Kde sehnat nálepky na kolo na Internetu ??? díky
Kde sehnat nálepky na kolo na Internetu ??? díky
Zkus www.sterba-kola.cz
nechapu jak muze nekdo delat takhle uchylny samolepky.bych se stydel mit tohle nakole.nejaky lebky nebo plameny,to je pro maly deti?
a jeste za ne chtej 160,– kreteni.
Klid, v sobotu nejdeš spát, a teď se rozčiluješ,. běž brzo spinkat, nebo nedožiješ posázavský…
moje rozcilovani nemelo zadnej vedlejsi duvod:-),bezne chodim spat kolem druhy.
mi se ty nalepky od B2 take krute nelibi, plameny lebky, to je pro decka, apripadaji mi hloupe, ale to je muj nazor, trpaslici se mi taky nelibi a nekomu jo. Ucelove pouzivam reflexni nalepky, ty nic nereknou estetickem necitu o majitele a jeste pomohou – sehnat jdou v bikestore od EXU (Shaman)
Mne se to libi a prave ted jsi mi pripomnel, ze si je mam dneska zajit sehnat :)…diky :)
Skoda ze tu nikde neprodavaj TlD…ty jsou propracovanejsi a na 666 by se mi hodily vic :)
Plameny a lebky jsou pro maly deti?Zkuste to rict pokerovancum nekde ve veznici,nejlepe ve sprse:-)Jinak za mejch mladejch let se lebky detem moc necpaly,spis krtecek a tak(i kdyz decko s vykerovanym krteckem jsem jeste nepotkal:-)
Kde jsi to našel, to už vůbec neni aktuální, téměř 6 měsíců, ty jsi využil vyhledávání,co:)
http://www.b2.cz/…trek-kytara/
nahodou tento trek mi pride ako zaujmavy pocin
Škoda, že už nemají v nabídce ty nálepky. Měl jsem kdysi lebky a byly super, dnes bych je koupil rád znova, ale nikde jsem je nesehnal…
Nevím kde na internetu, ale když jsem před rokem přišel do naprosto obyčejného cyklo krámu(Opavel) A zeptal se na samolepky na kolo předložili mi celý katalog. Pravdou je, že 80% samolepek mělo tak hroznou úroveň, že bych to na kolo nedal.
Opavel je nejhorší obchod co znám… ti prodavači (nevím jak v Ostravě, ale v Opavě) jsou tak neochotní… a majitel je taky hrozný debil. Brácha měl na kole pořád závady s kotoučovkama, že mu škrpaly kotouče a tak, a on mu to nechtěl uznat i když tam byl asi 9×… pořád že je to v pořádku a peníze nevrátil, i když jsme mu pohrozili OBCHODNÍ INSPEKCÍ! Dodnes to nechce uznat… mno…lidi jsou různi magoři…
Víš ale oni opravdu nějaký kotouče škrtaj i když jsou v pořádku prostě to tak je
mno… to je sice pravda, ale to byla fakt síla… navíc se mu do vidle přenášely hnusné vibrace a tu vidli to evidentně ničilo… Navíc i když tam byl nevím kolikrát a měnili mu páky a potom celou brzdu, nechtěli to uznat jako reklamaci a řekli, že je to seřízení a takhle to napsali do reklamace a jednou, nebo dvakrát odmítli vůbec něco zapsat…
No, a co zkusit vlastní tvorbu. Vytvořit něco např. ve Photoshopu a odnest do tiskárny nebo jinam. Nezkoušel to někdo?
jasne, to je taky cesta, kdyz se spokojis s tim, ze samolepka nebude pod lakem… ale pokud s tim nemas zkusenosti, nejdriv se porad v tom studiu, kde si to nechas vyrezat, abys nevytvoril neco, s cim budou mit pak problem to vubec vyrobit
ja si udelal vlastni samolepky na vidlici i na ram, kamos mi je vyrezal z kvalitni samolepici folie, ktera se pouziva na auta a je to naprosto bez problemu… cerna, modra a bila barva, vsechny navic v reflexnim provedeni
mají nálepky scott a další značky, různý velikosti, celý sady, 50–70 Kč. web: http://www.eurobikes.cz/
http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… to jsem zhlidl.. B
Ahoj, pro případné zájemce zhotovím jakýkoliv polep na kolo, popř. helmu apod. Můžete se zde mrknout na ukázku. Všechny polepy jsou tam pod lakem, takže nehrozí odloupnutí, ale dají se aplikovat i na lak a snesou pak klidně i vapku :-)
http://picasaweb.google.com/…oProKvetusku
Ahoj,
Ráďa
Moc hezký to máš
respekt, takovýhle kolíčko udělat pro svou ženskou. dobrý!
Nechtěl jsem zakládat další vlákno, tak tady:
Jsou nějaké speciální požadavky na samolepky, které pak budou pod lakem (třeba tloušťka)? Nebo tam jde dát jakákoliv?
Profi samolepky se jménem a vlajkou jsem koupil na tomhle webu: www.jmenonakolo.cz
Mam je tri mesice a porad drzi. Delaji to jak na svetly tak tmavy podklad, jsou univerzalni. Krome kola jsem nalepil i na prilbu. Vypadam jako profik, akorat teda nejsem tak rychlej:-)
chabej pokus profíku -jdi s tou reklamou raději do ******