• Matts.

Máme tu opa? zimu, čapáky a zimné dresy z vreca von. Ak to takto pojde, vyblednú aj pruhy.

0 0
    • R.1  

Veru,leto bolo sakra kratke. Idem si pripravit bezky.

0 0
      • Daf  

Co blbnete leto jeste nezacalo. Uz se tesim na prizpevky Jezdite v tomhle vedru? a tak podobne :)))

0 0
        • R.1  

Ve vedru jezdim. Jazdim aj v zime. Jazdim furt. Akurat ked prsi a je 10 C v strede juna (zari), to ma trosicku, ale len trosicku SERE!

0 0
          • Matts.  

Jún = září, to si dodrbal, září je september,

0 0
            • Daf  

:)

0 0
            • R.1  

A KURNA! kratky vypadok po obede a jaky pruser :)) sak v rijnu bola revoluce:) VRSR resp VOSR. Teda ta bola v listopadu… Tak pardon, cerven (dufam)

0 0
              • rock  

Asi jo. Vím, kdy je červen, ale mám hokej v tom, kdy je jún …

0 0
                • R.1  

Anglicani tomu nadavaju June A germani Juni Tak ftedy

0 0
        • Lance  

Jezdim de facto jenom a hlavne ve vedru, miluju 40 st. ve stinu a kopce. Jinak to pro me neni cyklistika

0 0
          • climber  

Souhlas, na bika má být hic, protože když potom přijedu do hospody na zahrádku, tak můžu sedět venku, lejt do sebe jedno pivo za druhým a není mi kosa.

0 0
            • Matts.  

Ej veru dobre hovoríš, až mi je to divné :)

0 0
            • vrazdit  

no jooo… dehydratace je svina…piiit se musiiiii !!! :)) taky mam rad vedro az se ti vyparuje mozek :)) a dlouhy kopec do kterehoto pere naprimo a na obzoru vidis jak se teteli vzduch a lezi vybelene kosti zdechleho dobytka :))) tak to uz sem asi prehnal..

0 0
        • chobot  

je takovy vedro,ze nemam ani silu napsat prispevek:Jezdite v tomhle vedru?…:)) natoz pracovat :)

0 0
          • R.1  

KONECNE!!! Clovek sa spoti, aspon viem, ze sa namaham :)

0 0
    • fousac  

dneska rano me pobavil ridic snehovy frezy z krkonos, co volal do radia.. nadaval, ze maj jeste dva metry snehu staryho a ted jim pripadlo deset cisel novyho.. ze letos z ty frezy asi nevyleze… no co muzeme chtit takhle v cervnu, ze…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.