdu? se zastavi pred cilem, odstopuje si, jak dlouho ten druhej lezel a pak to dotlaci? ;-)
kdyby to skocil,tak jeho kolo dopadne mnohem hur nez to purmenskyho:-).a on uz by mozna ani druhej nedokoncil:-)
ale nedopadlo. Toto by to vydrželo.
jo tak:-).zacal bych prorazenou vidli:-) a pokracovat bych mohl dal:-)
ty skareby by to možná neustály-to netuším, ale ty rámy bez problémů.Dávám na svém xc i větší skoky.
Takze davas tech jeden a pul – dva metry dropy na placku na tom RockMachinu, ktery neni zrovna proslulí svou nesmrtelnosti… ehm ehm jasne, dobre. Asi mas vytribenou techniku.
pokud vim tak pri tom padu to odnesl i ram.a to si myslim ze by to byla vetsi slupka kdyby to skocil.
mneeee tak to to je dost dobry
.. tomu prvnimu se espedecka nevyhakly vubec…az po tom co s kolem jebl vo zem mu ty tretry ustrelily…
Zákon č. 361/2000 Sb., §58, (4) Cyklista nesmí jet bez držení řídítek, držet se jiného vozidla, vést za jízdy druhé jízdní kolo, ruční vozík, psa nebo jiné zvíře a vozit předměty, které by znesnadňovaly řízení jízdního kola nebo ohrožovaly jiné účastníky provozu na pozemních komunikacích. Při jízdě musí mít cyklista nohy na šlapadlech.
aneb dodrzovat pravidla se (nekdy) vyplatí :))
nic z vyhlasky neplati v zavode.
Hmm jak to tak ctu, pekne ste ho sjeli za zvednuty ruce.. chudaka.. :-)
Podobná situace byla když dva borci spurtovali a metr před páskou měl jeden malý náskok tak začal zvedat ruce ve vítězném gestu a ten druhý ho stihnul o pár centimetrů předjet…to taky nebzlo fér.
to bylo sakra fer:-).ten druhej uz priste nebude tak namyslenej.nebo blbej:-)
Milán – San Remo, 1. Oscar Freire, 2. Erik Zabel :-)
Fér, nefér. Toto video je jednoznačné a bezpochýb, vinníka stihol adekvátny trest: http://ttvv.tv/…l/sport1.mpe
tohle je fakt super. muzu se na to koukat porad dokola :-)
tak tak :-)
jj, tohle je klasika :-)) Ale zajimalo by me, kolik tam je vody… :-/
Podle mě to teda přehnal. Měl mu dát pár facek ale ne ho shazovat dolů. Ten viděl tak rudě že mu bylo uplně jedno jesli je dole voda nebo ne. Když to srovnám s drobnou šikanou na zš tak se nic tak strašného nestalo.
to je hrané
mne sa to taky nezda, vtedy ked ho posledny krat sotil na mur mostu, ako keby chcel sam prepadnut.
Dokonca ho ani nesotil
ač hrané, přesto je to dost dobré.