Máme tu opa? zimu, čapáky a zimné dresy z vreca von. Ak to takto pojde, vyblednú aj pruhy.
Máme tu opa? zimu, čapáky a zimné dresy z vreca von. Ak to takto pojde, vyblednú aj pruhy.
Veru,leto bolo sakra kratke. Idem si pripravit bezky.
Co blbnete leto jeste nezacalo. Uz se tesim na prizpevky Jezdite v tomhle vedru? a tak podobne :)))
Ve vedru jezdim. Jazdim aj v zime. Jazdim furt. Akurat ked prsi a je 10 C v strede juna (zari), to ma trosicku, ale len trosicku SERE!
Jún = září, to si dodrbal, září je september,
:)
A KURNA! kratky vypadok po obede a jaky pruser :)) sak v rijnu bola revoluce:) VRSR resp VOSR. Teda ta bola v listopadu… Tak pardon, cerven (dufam)
Asi jo. Vím, kdy je červen, ale mám hokej v tom, kdy je jún …
Anglicani tomu nadavaju June A germani Juni Tak ftedy
Jezdim de facto jenom a hlavne ve vedru, miluju 40 st. ve stinu a kopce. Jinak to pro me neni cyklistika
Souhlas, na bika má být hic, protože když potom přijedu do hospody na zahrádku, tak můžu sedět venku, lejt do sebe jedno pivo za druhým a není mi kosa.
Ej veru dobre hovoríš, až mi je to divné :)
no jooo… dehydratace je svina…piiit se musiiiii !!! :)) taky mam rad vedro az se ti vyparuje mozek :)) a dlouhy kopec do kterehoto pere naprimo a na obzoru vidis jak se teteli vzduch a lezi vybelene kosti zdechleho dobytka :))) tak to uz sem asi prehnal..
je takovy vedro,ze nemam ani silu napsat prispevek:Jezdite v tomhle vedru?…:)) natoz pracovat :)
KONECNE!!! Clovek sa spoti, aspon viem, ze sa namaham :)
dneska rano me pobavil ridic snehovy frezy z krkonos, co volal do radia.. nadaval, ze maj jeste dva metry snehu staryho a ted jim pripadlo deset cisel novyho.. ze letos z ty frezy asi nevyleze… no co muzeme chtit takhle v cervnu, ze…
coze?!!! to zni dobre! :-)
To si v Pze neumite ani predstavit, co?;-)
nastesti ne :-)
nejak vam to nezavidim…:)