lze demontovat orech pro 7 a vymenit za orech pro 8/9 kazetu?
lze demontovat orech pro 7 a vymenit za orech pro 8/9 kazetu?
chtel bych misto celeho naboje pouze vymenit orech a kazetu a nabojem se nezabyvat muzete mi poradit jak na to?
Jasne, ze to de. Potrebujes klic na sroub orechu 12ti hran ktery se da nahradit imbusem tusim 10, konusove klice a dost sikovnosti. Rozeberes osu, vysypes kulicky, do diry po ose ze strany orechu vlozis klic na sroub orechu a ten vytocis. Montaz je v obracenem poradi. Patrne budes potrebovat novou, delsi osu a pretahnout vyplet v pravo. Bacha na kompatibilitu misek s konusem. U SH nebyva zpravidla problem, ale u nekterych jinych orechu je otrebne vymenit i konus! Ale potkal jsem se s tim snad 2× za nekolik let.
no ale zevnitra tam kde je osa zadnej hranatej otvor pro imbus neni
muzete mi nekdo poradit uz jsem vyndal osu vysipal kulicky ale zevnitr je to hladky a nevim jak to sundat z naby
Jelikoz kazeta stoji skoro totez co naboj, tak …
tak co? ja potrebuju vymenit orech kazetu i naboj mam…potrebuju vedet jak mam vymontovat orech
Co je to prosimte za nabu? A pro priste tim zacni.
Sory, spatne, tak jeste jdnou:
Jelikoz orech stoji skoro totez co naboj, tak …
no to je sice fajn a co prepleteni a penize a draty???
sakra, jak ti mame radit, kdyz ani po vyzve (juli) nenapises co mas za nabu, treba ritchey ma ten imbus z druhy strany, tj zevnitr naby se k nemu dostanes, prostrcis imbus zleva dirou po ose, ale to si asi slepej nebo nejak jinak postizenej, kdyz to nevidis, ne? u prumysloziskacu musis nejdriv vylisovat lozisko atd atd takze jeste jednou: CO JE TO ZA NABU???!!!
No vsak taky az uvidim nick SID a vsechny jeho dalsi konverze preskakuju a nectu. Jsem VUL, ze se rozepisuju jak co delat u cloveka, ktery nas zkousi a vlastne o radu nestoji. Moje trpelivost s timto typkem je u konce!
OMLOUVAM SE PARDON NEJSPIS JE TO V TOM NABOJI NA PEVNO JE NA TOM ORECH KOMPATIBILNI SE SHIMANEM ALE SUNDAT NEJDE PROTOZE ANI Z JEDNE STRANY TO NEJDE SUNDAT JE TO NEJAKEJ NO NAME…KOUPIL JSEM NOVE NABY A ZAPLETU NOVA KOLA DIK
Ječňák je borec!