Ahoj Potřebovval bych poradit – jaký máte názor na GT Avalanche 1.0 bez kotoučů ?? Nebo nějaké jiné za cca 16000 Kč
Ahoj Potřebovval bych poradit – jaký máte názor na GT Avalanche 1.0 bez kotoučů ?? Nebo nějaké jiné za cca 16000 Kč
zdar, přesně nad tímhle kolem jsem přemýšlel a chtěl jej koupit, nakonec ale zvítězilo vlastenectví a pořídil jsem Apache Tanka TateD. Za stejný prachy máš taky slušnej rám, a ještě kotoučovky :o) Mám jej čarstvýho (cca 150km) a zatím super :o)
zdarec, taky jsem nedavno porizoval priblizovadlo a tohle bylo jedno z mnoha, co prichazely v uvahu. kolo to podle myho neni zly, je to ale vazne individualni. myslim, ze podobny kolo najdes v nabidce skoro kazdy znacky. zkus obejit par kramu, na kolo se posadit, projet se a ktery ti bude nejvic sedet, to porid.. u me to vyhral superior (s na bikeforu asi ne prilis popularnimi 29" koly..)
Avalanche 1.0 bez kotoučů model 03 jsem si koupil loni v říjnu. Najeto nám asi 500km a začalo mě křupat ve středu, ale myslím si že to pujde dotáhnout a promazat. To mě snad udělají na garanční prohlídce kterou dělají zdarma. Jinak jsem velmi spokojen.