Prosím o radu nebo zkušenosti s hydro brzdami Hayes HFX9.Po zahřátí zadní brzda začíná drnčet, jakoby destičky neklouzaly po kotouči,ale poskakovaly.Destičky mám orig. a dělá to pouze po zahřátí při delší jízdě z kopce na zadní brzdě. Dík
Prosím o radu nebo zkušenosti s hydro brzdami Hayes HFX9.Po zahřátí zadní brzda začíná drnčet, jakoby destičky neklouzaly po kotouči,ale poskakovaly.Destičky mám orig. a dělá to pouze po zahřátí při delší jízdě z kopce na zadní brzdě. Dík
Stejna situace s Hayes Sole, po mnohem serizovani mi vymenili kotouc, po 70km stejna zavada, vcera vymena desticek, misto originalu Promaxy, zatim jsem na nich ujel asi 30km a zatim dobry. Jinak si projdi jeste fora zpatky, muze to mit spoustu dalsich pricin – patka ramu, volny kotouc …)
To mi dělá taky, prostě to není sjezdová brzda a se 6ti palcovym kotoučem už tuplem ne. Teď zkouším koolstopy destičky, ale ještě jsem neměl tu čest s pořádným sjezdem. Ale už při „normálním“ brzdění jsou ty koolstopy tišší, sintrovaný originály dost hučely.