zdravim! potreboval bych poradit jakou karbonovou vidli na silnicku. Nejvic mi jde o CENU. Jake mate vidle a jake s nima mate zkusenosti? Udelejte reklamu svemu dodavateli :) Diky!
zdravim! potreboval bych poradit jakou karbonovou vidli na silnicku. Nejvic mi jde o CENU. Jake mate vidle a jake s nima mate zkusenosti? Udelejte reklamu svemu dodavateli :) Diky!
Od letoška mám zahnutou vidlici Fort 1" s Al-sloupkem asi za 3 litry, před tím ocelovou rovnou Fort, rozdíl v jízdních vlastnech je malý, zázrak se nekonal. Vybral jsem ji kvůli ceně, rámu Fort a kvůli tomu, že v 1" vidlích pro klasické hlav. složení je minimální výběr. Navíc jsem neměl jistotu, jestli vidle určená pro IHS mi půjde na standardní hlavový složení.
Měl jsem 4za nytro – rovný karbon nohy, alu krk 1". Kupoval jsem ji taky kvuli ceně, protože jsem ji potřeboval rychle. Teď je na zimákovi.
Srovnávat můžu s alu vidlí od GT (jediná prohlá), ocelovou od Forta a celokarbonem od Mizuna. Co se týká pohodlí tak Fort, 4za a Gt jsou na tom stejně, Mizuno je o něco tužší a trochu míñ tlumí.
Džez nade vše!