nevím jak to funguje vam, ale ja musim vzdy po novem rozjeti stranek psat heslo, uz me to fakt nebavi, pritom jsem dal ANO pamatuj si heslo a ono nic. Poradite jak na to?
nevím jak to funguje vam, ale ja musim vzdy po novem rozjeti stranek psat heslo, uz me to fakt nebavi, pritom jsem dal ANO pamatuj si heslo a ono nic. Poradite jak na to?
COOKIES :-)
ne díky už jsem jedl
co cookies? dal jsem vymazat cookies, prihlasil se znovu, shodil okno, rozjel a zase to chce heslo
no tak ich nemaz !
ale to nefunguje ani kdyz je namazu
no tak je to jasneee .. namazane cookies :D
:-)))))) aspon jsem se zasmal, ale problem mne to nevyresilo
A kdyz ses uz prihlasil, zkousel jsi hledat na foru? ;) Myslim, ze odpoved na tvuj problem uz je napsana v threadu s podobnym nazvem jako jsi zalozil.
No dobre. Pro ty co neumi hledat :) Treba ti to pomuze. http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
diky moc za pomoc. Kdyz neco potrebuji tak vyhledavam a docela hodne. Ale necekal jsem, ze se toto zde jiz resilo, myslel jsem, ze mam jenom ja neco blbe nastaveno v pc, tudiz jsem nehledal.
pořiď si treba Firefox
hmm, nechce se mne experimentovat, to radeji budu tukat to heslo, na vsech jinych forech to funguje, jenom zde NEEEE
Mě teda FF neprijde jako experimentování ale jako účiná prevence proti spyware a podobnejm srackam, a taky to vsude vyplnuje hesla, muzes je v seznamu menit a podobne
hele neni experimentovani, ma to uplne stejne cudliky jako MSIE, ruzne styly (da se udelat aby to vypadalo jako IE), ovladani je otazka par minut. Dalsi funkce jsou vychytavky, ktere mozna budou v MSIE 7 :-). Keca to ne tebe cesky, pri prvni instalaci se automaticky prevedou zalozky (bookmarky). Neni problem jen vyzkouset (Firefox/1.0.4 CZ). Vice info na www.czilla.cz/help/ Samo ze muzes mit oba prohlizece na kompu, jen jeden zvolis jako default… Jsem spokojeny uzivatel Firefox
Je to by me zajimalo jak docilim toho ze budu mit PC jen jeden prohlizec a to Mozillu? Jsem spokojeny uzivatel Mozilla suite 1.7.5.
no ie se da jen jako odinstalovat (jen zmizne z oci), je pravda ze je s vidlema hodne silne provazanej. Myslim ze uplne odinstalovat IE nebude tak jednoduche :-)
Jistý části IE se používají pro vytváření oken, zobrazování listviewů atd. takže se toho zbavíš tak leda odinstalováním winů.
Jak se da nastavit FF jako default?
mozna to jde i jinak, ale treba takhle: v otevrenym FFoxu – nastroje – moznosti – pri startu zkontrolovat, zda je FF vychozim prohlizecem
možnosti = předvolby ;)
jo, fakt moc dik-strasne mi to pomohlo, pac sem mel nastavenej IE jako vychozi, takze jakejkoli link se me „zobrazoval“ v nem, ale IE me prave z nakych neznamych dovodu nejede…
Taky se mě nechtělo, ale třeba otevřít si všechny fotky na MTBS do jednoho okna a potom už jenom postupně zavírat nebo předpověď počasí na týden(jde až na 9 dní) dopředu, to mě přesvědčilo…
FF neni experiment. Jako ciste experimentovani mi prijde pouzivani MSIE.
Ja uz bych tomu ani nerekl experimentovani … castokrat kdyz odvsivuju znamejm pocitace tomu rikam sebevrazda.
a proc, kdyz MSIE si taky umi pamatovat hesla? to nebyl nejlepsi argument
To sice umi, ale jinak toho moc neumi;-)
FF experiment??? ses posral ne:-D předpokládám že seš nadšenej uživatel IE… přejdi na Mozilu nebo Operu a otevři oči;-)
Nektere HT priznice taky neukecas, i kdyz full ma same pozitiva a socialni jistoty
z ceho vychazis?
z vlastni zkusenosti?
a jejej wroum co jezdi na koze a mysli si,ze ma kolo:)))
tak to zase prrrr, kolo od kozy poznam (po čuchu)
… a to co mam v profilu, neni moje jediny kolo. predstav si, ze mam kolo na kterym se vubec (skoro vubec) neda skakat, takova skoro silnicka s 10 cm na obou kolech.
ale ja nikde nenapsal,ze to nepoznas......
tak sup s ni do profilu! :)
momentalne prochazi prestavbou, pak to sem klidne fouknu
No jeste, ze jsme usetreni te tve nadhery.
narazis na to,ze nemam v profilu svou fotku?Ale jak vis,ze jsem nadherny?Ale mas pravdu jsem.:)
ale koza vypadá úplně jinak jedna z mnoha:http://www2.trekbikes.com/…616_9995.jpg
fuj.
Uznávám, že koza od treku neni zrovna nejhezčí, ale tahle se mi líbí
hehe fuj..a co gdyz do tebe poradne zafoookaaa ze strany..to musi snad bejt uz znat nebo ne? Dyk je to cely placaty:-))
Já na tom v životě neseděl, ani disk jsem pod zadkem neměl, ale Zabriskieho to dneska na pobřeží nesfouklo. Na druhou stranu, když jede přes 55 km/h, tak nějaký to fouknutí ze strany neni tak důležitý.
:) Si na to radsi nekdy sedni.
A víš o nekém kdo by mi to pučil?
mě třeba víc vadí, že jsi nemůžu změnit heslo. K tomuhle nicku jsem si nakonec zafixoval na všech ostatních vebech jiné heslo a chtěl bych to změnit, ale nějak jsem nenašel, že by to tady šlo.